Заради медийната атака срещу Лютви Местан, Турция наложи забрана за влизане в страната на Делян Пеевски. Почетният председател на ДПС Ахмед Доган също е обявен за персона нон грата в южната ни съседка.
Водещи турски медии тази сутрин съобщават, че е наложена забрана на Ахмед Доган и Делян Пеевски да влизат в Турция. Посолството на Турция у нас потвърди, че санкцията на Анкара.
Вестник „Стар" пурви публикува новината, озаглавена "Забрана за влизане в страната на проруски настроения Доган". Вестникът не цитира източника на информацията си.
"Във връзка с отправени към Посолството на Република Турция питания относно публикуваната от турски медии новина за наложена забрана за влизане в Турция на бившия лидер на Движението за права и свободи (ДПС) Ахмет Доган и депутата Делян Пеевски, бихме искали да потвърдим, че забраната е факт", заявиха в съобщение от турското посолство, цитирано от БНР.
Причината за забраната не се посочва. От статията в "Star" обаче се разбира, че мотивите най-вероятно са изострените отношения между Турция и Русия. Изданието е таблоид, част от голяма медийна група заедно с едноименна телевизия. Информацията бе разпространена и от водещия всекидневник "Сабах". И двете медии се смятат за близки до президента Реджеп Тайп Ердоган, припомня "Клуб Z".
"След кризата със сваления руски самолет, лидерът на партията на българските турци ДПС - Ахмед Доган, отново се показа като съветски агент. Той нанесе удар срещу подкрепящите Турция в ДПС, което доведе до забрана за влизане в Турция на него и на медийния магнат Делян Пеевски", пише в материала.
В него се подчертава, че забраната за влизане в Турция идва, след като Доган е заел антитурска позиция, а декларацията на тогавашния лидер на ДПС Лютви Местан  е определена като "подкрепа за Турция".
"На негово място Доган постави българин олигарх. В тази операция участваха основателят на ДПС и медийният магнат Делян Пеевски. Смяната беше тяхна инициатива", пише още "Star".
Допълва се още как медиите на Пеевски са подели масова антитурска кампания и са поставили на прицел дори посолството на Анкара.
Новината за забраната на Доган да влиза в Турция идва непосредствено, след като Местан обяви създаването на новата си партия - ДОСТ. Междувременно днес Ахмед Доган беше награден с Почетен знак за лидерство "Стефан Стамболов".
„Пеевски е наказан заради медиите му, а Доган – заради позицията му в защита на Русия. Докладът е пристигнал във външно министерство от София", това споделиха пред 24rodopi.com турски репортери.
На 6-ти януари депутат от български парламент се срещнал в Анкара с високопоставено правителствено лице и на тази среща било посочено, че „в България се води медийна атака с цел дискредитиране на Лютви Местан", съобщиха за 24rodopi.com източници от Анкара. Народният представител изрази опасенията си, че на пресконференцията на Местан (тя се състоя на 7 януари – б. р.) ще има нова атака. След пресконференцията бил написан доклад за случващото се.
На срещите на депутатите Шабанали Ахмед и Айдоан Али с представители на местните власти в Турция, проведени в последни месец, също е посочвано, че Лютви Местан е жертва на компромати в медиите.
Към момента очакваме да получим официално потвърждение от официален орган за забраната на Ахмед Доган и Делян Пеевски да пътуват в Турция. Това каза пред журналисти в Народното събрание съпредседателят на ДПС Четин Казак, съобщава бТВ.
„Към момента очакваме да получим официално потвърждение от официален орган, разполагаме само с медийни публикации”, обясни още той и каза, че единственият меродавен източник, който би им дал основание да коментират е официален акт на компетентен орган. Казак каза още, че не знае Доган или Пеевски да са планирали пътувания в южната ни съседка и не е говорил с тях за случилото се. Той призова да не се спекулира с това, че речта на почетния председател на ДПС Ахмед Доган е повод за тази забрана.
24rodopi.com
На какво бе подложен наш общинар на ГКПП "Капъ куле" - четете по-късно само в 24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

127 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/2/16 14:15

    Това очаква всеки който е активист на ДПС

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/2/16 14:17

    След 24 години гласуване за ДПС ЕООД , електората вече е унизен, излъган, използван. Повръща ми се от доган. Доган е вербовчик. Доган е бил доносник, но в днешно време е вербовчик.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/2/16 14:18

    Ахмед Доган продаде България на Русия с енергийните проекти, но съсичането на честта на електората преля чашата. Никой истински турчин не ви подкрепя освен сътрапезниците ви(крадците).

