Един от най-опасните гангстери в Родопите, осъден от Специализирания наказателен съд на 5 години затвор, е преведен в Държавната психиатрична болница в Ловеч. Стефан Л. бил заплаха за живота на съкилийниците си в затвора в Стара Загора. Той ги заплашвал със смърт, като един от тях бил ухапан от шизофреника. Нашенецът гълтал запалки и други предмети.
Цялата история четете в най-търсения вестник в Родопите - „Родопи voice"
24rodopi.com

И още в новия брой:
Някои ще даряват валентинки, други ще запиват с половинки
Сейнт Вальо влезе, пропи се и „тунингова" жената;
Любов с цена от 1,30 до бърз кредит за „незабравима" нощ;
Цената на един „простак" – 2500 лева;
Родопчанин „глоби" EVN с 20 бона заради нов електромер;
Отговорът на „Клинър": С гарги шах не играем!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/2/16 21:38

    Stefan Lalov nisto mu nyama na Daleto samo sopa ......

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/2/16 23:12

    Това да не е ЛЕВСКИТО бре,тоз мазен мангал

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/2/16 01:05

    Obesetego ili go dayite na men

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/2/16 08:45

    ne mai e shakata daleto toi leja za ubiistvo.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/2/16 23:37

    Мишки срещу мене църкат.. като ме видят познай къде си бъркат!! :D / вие и вашите бабаитства са толкова смешни и долни.. мазни хейтърчета изнасилени от живота.. слабаци хаха Виртуални гангстери батки пред клавиатура Пубери смешни щях да кажа да се криете ама то вие без тои тва прайте хаха аа не БРАТ ! заеби..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/2/16 23:41

    abe koito i dae dale mangal ,

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/2/16 15:01

    Толкова много празни глави неразбиращи от нещото живеещи в нищото са праят на остроумни хаха .. с тва че пишат далета мангали и т.н са ибаси героите патриоти тайни фенове на левски и цска агитки бабаити бахтичи хахаха давайте с хейтването напреде то само с тва ше си останете и после що сме така що никой не на иска в европа що БГ е кенефа на европа Божее давай нагоре и нека е грях искам някой да сера над тях.. ! поздрави за всички с Втора Цедка на Ъпсурт баце ! да сте живи и все така тъпи и прости ! Обичам ва :D :D :D

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.