Бекир Рамадан е пуснал секс клип в интернет и на новата си приятелка от Хасково, което принудило бащата на момичето да му потърси сметка. Това обяви в залата на съда адвокатът на осъдената за убийството на 21-годишния мъж Станимир Сталев. По думите му, „Това явно е било обичайно поведение" от страна на Бекир Рамадан. Защитникът на Гьокчан Гюлестан посочи в заседанието, че в телефона на убития е имало 4-минутно клипче с полов акт с Гьокчан, с което той е изнудвал момичето да прави секс с него. Според адвоката обаче, Гюлестан не е знаела, че я снимат защото „дори веднъж не е погледнала в камерата".
„От година и половина, Бекир Рамадан буквално е издевателствал над нейната физика", заяви адвокат Сталев.
24rodopi.com
Гьокчан и Бекир се запознали във Фейсбук, последният секс трябвало да е в хотел, платен от убийцата – четете по-късно тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/4/16 15:36

    И тя сигурно ще излезне от затвора като изрода който беше убил майка си и братчето си

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/4/16 15:39

    Какво се оказа? Тоя бил баси секс изнудвача, а уж възпитаник на ходжа училището в Момчилград. Цялата ДОСТаджийска работа такава

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/4/16 17:41

    Нужни ли са белезници? Питам се,как Възпитателя оценява"Клипа" на Възпитаника?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/4/16 18:17


    Коментарът ви ще се покаже, след като бъде одобрен.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/4/16 20:10

    Kede bil seksa

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/4/16 22:32

    Tazi mrlsnitsa za vsicko liji tya i v uciliste postoyano iskarvala noj katse karali sls sucenickitesi za momceta.momceto bece v cujbina okolo dve godini koye vreme ya iznudval neya sicki poznati na momceto znayat ce bece v cujbina

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/4/16 01:12

    Tova Momice izgorya zaradi tezi koito se smyatat za Petel.Mnogo Jalko

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/4/16 10:48

    Mnogo dobre e stanalo. Gyokcan nikoie ne q kara da pravi sex na sila predi godini. Tq sama iskala da pravi sex s momcheto. Ama moncheto shtom i obeshtal da se ojeni za momicheto neq sigurno q zabolqlo zashtoto si e hvanal drugo momiche ot haskavo.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/4/16 20:49

    Tazi mrlsnitsa imala vrlska i sls drugi momceta mnogo dobre se znaye ceye dyavol gadna

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/5/16 07:59

      kato nemojesh da zadovolish jenata taka she e

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.