    ОтговорИзтриване
  4. zaferiyus11/2/16 14:22

    Зафериус.
    Забранява през неговата улица преминаването на Ердоган, аметчо доган, местаня и другарите от ДС оддели дпс еоод и дост-лар.
    При наличие на идентични имена на животни забраната е невалидна.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/2/16 14:26

    Браво на турското правителство.Ненужни изроди,ненужни и на българското общество.Шамара ще го видите всички на следващите избори.
    Само напред с ДОСТ сме за нас умря дупесето още на 24.12.2015г.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/2/16 14:30

    ЗА КМЕТА НА КЪРДЖАЛИ НЯМАЛИ ????

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/2/16 14:33

    Руските шпиони да си стоят в софия.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/2/16 14:35

    İskame i sipredsedatelite,deputati i kmetovete na dps da ne im se pozvoli da vlizat v REPUBLIKA TURSIA.ne gi iskame naistina ne gi iskame.ot tuk prizovavam izselnicheskite organizatsii da prigotvqt doklad za deputatite i kmetovete da ne vlizast v tursia

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/2/16 14:38

    Браво това заслужава РУСКИЯТ АГЕНТ др. Доган

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/2/16 14:39

    Това заприлича на смешната кавга в Кърджали за председател на Общинския съвет. Джумбуш политика.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен11/2/16 14:39


    Браво на Турция!
    Директно ни посочиха вредителите в партията.
    Ха сега ДПС да мобилизира турците.
    Нанай....

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен11/2/16 14:42

    Информацията не е пълна - забрана за влизане имат Агент Сава, Агент Павел и Делян Пеевски. Колко ли човешки съдби са съсипали доносниците Доган и Местан?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен11/2/16 14:44

    Е няма по-глупаво бъркане в работите на чужда държава. Бойко Борисов защо спи? Язък за Ердоган - съсипа Турция. Сега Ердоган няма нито една съседна държава.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/2/16 20:09

      Na Erdogan ne mu tryabvat slsedi-mishki be maloumnik
      Choveka ima topki golemi topki...
      Za razlika ot BOKO

      Изтриване
    2. Анонимен12/2/16 01:16

      Личи си ,че си му барал топките...много си светнат. А дали не си ги и цункал???

      Изтриване
  14. Анонимен11/2/16 14:45

    Скоро всяка кърджалийска кола ще минава през Капъ куле само ако мъжете в нея са с бради, а жените забрадени. На ви сега и агент Павел и партията му ДОСТ.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/2/16 22:45

      простак русофил не си ли ходил в турция

      Изтриване
  15. Анонимен11/2/16 14:47

    .. и кво ДОСТ не е про-турска партия . Хассиктир бее ..

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен11/2/16 14:48

    Да му мислят турските хотелиери. Двама туристи по-малко от България. Но това не е голяма загуба след като Ердоган изгони милионите руски туристи.
    Къде в Кърджали ДОСТ раздава фереджета?

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен11/2/16 14:52

    Доган и цялата му "ДПС-ДС" А.Д. пасмина на заточение при ИДИЛ или политическо убежище в Сибир! Dualarımız kabul olur İnşallah!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен11/2/16 14:55

    Зафериус и ти си ДС недей да лаеш срещу колегите си.Знаеме те какви си вършил преди години и сега какво...Кой те пита тебе от къде кой как ще мине гледай си семейството...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. zaferiyus11/2/16 16:32

      Зафериус не е бил в ДС, бил е в други части, който са служили на НРБ. Семейството му е вън от БГ.
      Той си живурка с младата си жена.
      Хубаво е човек да си има пенсийки и да си пише книгите.
      Наздраве.

      Изтриване
  19. Анонимен11/2/16 14:57

    Същото го чака и кметовете от ДПС и техните председатели

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен11/2/16 14:58

    Само на една медия в Турция бюджета е колкото на всички в България така ,че Доган и Пеевски ако искат да продължават да оплюват г-н Местан и Ердоган.Нали знаете в Кърджали кои тел.канали се гледат.наздраве г-н Доган!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен11/2/16 14:58

    Teshekurler Turkiyem, kurtarin bizi bu haydutlardan...mafiyadan.DPS den korktumuz kadar bulgarlardan korkmazdik, bouyorlar bizi.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен11/2/16 15:03

    Доган е национално богатство. Жалко, че заблудените все още не го отценят.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/2/16 17:16

      а ти си негов лакей

      Изтриване
    2. Анонимен11/2/16 17:21

      а ти на Местан страхува ли те

      Изтриване
    3. Анонимен11/2/16 23:13

      да сърахувам вийе сте спосбни на всичко заштото сте атейисти такиви бяха караманси павлов и много дтуги ще дойде ред и на тебе

