Над 100 деца от Кърджали се включиха в празничното великденско парти на МГЕРБ. За шеста поредна година младежите организираха боядисване на яйца на открито. Този път инициативата се проведе в парк „Простор", където малчугани от 3 до 13 години пяха, рецитираха, участваха във великденска викторина и демонстрираха сръчност и фантазия в обагрянето на 500 яйца. Разпределени по отбори, децата премериха сили в конкурса за най-красива великденска кошничка. Журито отличи най-пъстрата, най-оригиналната, най-традиционната, най-пролетната, най-многообразната и най-колоритната кошничка, а за всички участници в забавлението бяха осигурени лакомства. Депутатът Цвета Караянчева поздрави децата за проявеното майсторство и желание за творческа изява и пожела на всички здраве и щастливо лято. На всички  участници в партито и дошлите да се забавляват в парка, Караянчева дари безплатни билети за детската железница. Всяко дете получи великденско яйца, а останалите бяха дарени на Дома за стари хора.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/4/16 17:16

    РЕДНО ЛИ Е ДЕЦА ДА НАМЕСВАТ В ПАРТИИТЕ И ПОЛИТИКАТА ? ЧЕ ГЕРБ Е МАФИОТСКА ОРГАНИЗАЦИЯ, Е ЯСНО И НА ДЕЦАТА, И ТО БЕЗ ДА ВАПЦАТ ЯЙЦА ! БЕЗ РЯЗАНЕ, МОЛЯ !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/4/16 17:28

    АЛОООООООООООООООООООО !!!!!!!!!! ДРЪЖТЕ ДЕЦАТА, ДАЛЕЧЕ ОТ ПОЛИТИКАТА ! ИМА ЛИ ОРГАНИ В СКАПАНАТА ДЪРЖАВА ?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/4/16 18:18

    БРАВО МГЕРБ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА МАЛКОТО МЛАДЕЖИ, КОИТО ПРАВЯТ ИНИЦИАТИВИ В ГРАДА НИ!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/4/16 18:59

    17:28.
    Няма, няма органи ! Има организации, агенции и так дале !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/4/16 19:02

    МГЕРБ Кърджали са най яката организация.Те са готини И ДОБРИ!
    КАКВО ТОЛКОВА,КАТО СА ЗАРАДВАЛИ ДЕЦАТА ? КЪДЕ ПИШЕ,ЧЕ ТОВА ТЯХНО МЕРОПРИЯТИЯ Е С ПОЛИТИЧЕСКИ НАСОЧЕНОСТ!ТОВА,ЧЕ е организирано от тях няма общо с политика !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/4/16 20:12

    те БСП на времето БКП гонеха младежта от ЦЪРКВИТЕ сега същите станаха супер набожни носят кръсчета но не са кръстени в ЦЪРКВА

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/4/16 20:46

    само ГЕРБ прави това защото БСП са ГРЕШНИЦИ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.