„Няма решение на ОбС, което да задължава кмета на Кърджали да заплати 1,7 млн лева общински пари за паркоместа в комплекс „Пентагона", категоричен е финансистът Огнян Иванов, председател на групата съветници на ПП ГЕРБ.
Припомняме, че вчера от местния офис на ГЕРБ бе изпратено съобщение до медиите, в което Огнян Иванов повдига въпроса за паркоместата на улица „Пентагон". „Кое наложи да се похарчат 1,7 млн. лева за паркоместа в сградата на комплекс „Пентагона", при положение, че по договор това е задължение на инвеститора", пита Иванов.
Бивши общински съветници поясниха пред 24rodopi.com, че Иванов визира старо решение на Общинския съвет, което кметът е изпълнил.
„Моля клакьорите на г-н Азис да проверяват фактите, преди да внушават на данъкоплатците, че същият послушно е изпълнил волята на колективния орган", реагира днес общинският съветник от ГЕРБ. Според него, опитите групата на ГЕРБ в ОбС да бъде „подведена под отговорност" за разцеплението в ДПС са силно манипулативни, съшити с бели конци и целят единствено отклоняване на вниманието от лошото управление на общинските финанси и безизходицата, в която е изпаднала местната хазна.
„ГЕРБ няма отношение съм вътрешно-партийните скандали в мнозинството и не е страна нито в явните, нито в скритите конфликти по етажите на местната власт и не е коректно да ни обвързват с тази или онази фракция, клон или разклонение в ДПС. Още по-нелогично е, да бъде разпъван чадър над кмета и да бъде представян като жертва на „световен заговор" с наше участие", твърди Огнян Иванов.
„Нека Огнян Иванов прочете поне решение №677 на Общинския съвет, което е от 5 точки, и после да коментира. Ако има желание, може да се запознае с цялата процедура по изграждането на улица „Пентагон", вертикалната планировка, паркоместата и т. н. Ние не сме страна в спора и краткият ни коментар е само в защита на репортера, който ни звъня за данните. Колкото до литературните отклонения, по наше време мажоретки в Общинския съвет нямаше, надяваме се и в мандат „2015-2019" да няма промяна. Нека мажоретките да създават добри новини само като звено към едно от училищата, а в Общинския съвет да няма колеги, които да се държат като „барабанчик-девушки" на общински съветници от ДПС. Все пак ГЕРБ не управлява с части от ДПС в Кърджали. Поне нямаме официална информация", коментираха съветниците.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/4/16 20:10

    Parkinga na teatara kolko pari prihodi nosi na obstinata!?:-):-):-):-):-):-)
    Ami parkinga na pazara?!:-):-):-):-):-)

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/4/16 21:57

    Новите съветници начело Ферди Мурад,Кадир Мустафов,Ерол Мюмюн и др.,бая ще изпотят служителите на Общинската администрация

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/4/16 22:15

    Ферди Мурад има топли отношения с съветниците от ГЕРБ....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/4/16 23:33

    Xaxa shteli da izpotqt..te taka 6e se upotqt ako prodaljat taka ne e istina

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/4/16 08:38

    ТОВА СИ Е КРАЖБА! КОЙТО И ОРГАН ДА СЕ Е ПРОИЗНЕСЪЛ !!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/4/16 16:37

    Кви общински съветници бе? Тия жалки неграмотници не могат пет изречения да свържат без чужда помощ, сричат като четат, щели да потят някого. Най-големият им дерт е да са на хранилка някъде-алчни, гладни и нахални. Ако не е ДПС и се опитат сами да градят бъдещето си, то то ще ги отведе до нивата с тютюна на бабите им

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/4/16 19:50

      Тези неграмотници и от отчета нищо неразбраха и не гласуваха,как може таково безобразие само Хасан щеги оправи!

      Изтриване
  7. Анонимен29/4/16 16:40

    Na drugata sesia moje da ima boi s domati i presni yaica?!:-):-):-):-)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.