      Изтриване
  23. Анонимен11/2/16 15:08

    11/2/16 14:48 Togava nqma da doidat i Turskite turisti v Bulgaristan. Za tvoe svedenie samo v Bansko broqt na turskite turisti samo za mesec qnuari e bil nad 10 hilqdi, a v Pamporovo i Borovetz oshte tolkova. A sofianzi shte umrat ot glad, ako vzemat da se iznesat 30 hilqdi turski studenti, koito uchat v stolizata. Mestnite turci nai-veche ot Dobrudja, Deliormana Rodopite i Gerlovo turci izhranvat tup galosh kato teb s kyrtovski trud! Taka che stiga da laesh kat besno pse.V eche nqma da e vashta, shte svirite na nashta svirka veche! BEZ TURCITE SHTE SI UMRETE OT GLAD! I ne Erdogan izgoni ruskite turisti , a samiqt Putin s narushavaneto na Turskoto vazdushno prostronstvo! Ako Turciq be narushila Ruskoto vazdushno prostranstvo kvo bi se sluchilo, a ve bulgarino neprosvetlen?

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен11/2/16 15:12

    Маските падат.
    Яваш яваш.
    Да видим на следващите избори"КОН БОБ ЯДЕ ЛИ"....

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен11/2/16 15:18

    БРАТЯТА МИ ОТ АЛТАЙ БЯХА НАГРАДЕНИ С ОРДЕНИ ОТ ТУРКИЯ, А АХМЕД Е ВАТАН ХАИНИ, АНАДЪН МУ...

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен11/2/16 15:19

    До 15.03: Не го оТценяме, защото не струва пукнат грош! Иначе знаем, че НАЦИОНАЛНО богатство, нали затова живее в зоопарк! Ние нашата оТценка вече сме я дали! А бе, вие депесарите, на училище не сте ли ходили?

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен11/2/16 15:24

    Сега пък дпс арите хептен ще озвереят,те нас и без туй ни нападаха мисля,че от тук нататък хептен бетер ще стане,но вече няма да си траем аааа!

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен11/2/16 15:24

    Е вие пък веднага на политика го удрате,забраната за Пеевски е заради свинки грип а Доганчо птичи грип.

    ОтговорИзтриване
  29. yeni khan baba11/2/16 15:26

    Еее, това много прости турци по тези земи. Абе, агалар, ако не беше Доган да ви повдига самочувствието, да ви очовечи, сега знаете ли къде щяхте да сте?Какво сте завили за Турция,там нали знаете, как ви наричат.
    Местан е чиста проба родоотстъпник, в пряк и преносен смисъл.Първият път ви предаде, когато пишеше доноси за вас, сега като стадо ви подари на Ердоган.Ердоган е бита карта, гледайте си рахата и не слушайте Павелчо.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/2/16 17:24

      ти не мисли за нашето дамочуствие нийе я имаме от хиляди години мисли за вашето която енямате

      Изтриване
  30. Анонимен11/2/16 15:28

    Koyto ima imoti hoteli da mu misli v tursia

    ОтговорИзтриване
  31. Асенов11/2/16 15:37

    Жалко, отпада едната ми мечта - Турция да си ги прибере. Остава другата ми мечта - Русия да си ги прибере.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/2/16 16:16

      и българите ако имат един като местан ще ти сезбъдва и другата.дано да ескоро

      Изтриване
  32. Анонимен11/2/16 15:55

    БОЛИ ЛИ?
    БОЛИ ЛИ?

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен11/2/16 15:56

    Икономиката на Турция къде къде ... Ние да си му мислиме.Само в Анталия има снахи-рускини 2000 парчета доказано и казано по ТВ канал,а в цяла Турция много са .Няма да липсват туристите...

    ОтговорИзтриване
  34. Осман11/2/16 16:02

    По големия проблем е че една мърша ще бъде заменена лт друга мърша.
    ДОСТ е добре замуслен проект на местан, точно като песента за райна на турски, важното е да се разбунят духовете, българите да изпатриотеят, фа почнат пак приказки турци вън българия за нас, от другата страна турците с гяури мръсни, и хоп след омразните приказки гледаш как масата турци вижда надеждацв ДОСТ и всички бързо покрай урниге.
    Време е българската маса да разбере че като се поддава на евтини провокации на такива партийни лидери, само те губят. В тази държава има достатъчно място и за българи и за турци. Даже по големия проблем е че не останаха нито българи нито турци, тези мекерета изгониха народа да си търси хляба навън. Такова обезлюдяване не е имало и по време на 500 годишното управление на османската империя.

