Убитият в Кърджали Махмуд Р., бе погребан днес в село Петлино. Погребението протече по мюсюлмански ритуал, с ходжа.
Над 250 души дойдоха в селото, за да се сбогуват с Мето, както са наричали 30-годишня Махмуд. Той остави две деца сирачета.
Ще припомним, че вчера малко след 12.00 часа, Махмуд бе прострелян смъртоносно от 17-годишния Нурсен. Беглецът бе арестуван в област Хасково в 0.40 часа, в нощта срещу вторник.
Фамилията на Махмуд се установила в Петлино преди 20 години.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

23 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/2/16 14:48

    saboleznovaniq

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/2/16 14:54

    Оооо мангалите били вярвящи мюсюлмани !!!
    Трябваше да го изхвърлят в язовира поне щеше да нахрани рибите....сигурен съм,че този мангал не е направил едно добро нещо през живота си.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/2/16 15:17

      Колко сте жалък/ка, починал е човек, какво значение има какъв е неговият произход и религия ?! Колко е страшно, че такива като Вас се разхождат в обществото, изживявайки се като обществено значими субекти с ценностна система.

      Изтриване
    2. Анонимен9/2/16 15:32

      Bılgariya e v tova deteje zaradi tezi kato tebe uligofren.Ako imaş pari obikoli evropa da vidiş tova razdelenie imali go umotan

      Изтриване
    3. Анонимен9/2/16 15:42

      Maynati ku4e nevqrva6t

      Изтриване
    4. Анонимен9/2/16 16:55

      Тебе да хвьрлят в язовира сьчанлия прост!

      Изтриване
  3. Анонимен9/2/16 15:13

    Че нали били Евангелисти далетата бе,така беше писал тези дни някой многознайко.Мангалите са като помаците,вярват в този който е на власт.Религията не е нещо с което човек трябва да прави пазарлък.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/2/16 15:19

    14:54 Как може да съдиш някого без да го познаваш?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/2/16 15:24

    Той наистина циганин ли е бил, и защо е бил убит,

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/2/16 15:27

    За мъртвите или добро, или нищо!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/2/16 15:32

    OT MIRTIV DALE PO HUBAVO NYAMA VSICKI DALETA POD ZEMYATA TAM NA NIKOGO ZLO NYAMA DA NAPRAVYAT I NYAMA DA BIYAT GORKITE JIVOTNI

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/2/16 15:50

    anonimnite DALETATA qvno mnogo sa ebali .... da ne kazvam koi che gi mrazite kakvo znachenie ima koi kakyv e UJASNI STE!!!Srama nqmate ako se sluchi na vashi blizki koi znae kak shte reagirate!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/2/16 16:22

    Всички, които се подиграват с умрял човек са само едни жалки комплексари и полусъщества..

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/2/16 16:44

    15.32 аз живея в Европа/Германия/и тук циганите се занимават само с кражби,грабежи и проституция и живеят от социалните помощи които получават тук.
    България е на това дереже не заради хора като мен които казват истината а заради циганите които не работят а се занимават само с кражби,грабежи,проституция,лихварство и т.н.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/2/16 17:01

    Тоя пък веднага далетата ебали.Тея криви куци мангали кой ще наебът бе артик.Да не говорим че масово миришат на коне.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/2/16 17:57

    kakvo ocakvahte bilgarina za sijalenie se radva na nestastieto na roditelite si SRAM ME E

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/2/16 18:19

    Аве простак става въпрос за мъртъв човек какво значение има какъв е толкова простотия на едно място може ли.лом

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен9/2/16 19:50

    голяма работа 1 мангал умрял утре ще се родят 10

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен9/2/16 19:52

    Abe boklutsi mrasni,kak moje da govorite taka za umrql çovek,davi eba maikata na vsiçkite,nqma znaçenie koi kakıv e,kakva vqra izpovqdva,vsiçki sme vremenno prebivavaşti na taq zemq be tapi oligofreni mrasni,stanete hora davi ebem maikata jalka...

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен9/2/16 22:09

    Аман от ЦИГАНСКИ МУРАФЕТИ ... ДА ...УМРЯЛ...УБИТ... за умрелия или хубаво или нищо.... ама къде е хубавотоооо.... КЪДЕ ЕЕЕЕ...... откраднал булка за родата си ..... тя няма години ама тлтой решил че така ще е и цяла една ДЪРЖАВА трябва да свикне да приема това за нормално... ДА ама НЕ ..... сами вие циганите не можете да приемете това за нормално защото слагате на момичето цена както на един кон или на едно магаре НА МОМИЧЕТО което ще ражда децата ви и ще ви гледа когато остареете с това ли ги сравнявате с животни с коне и магарета Сега разбрахте ли НЕМОЖЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ДА ПЛАЩА ЦИГАНСКИ БОРЧОВЕ а вие простите цигани да си купувате коне магарета и жени на една и съща цена и когато не ви стигнат парите или нямате толкова колкото ви искат да си крадете жените пак така както крадете крави магарета и кокошки просто ЗАБРАВЕТЕ живеете в БЪЛГАРИЯ и ще се научите да СЛУШАТЕ иначе вашата интеграция ще мине през сопата на държавните закони през сопата на вашите съседи през сопата на цялата ДЪРЖАВА защото на нея и хисна и през сопата на цяла европа също защото КУЧЕТО играе според СОПАТА и ако не се вразумите ..... просто ще продължите да си купувате и крадете животни ..... конееее.... магаретааааа ...... кучетаааа..... жениииии..... и други подобни защото или ще станете човеци или ще се избивате като кучета и няма да е виновна ДЪРЖАВАТА няма да са виновни БЪЛГАРИТЕ....няма да са ТУРЦИТЕ а просто ТЪПИТЕ ви цигански мурафети ЕЙ БЪЛГАРИЬО .... СЪБУДИ СЕ защото ти изписват ново фапче в "демократичната" рецепта наречена евро интеграция и огъзисеация

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен9/2/16 22:55

    zakaraite dvata klana mangali na sportnata ploshtadka i gi pusnete dase izbiqt pomejdu si,

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен10/2/16 00:52

    Момчето е бил с турско име следователно го погребват по мюсюлмански обичай.Помаците които носят християнски имена се погррбват по ........ начин и на тях ....... не може да се има от тях д...т не става.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен10/2/16 08:10

    Най - важното е "мюсулмански обичай",аааа,сакън!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.