Вуйчото на привлечения като обвиняем за убийство 17-годишен Нурсен Л. е бил задържан в полицейското управление в Кърджали.
За отправени закани Ш.Ш.(36) е задържанТой заплашил с убийство 45-годишен пред Центъра за спешна помощ. Проверката е по чл.144, ал.3 от Наказателния кодекс", съобщиха от Областната дирекция на МВР.
Припомняме, че 36-годишният Шукри Ш. бе задържан след убийството на 8 февруари като подбудител. По-късно обаче бе освободен, след като при разпит пред съдия 17-годишният му племенник Нурсен пое изцяло вината върху себе си.
Както вече писахме, тийнейджърът бе задържан след стрелбата в понеделник, при която бе убит 30-годишният Махмуд от Петлино. Мъжът бе застрелян след като негов племенник отвлякъл непълнолетната братовчедка на Нурсен с цел да му стане жена.
На снимката: Жандармерия трябваше да охранява в понеделник Центъра за спешна помощ в Кърджали докато трае аутопсията на 30-годишния Махмуд

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/2/16 11:55

    Сизгин Мюмюн е голям измамник. Сизгинчо сега измамва Ялчън Кочак. Сигин не е платил на Нахит Догу. Измамил Еркан, който е собственик на мебелна фирма „Меше”. А и Ялчън Кочак не е цвете за мирисане. След като е изтекъл депутатският му мандат, той още осем години незаконно се е настанил със семейството си в резиденцията на Ататюрк „Флория”. След като почнал да не плаща наема полицаите насила са го изкарали и така са го изгонили. Ялчън и от България е изгонен. Тука създавал интриги. Сега говори против ДПС. Толкоз му е акъла, че вярва на приказките на тоя Сизгинчо. Сизгин си е пълен простак и селяндур. Още не може да пише името. И писмата му пише Лиляна Друмева на български език. Има и слухове, че са любовници. Когато дава интервюта за българските медии, винаги има човек до него. Не може да се изкаже на български език. С тоя селски акъл тръгнал да изневерява на жена си. Жена му е достоен човек. А Сизгин я намира за грозна. Едно време тичаше по Ренгинар с черна коса. Тя имаше голяма дъщеря. След това беше с една Руса. Казваше се Фатме. И тя имаше дете. Сизгин все ходи по разведени шърфънтии. Не че той сам ги намира. Някои му намират. И на полицията са вдигнати обвинения за измами срещу Сизгин. Сизгинчо хвалил се, че е разделил Атака и ГЕРБ, че е свалил правителството на Орешарски, че Костов не можал да влезе в парламента заради него, че ДПС са правили опити да го убият. А бе все той е главният герой. Той се интересува от давността за престъпленията на комунизма не за това, че му пука за мюсюлманите, а за да изкара някой лев от обезщетения и да се обяви за герой като политически затворник. Той тогава дори не осъзнаваше за какво беше там. И сега му толкоз акъла. За да се хвали пред наивници и глупаци, казвал, че е бил агент на МИТ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/2/16 12:58

    Тази циганска драма е достойна за сюджет на новия турски сериал-Romeo ve Julieta

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/2/16 19:32

    starite Nomera ako se vurje nqkoi de :))) MVR haika maika trebvashe za kvo go pusnahte za da zalichi mrusnite porucki paricki ?? pitaite go kolko dena ima staj kolko e backal ??? napravete obisk be ama kasno e Daleto e vzel merki ....puskaneto beshe greska malko boi v kiliqta trqbvashe......nisto pone se razberete orajieto ode idva veche :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/2/16 19:34

    redakciqta pisha do vas cqlata igra e v Vuichoto neka go natisnat Obisk v doma mu gore v ciganskata kasta vazrojdenci se rasplete vsichko se znae

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/2/16 11:43

    To e taka hora v tqh vsicko ima orıjia bialo droga momicheta i tak...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/2/16 11:44

    Bednia vıtre bogatia vınka parata pravi igrata

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.