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен11/2/16 16:13

    Осман, а ба амъна кодумун Османъ! Ти не си се научил да пишеш правилно, а си тръгнал акъл да ни даваш!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Осман11/2/16 19:31

      Не всички са айлаци като теб да седят пред компа и рахатла да пишат, пиша от телефона в движение.
      А сен амъна кодуму Осман ли си или Иван?
      Не че има значение, пак амъна койджам

      Изтриване
  36. Анонимен11/2/16 16:34

    Колко сте жалки!!! Най-добрият политик в България е Доган,ако не беше той...не се знае,какво би станало?Кой е Местан(Павел)един клоун,който може да запали фитила и без значение,кой какъв е...всички,ще го отнесем!!!

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен11/2/16 16:38

    Не е ли по добре и в България вече да има две големи партии?Партиите на етническа основа противопоставят хората.Аз съм от турски произход,никога не съм симпатизирал на ДПС.Обидно ми е когато всички се слагат под един знаменател.Не се радвам на това,че турците ще имат две партии в България.Тези партии винаги са били и ще бъдат средство за намеса на Турция във вътрешните работи на България.

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен11/2/16 16:42

    До yeni khan baba.Ние винаги сме имали самочувствие,поинтересувай се и виж всички които са напуснали БГ 1989год.кадето и по света да сме всички сме се оправили ние турците отБГ.А тея каде останаха в БГ тънат в мизерия точно заради твоя идол.Той може само на твоита жена да и е подигнал самочуствието!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/2/16 17:25

      И като, как? Като слугувате на кюрдите? За моята жена не бери грижа, ти пази своята!

      Изтриване
  39. Анонимен11/2/16 16:52

    Na vsichki chlenove na DPS da im se zabrani da patuvat do Turciq..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/2/16 18:41

      Ейвалла,аз съм на същото мнение.

      Изтриване
  40. Анонимен11/2/16 16:55

    време е за шоу.......pазединение

    ОтговорИзтриване
  41. Браво!
    Сега трябва да се забрани и на други мафиоти от ПП ДПС и от други партии в България да влизат в Турция.
    Крайно време е да се забрани влизането в Турция на всички от ръководствата на ПП ДПС от централно ниво, през тези от областните съвети до общинските ръководства.
    Да се забрани на всички общински и местни кметове да влизат в Турция, защото почти всички те имат имоти в Турция, като те са закупени с крадени пари от четвърт вековно управление на обезлюдяващи се общини и селища.
    Да се забрани влизането в Турция и на счетоводителите и директорите на дирекции в общините, управлявани от ДПС да влизат в Турция - за да не си развиват бизнеса там и да не могат да управляват имотите си, закупени също така с престъпни пари!
    Хайде, млади хора, време е за чистка в ДПС или е време да се влеете в нови политически партии, но в тези, които отдават истинската ви значимост, а не във фашистки формирования като БСП, ГЕРБ, ДСБ, СДС, ПФ и пр.!
    ДОЛУ фашизма и мафията!

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен11/2/16 17:10

    Idva red na kmetove i deputati koito imat hoteli i imoti vav Turtsiya gledayte siyira ot sega natatik.

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен11/2/16 17:20

    Е и, кво от това. Забранил ислямиста на двама български граждани. Скоро като свалят от власт джихадиста и дойдат светските политици, ще вдигнат забраната.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/2/16 23:34

      но пак ще са турци а не русофили като тебе

      Изтриване
    2. Анонимен12/2/16 00:46

      но пак ще са турци а не русофили като тебе

      Изтриване
  44. Анонимен11/2/16 17:21

    16.52
    Че ний и без туй не ходим.Оттам се влачат тука постоянно.Бактън........пък уж живеели добре

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/2/16 00:32

      ти зняш за какво идват не са прави на луд

      Изтриване
  45. Анонимен11/2/16 17:29

    Да живееее ДОГАН Ефенди...ДОГАН ще е следващия президент на България....нищо не става от Боко

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен11/2/16 17:31

    15;56 1800 hotela samo v antalia se prodavat sega zashtoto sa falirali drugi 300 iandak i te na tezgiaha proletta IKONOMICESKA KRIZA GRAZDANSKA VOINA ISLIAMISTKI REJIM NA YPRAVLENIE DOSLUK S IDIL = NA KIURDSKA DARJAVA I RAZPADANE NA TURKIATA . AIDE HAIRLIA DA E .

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен11/2/16 17:51

    Светски политици сънувай в кукуво лято те са продажници нямат нищо общо с ататюрк

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен11/2/16 17:55

    Още едно доказателство, че ние българските турци сме марионетки в една голяма игра, която винаги е в наша вреда. Време е вече да гласуваме според убежденията си - леви, десни, центристки, природозащитни и т.н.

