„Живея за сина ми. Той е смисълът на моя живот", това казва 24-годишната кърджалийка, която предизвика два скандала пред служители на реда, като в единия успя да захапе полицай за крака, за което първи 24rodopi.com писа.
При втория инцидент тя показа рани по ръцете си, отбелязвайки: Вижте как се слагат белезниците, китката ми е подута и съм одрана!
Илияна живее в Кърджали, но често е в Хага, където работи съпругът й. Тя ще положи 400 часа обществено полезен труд заради двата скандала.
Случай 1:
Дама от Кърджали бе осъдена на 200 часа безвъзмезден труд в полза на обществото с цел да коригира поведението си, след като хулиганствала в центъра на града край Арда в 4.30 часа призори на 1 октомври м. г.
И. Ж. бе наказана от районните магистрати заради предприета от нея атака на полицаи. Жената се нахвърлила с обиди към униформени служители на реда, опитала се да ги рита, ритници отнесъл и патрулния автомобил.
Както вече 24rodopi.com писа, незабавно производство за хулиганство започна срещу 24-годишната И.Ж.. Полицейски служители реагирали на сигнал за скандал в дискотека в областния център.
Съдът в Кърджали оневини жената за опит за „разжалване" на един от полицаите с късане на пагоните му, както и за нанасяне на юмручни удари. Заради стари прегрешения обаче, кърджалийката получи едно общо наказание: 6-месечна условна присъда с 3-годишен изпитателен срок. Тя ще бъде лишена от правото да управлява лек автомобил в следващите 15 месеца.

Случай 2:
24-годишна кърджалийка ще работи 200 часа в полза на обществото, защото е захапала за крака полицейски служител, а друг хванала наказателно за врата.
Безработната И. Ж. В., със средно образование, омъжена, е призната за виновна в това, че на 13 февруари т. г. в гр.Кърджали извършила непристойни действия - отправила обидни думи към В.Р.М. - охранител към „СОТ-Сигнално охранителна техника", отправила безочливи думи към С.В.П. - полицейски служител при РУ-Кърджали към ОД МВР-Кърджали, замахнала да го удари и го хванала за врата, които действия грубо нарушават общественият ред и изразяват явно неуважение към обществото. Деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта, изпълняващ задължения по опазване на обществения ред - съпротивлявала се по време на арест, като захапала крака на А.З.Ч. - полицейски служител при РУ-Кърджали към ОД МВР-Кърджали.
Съдът налага на буйната кърджалийка наказание „пробация" със следните пробационни мерки: „задължителна регистрация по настоящ адрес" за срок от 2 години с периодичност два пъти седмично, „задължителни периодични срещи с пробационен служител" за срок от 2 години и „безвъзмезден труд в полза на обществото" в размер на 200 часа годишно за срок от 1 година.
И. Ж. е призната на невинна и е оправдана по повдигнатото обвинение за това, че е извършила непристойни действия като се е опитвала да удря с юмруци В.Р.М. - охранител към „СОТ-Сигнално охранителна техника".
24rodopi.com
На снимките:
Пострадалата ръка на Илияна;
Младата кърджалийка обича да снима. Заснела е полицейска акция на булевард "Христо Ботев" в квартал "Възрожденци". 
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

25 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/4/16 10:51

    Ела да направиш това на мен кучка смотана и след това ще фъфлиш

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/4/16 11:12

    Ti koy si be erkek

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/4/16 11:41

    Ама сте много силни тука бе.
    Щяла да фъфли?!?!
    Ми ако ти счупя капачките и ти омекнат ръчички ккакво ще правиш бе дръвчо
    Квото и да е направила, ще си понесе наказанието, а ти мърльо най-много да отнесеш як пердах.
    Като си толкова ербап напиши си именцето и някой току виж ти се порадва

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ela da mi chupish kapachkite na mene kade si ot veselchane sum da potreniram s teb ????????