    ОтговорИзтриване
  49. Анонимен11/2/16 17:57

    Wreme e da si hodim w TR. Tuk samo ni prawat na majmuni.

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен11/2/16 18:11

    Всички внимателно прочетете коментара на 16.38 и да се обеденим около тази идея за да я има БЪЛГАРИЯ!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/2/16 23:42

      съгланен съм но управляващите да ни виждат като равноправни като нормалните българи

      Изтриване
  51. Анонимен11/2/16 18:18

    Отиваите ВСИЧКИ В ТУРЦИА И НЕ СЕ ВРЪЩАИТЕ...АМАН ОТ ТЪПАТА ПОЛИТИКА...САМО ДЖОБОВЕТЕ СИ ПАЛНЯТ..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен11/2/16 21:10

      имам 2 любовници българки и тях може ли да ги взема със мен във Турция. ..като отивам

      Изтриване
    2. Анонимен12/2/16 01:17

      като отиваш там ще останеш без тях

      Изтриване
    3. Анонимен12/2/16 19:58

      Нищо ще вземе твоята :)

      Изтриване
  52. Анонимен11/2/16 18:19

    Нали вашия толково обичан от вас доган разпределяше порциите той сам го каза защо не увеличава цената на тютюна на неговия електорат

    ОтговорИзтриване
  53. Анонимен11/2/16 18:28

    Забраната е само началото на края на Доган то сега се започва.ЕСъюз започват проверки на всички присвоени пари от ДПС.област Кържали има най много злоупотреби.Цяла папка с машинаци в община Момчилград кото доказателство има Местан

    ОтговорИзтриване
  54. Аптикадир11/2/16 19:03

    17:57 Никаде няма да ходим и ще продължаваме да се размножаваме тук в родината си !

    ОтговорИзтриване
  55. Анонимен11/2/16 19:10

    един руски политик беше казал:"есть человек-есть проблем, Нет человек-нет проблем...."а при Ердоган един е малко-двама са много....

    ОтговорИзтриване
  56. Анонимен11/2/16 19:13

    Ха ха скъпи Герб и всички останали 399 партии искам да ви поздравя, докато вие се карате за историята в бг за турското робство,истинското настъпва сега Ердоган не иска България,той е тръгнал към Балканите,с оръжие "Икономика",посъветвайте се с д-р Ахмед Доган единствено той може да ви спаси от него.

    ОтговорИзтриване
  57. Анонимен11/2/16 19:31

    Бойко Борисов това го чакаше турците да се разделят на две

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Осман11/2/16 19:56

      Бойко и доган са стари дружки.
      Защо си мислиш че герб не се възползва от проблемите в местното дпс на послените избори? Да не мислиш че е случайност?
      Мекерета са всички и на мекерета ни правят.

      Изтриване
  58. Анонимен11/2/16 19:44

    Az sim turcin i obicam Turciya no ne i segasnite i rikovoditeli koito s vseki izminal den pogubvat tazi prekrasna strana i promenyat mantalteta im. Ne moje tozi tiranin, diktator da kazva az kakvo ste pravya glasuval sim 25 godini za DPS i pak sim za neya za men hora kato Mestan, Sabanali, Hafizov, Georgieva ne mogat da bidat licata koito ste me predstavlyavat DOSTLARIM.

    ОтговорИзтриване
  59. Анонимен11/2/16 19:51

    Bravo, zapochna mesec na Turkiye v Rbg!:-):-):-)
    Na pazara ima presni morkovki,presni zelki, presni tikvichki, presni patladjancheta,presni fasulcheta,presni repichki, presni gabki, presni iabalki, presni krushki, presni domatki, presni marulki, presni mandarinki, presi limoncheta....vse ot turskite proizvoditeli - nashite dobri komshii i priateli!:-):-):-):-):-)

    ОтговорИзтриване
  60. Анонимен11/2/16 19:52

    Ние турците май наистина се оказахме чок прости хора. Как може да подкрепяте в случая ДОСТ при положение, че хората там споделят не великите идеали и идеи на Кемал Ататюрк, а на един шизофреник като Реджеп Ердоган? Нима нашите изселници и ние, турците от България ще позволим жените и дъщерите ни да се забулят? Нима мъжете искаме да спрем да пийваме по една-две чашки вечер навън със семействата си? Нима ще допуснем турци от Турция да ни се бъркат в живота и бъдещето на децата ни? Който иска Ердоган за свой президент, нека да бъде така добър да напусне пределите на България и да поиска убежище в Турция. Харесвам тази страна единствено като туристическа дестинация, но никога не сме имали желание да живеем там. Цялата ми рода е в България и никога няма да предадем националните ни интереси! Сиктир гидин, ДОСТ-лар!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/2/16 00:06

      от това пийене останахте само пияниците от дпс и чакате някой истински турчин да идва от европа или от турция да ви почерва по една заштото доган прйевски ви дават само за хляб всеки ден ги виждаме горките но нийе сме добродушни заштото сме турци и им черпиме

      Изтриване
    2. Анонимен12/2/16 04:09

      Браво кардешим

      Изтриване
  61. Анонимен11/2/16 20:09

    DO 19;52
    Siguren li si che si turchin ,ti si bulgar deto se pravi na tyurk

    ОтговорИзтриване
  62. Анонимен11/2/16 20:12

    do 19;44
    IDI V MOSKVA PUTIN E MNOGO DEMOKRAT KOYTO V MOMENTA IZBIVA NARODA NA SIRIA ,O,R,S,,P, ,U cocugu

    ОтговорИзтриване
  63. Анонимен11/2/16 20:17

    Сега може би мнозина ще осъзнаят и разберат в прегръдките на каква пепелянка, гузна съвест ще попаднат горките истински турци. Другите като чели щъркелите са донесли!

    ОтговорИзтриване
  64. Анонимен11/2/16 20:20

    Това, че съм грамотен и начетен, не ме прави непременно булгар, геризекялъ! Ач гьозлерини! Отнася се за анонимен от 20.09 часа.

    ОтговорИзтриване
  65. Анонимен11/2/16 20:27

    Diktatorite kato Erdogan i takiva vas 20,09 i 20.,12 moyat anavatan Turciya sa v tova polojeniye koyto ne misli kato vas ne moje da bide i ne e turcin ama az sim rasil i jivyal v tazi hubava strana I basta mi e dal imeto Ahmed a znaete li ce and polovinata ot tezi izselnici vse oste sa s bilgarski imena I te da no davat akil blagodarya. Kolkoto do Rusiya nedeyte podmenya istinata nyama takiv kazus i takava dilema a metod da manipulate

    ОтговорИзтриване
  66. Анонимен11/2/16 20:28

    Тя редакцията все още не писа,но днес Ердоган предупреди,че може да отвори границите и да пусне два милиона бежанци към Европа,каза,че ще напълнят самолетите автобусите с емигранти и ще пратят към Европа .Гледайте вие тогава какво става.

    ОтговорИзтриване
  67. Анонимен11/2/16 20:30

    ДО 19;52'' А ТИ АКО ИСКАШ ПУТИН ДА ТИ Е ПРЕЗИДЕНТ СИКТИР ГИТ ПРИ НЕГО -РУСКО ПИЧЛЕМЕ- ГЮТВЕРЕН ;;OKTAY YENIMEHMEDOV.

    ОтговорИзтриване
  68. Анонимен11/2/16 20:35

    Сега трябва забрана за пребиваване в България.... и да хващат към масква....

    Еееххх мечтиии...

    ОтговорИзтриване
  69. Анонимен11/2/16 20:37

    İmmame izbor koyto iska da izbira Mestan(turk)doğan (rusiya) tovae samata istina nyama za kakvo da se rugaete Turkun dostu turktur o kadar.

    ОтговорИзтриване
  70. Анонимен11/2/16 20:47

    Защитниците на Доган. Много добре знаем защо сте с него всички до един сте комунистически чеда и внуци ,нагаждачи, ялами ,уредихте се с по една диплома от габровския и хайди юуруш на грабенето,неграмотници селски джамази.Депутат-народен предста вител е за това да решава проблемите на хората а не един кръг от техни хора да грабят всичко.Тук е проблема не Доган или Местан

    ОтговорИзтриване
  71. Анонимен11/2/16 20:53

    Нещастни шматки, имате ли идея колко пари има Местан? Той има десетки милиони, бизнес и имоти в Турция, вие които го глезате като Аллах какво имате, а? Заблудени, прости овце, делите се и накрая все някой ще ви го набута, дали ще е турчин или руснак, тогава ще сте пишман, ама ще е адски късно. Болни мозъци, скапани турци.

    ОтговорИзтриване
  72. Анонимен11/2/16 21:32

    Няма турци, няма гърци, няма и румънци има само аптали подкрепящи дръндарския президент на дпс еад.

    ОтговорИзтриване
  73. Анонимен11/2/16 21:50

    vschki potkrepasti dps sa na rabota ot tiah ili ochakvat nesto ako niamat interes znachi sa götvereni.