      Изтриване
  4. Анонимен30/4/16 11:47

    Илияна, един безплатен съвет от жена и майка като теб - не се излагай повече, отговаряйки на коментиращите. Замълчи защото си виновна. Имай страх поне от бъдещето на сина ти, щом той е твоят свят, трябва да се държиш като добра майка. Не прави нищо, което да му навреди един ден. Едва ли ще му е приятно когато съучениците и приятелите му започнат да му обясняват що за птица е майка му. Седни си на задника, спри да ходиш да пиеш и да се биеш. Повярвай ми, скоро ще дойде ден в който страшно ще съжаляваш за простотиите, които сега правиш.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/4/16 14:50

    Aha ma liliwna liliysna

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/4/16 16:39

    maja i v Haga kolko maje smeni sega si s nqkav manaf za pari inache gladna umirash pak alkohola da ne govorim palen alkash

    ОтговорИзтриване
  7. Mnogo sa otvoreni anonimnite no nqma problemi vsicko sen vremeto si vsqko zlo zaman dobro koishte fufli shte razberesh ako ne si anonimen ot jena boi ne si ql no ste sajalqvash

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/4/16 19:19

      tebe te znaem golemiq muj Ayde Turkiye bileta obratno kam Anadolu ti qvno qdesh boi za tova taka govorish ti si pedofil be zasrami se muj imala v Haga palni gluposti

      Изтриване
  8. Анонимен30/4/16 17:29

    Тая си е повярвала наистина.Тъпа п..

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен30/4/16 18:26

    Mnogo buyna takiva sa sladki viv legloto

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен30/4/16 19:21

    Ahmet Аде кам бубам билет Анадолу я фазла конушма чоджум йеджесин борую еркек ще захапиш саламурата заедно С Илианка Манаф

    ОтговорИзтриване
  11. Сикито30/4/16 19:24

    Ахмет Ще изядеш сопата Чоджум

    ОтговорИзтриване
  12. Ahmet hubavo....Anadolu vie hodete da go qdete tam edin golqm gledaite si rabotata nqmam muj ve Haga ı ne sam gi smenqla mnogo ako nqkoi mi e bil chatshaf da doide pak mamavi anonimna

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен30/4/16 23:23

    palni gluposti, ti jivees za pari i za maje , ako bese jivyala za sina ti nyama se da napravish takiva gluposti,

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен30/4/16 23:39

    Вижте,че тая не е добре бе хора.Има спеща нужда от лечение горе в Байкал.Сега иди на пробация мойто момиче да видиш кон боб яде ли.И социалните може и детето да ти вземат с така майка. ........поне на таткото да го дадът ако знаеш кой е де?????Илианоо Илиано не ти дойде акала.Ама той акъл и цикал не дойдат ли на време нали знае.Вземи го тоя амуджа мъжа ти и въри. Някъде където не те познават хорат

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен1/5/16 11:05

    Evalla! Visoko rabotliva bulgarka! I bez pari li hapala i ritala?!:-):-):-):-)

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен1/5/16 11:07

    Ei tva se vika istinska bulgarska reformatorka na mevereto!:-):-):-):-):-)

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен1/5/16 20:02

    Мъжа и се трепе от работа в холандия да прати някоя друга пара в къщи а жена му до сутринта е по баровете , според вас какво означава това , Аз ще работя в чужбина а жена ми до сутринта ще гуляе такива ритници ще и дам че ще се спре на майка си входната врата

    ОтговорИзтриване
  18. Abe kakuv muj v holandiq kakvi 5leva tva vsicki poludeli

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен2/5/16 00:15

    Kakav ti e problema be seliandur Ahmet li si kakav si otvorko samo v Kardjali takiva kato teb sa otvorkovci a navan sa golavoda

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен2/5/16 07:34

    Променете заглавието на статията коя майка скита до сутринта по баровете , Тази майка която уж дето синът е и бил смисъла на живота какъв к" р търси до сутринта по баровете а не си седи до детето си , тя е толкова майка

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен2/5/16 14:14

    Тая мърла има и фъщеря .как во търси по дискотеки

    ОтговорИзтриване
  22. 10 deca imam otkaceni hora

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.