    ОтговорИзтриване
  74. Анонимен11/2/16 21:52

    Местанеееее, много тъп и прозрачен ход бе аланкоолу! Те тамошните турци се чудят как да се отърват от ислямиста ердоган и искат нормален, светски живот, а ти го ползваш, като маша да събереш електорат зад теб. Абе ясно че използвахте неграмотността на българските мюсюлмани, за да ги манипулирате ама и те се изучиха бе! Ще ти вържат ама друг път!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/2/16 00:22

      90 процента гласуеат акп виште им им кметоветврте в кварталите. десетте процента като вас само джавкат

      Изтриване
  75. Анонимен11/2/16 21:58

    Малоумниците които не стават за нищо и не са начело на ДПС сега ще хвръкнат при Местан, белким се облажат с постове. Само че тази еуфория ще продължи много кратко. Най-добре се смее този, който се смее последен. ДПС винаги ще е нашата партия, напред г-н Доган!

    ОтговорИзтриване
  76. Анонимен11/2/16 22:11

    Двамата са български политици и няма какво да търсят в Турция .

    ОтговорИзтриване
  77. Анонимен11/2/16 22:48

    19:52 h BRAVO nai-tochniya komentar! ;)

    ОтговорИзтриване
  78. Анонимен11/2/16 22:49

    Аз като един НЕдпс'ар до тук от написаните коментари много добре разбрах,че дпсарите много як страх ги тресе.

    ОтговорИзтриване
  79. Те двамата ще излязат по-големи патриоти от българските националистически партии...

    ОтговорИзтриване
  80. Анонимен11/2/16 23:10

    Абдали, атовете се ритат, магаретата страдат винаги. Какво сте се хванали за Местан и Ердоган? Нима сте толкова тъпи и не не знаете, че Местан има милиони евра и може да отиде да живее дори на пъпа на Щвейцария? Вие които толкова се палите и се плюете тук като първи душмани къде ще отидете, а? В Турция ли? Щом толкова ви е мил Ердоган защо не отидете при него? Той няма да ви върне, напротив, би трябвало да е щастлив да върже лично той забрадките на жените от семействата ви. Тичайте и не се обръщайте към България дори. Вие нямате никакви връзки с родината си, която е България. Вие сте толкова зле с акъла, че лежите на кълка, че някой ден и то скоро Ердоган ще дойде тук и ще откъсне жива част от територията на България и вие тукашните турци ще цъфнете и вържете и ще ядете от сутрин до вечер баклава. Всеки от вас ще си има по четири жени и безброй деца, и ратаи, а вашата единствена задача ще е да лежите по гръб и и жените ви да ви масажират.
    Ако не беше Доган тук щеше да е второ Косово, къде беше тогава Ердоган, къде беше Местан през последните 20 години? Га яди кифтетата не рива, сега риве, щото му взеха тлъстия залък, който се готвеше да лапне. Предател долен, но него Аллах ще го накаже, както той си знае. Вие, бедни и обикновени турци какво общо имате с него , не разбирам, не виждам логика във вашата подкрепа за него. Той дори не знае на кой свят се намира, просто се подчинява на заповедите от Анкара. А Ердоган просто ще вкара света във война, но ще я загуби, ще загуби както вече губи цяла Турция и беззащитния турски народ там.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. zaferiyus12/2/16 05:41

      Споко брато.
      Никой не е тръгнал да воюва, ердогончо ще си седне на дупето.
      Колкото за гражданите на България от Турски и Български произход те си нямат етнически проблеми.
      Тука с коментарите си чешиме езиците, лакъртий.
      Казваш местаня имал пари, да не му е било лесно 25 години да граби от народа, човека от алчност е станал Павел.
      Последно казваш ако не е бил аметчо щяло да стане тука като Косово, Цената за тоя мир плаща Турското Засега малцинство.
      Ако не се промени Държавническото отношение и не се променят законите в полза на Турското малцинство един ден ще споделим съдбата на Югославия.

      Изтриване
  81. Анонимен12/2/16 00:06

    Аз като най-обикновен гражданин не зная какво става в държавата,то няма и как да знам и не само аз ние всички като народ толкова години сме били лъгани манипулирани,но след като изгледах интервюто с Осман Октай "ШИФЪРЪТ НА ДОГАН"който сее провел още преди години разбрах ,че Турция зачеркнал Доган агата още преди години,а ние ся си казваме "К'во става в тая държава бе братче"?!

    ОтговорИзтриване
  82. Анонимен12/2/16 07:29

    Доган освен да раэпределя порции за нищо друго не го бива родопи защо неми пускаш коментараи

    ОтговорИзтриване
  83. Анонимен12/2/16 08:17

    Ердоган не е Турция. Това, че в момента управлява няма да ни откаже от подкрепата на Турция. Никой не е в състояние да ни направи ислямисти, ние не подкрепяме религиозния фанатизъм. Но да не забравяме, че Турция е в НАТО и стремежа е да се присъединят към ЕС. За икономиката да не говорим. Не само България, но ЕС също е подвластна на турската икономика. Така че спасение от икономическа зависимост няма да има.Успокойте се и се молете да не ни пусне бежанците.

    ОтговорИзтриване
  84. Анонимен12/2/16 08:19

    ДО 11/2/16 23:10 много точно!

    ОтговорИзтриване
  85. Анонимен12/2/16 08:30

    Да ние също не искаме да гласуваме за ДПС или ДОСТ, но коя партия ще направи министър с турско име. ДПС и Дост ще ги има докато българите не ни приемат като равни. Хората да се преценят по ума и възможностите, а не по имената. Май ще трябва да изтече много вода докато това се случи. Щом от една дума "Съжителство" или робство се стигна до такава дандания, какво да кажем ние. Щом искате да се наричате "роби" нас ни устройва. Само че, историческите реалности са други. Съжалявам!

    ОтговорИзтриване
  86. Анонимен12/2/16 09:20

    Одобрявате ли в София да се открие мюсюлмански университет? Отговорилите правилно с "да" или "не" ще получат свещената книга Корана.

    ОтговорИзтриване
  87. Анонимен12/2/16 09:38

    Според мен ЦИК не трябва да регистрира партията на Местан, защото вече са налице всички признаци, че е пряко подчинена на Ердоган и Турция. Освен това трябва да се свика консултативен съвет по национална сигурност и да се вземат контрамерки срещу безочливите намеси на Турция в България!

    ОтговорИзтриване
  88. Анонимен12/2/16 11:54

    26 години излъгаха хората, че Ахмет Доган- гарант за етническия мир в страната.Сега ДПС с какво ще ни плаши избирателите?Сигурно с Турция. Всички натсионалистически партии станаха адвокати на Доган.Паднаха маските и се вижда, че управляват заедно.Uyandik-Събудихме се ще го видите на изборите ...

    ОтговорИзтриване
  89. Анонимен12/2/16 12:33

    Турска работа. От това по-Точно, и по-ясно, няма какво повече да кажа.

    ОтговорИзтриване
  90. Анонимен12/2/16 12:49

    Одговорът е не няма да има никакъв Ислямски или други Унивеситети в София той е построено вече в Косово и вече има налице нат 3500 ученика. Ако беше построено в София ш щеше да бъде в полза на Българската икономика ф българина.Нацийските цели и убеждение на Българина България загуби тази хубава дарба от чужденци мюслюмаани и и за в бъдеще не се очаква нищо добро в обезлюдаваща и загиваща България. За срам и позор.

    ОтговорИзтриване
  91. Анонимен12/2/16 13:11

    a kakva e izmislenata Bilgarskata rabota? eto ti niska kultura krajba obida sbivane paleji porugavane i nasiskvaniya i podigrafki po mejdusi.

    ОтговорИзтриване
  92. Анонимен12/2/16 13:18

    Абе Зафериус от 05:41 ти не спиш ли,само простотии дрънкаш денонощно.Държавническото отношение и законите в България са еднакви за всички етноси които живеят на територията на държавата.Така че не плаши народа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. zaferiyus12/2/16 18:43

      Не си прав бе Братко.
      Не са простотий, просто не ви отърва.
      Законите не са еднакви.
      Каде са Осъдените за геноцида над Турското население през 1984/1989 година.
      Каде са Осъдените за геноцида и разбойническия обир на Помаците през периода 1971/1989 година.
      Каде са паметниците на жертвите.
      Къде са ни училищата, които имахме преди 1975 година с Всички предмети на Турски.
      Къде в измислената конститутция на РБ ни има като Турско малцинство.
      Къде са улиците с имената на Турците който са загинали за България или са Избити от Властите на България.
      ....
      зафериус е създател та нерегистрираната организация.
      MHP.
      Който ще изгражда основите на правата на Турците.

      Изтриване
  93. Анонимен12/2/16 15:07

    Читател от с. Лисиците : СТИГА ВЕЧЕ,СТИГА, ПОЛУДЯХ ИЗЦЯЛО ОТ ВАШИТЕ ТЪПИ КОМЕНТАРИ.

    ОтговорИзтриване
  94. Анонимен12/2/16 18:06

    ДО 21,10 ЖЕНИ НЯМА ДА ТИ СА НУЖНИ ТЕБ МАНАФИТЕ ТЕ ЧАКАТ В ТУРЦИЯ....

    ОтговорИзтриване
  95. Анонимен12/2/16 20:08

    Ако искаш дати друснат манафите няма смисъл да търсиш в Туркия теса до носа ти ако много тие нужно питай на жена си комшиите тещети покажат коиса по стабилните друсачи.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.