Мокри седалки и студ посрещат кърджалийци, които решат да се возят в градския транспорт рано сутрин. За това алармираха жители на областния град пред 24rodopi.com.
„Дойде ли есенно-зимният период и проблемите започват. В понеделник сутринта, автобус №113, който тръгва в 6,20 часа от пазара, беше неотоплен, с мокри седалки от стичащи се капки. Навън не валеше, температурата беше под нулата. Контрольорката не даваше обяснение и не благоволеше да предупреждава пътниците да не сядат по седалките. Това не е единичен случай, едни и същи автобуси не се отопляват. Плащаме си билетите, искаме да пътуваме в изправни и топли автобуси", коментираха недоволни пътници.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/11/15 18:45

    да пускат по големи рейсове. Много са малки в осем часа сме около над 40 човека в някакъв малък автобус. Моятя раница е голяма понеже учебниците са ми много дебели.Ми се прави забележка ,,че раницата ми заемала място за още един човек"като пасажер аз имам право до пренасям багаж до един куфар. а има хора с който се разполагат на две седалки или носят цял голяма пазарна чанта количка

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/11/15 18:48

    Аmi 4 4oveka po 50 stotinki i eto ti TAKSI maloumnici A utre pak si 4akaite 113 a sega NAZDRAVE

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/11/15 21:53

    Алууууу кой иска лукс да се изсели в крадливия и корумпиран катун София,само там има нови и луксозни отоплени автобуси,тук е дълбоката,бедната,мизерната,болната провинция на изчезващата и измислената държава наречена бокостан-боконасран

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/12/15 01:48

    А шофьорите са най-опасни все младежи на по около 80г. с по два байпаса, миналите сутрини един от младежите клюмаше като фитка и като му направиха забележка се стресна горкия! Ама така е като са алчни собствениците и залагат на на пенсионери на които плащат 300лв заплати, кой нормален читав шофьор ще иде в тая фирма за без пари, като нямаме държава така е!

    ОтговорИзтриване
  5. real time1/12/15 03:05

    Кой ги купи тези автобуси, припомнете си, или узнайте коя фирма съдейства за закопуването им? Може ли да се копуват нови автобуси , произведени след 2005 година,без климатик!??????????! Зимата студено, лятото горещина!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/12/15 09:27

    Normalno e za nashia Grad...Obshtinata ne si varshi rabotata..A i te ne go izpolzvat. Sigorno.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/12/15 13:08

    Snimaite marzelivite konduktori i ...tuka.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/12/15 15:01

    Скоро боко ша ви направи метро, за всеки пътник ша има и подарък безплатна панихида.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен1/12/15 16:17

    Друго си е да те возят автобусите на,, Мурад и Ферди".Супер лукс.Не знам как изобщо минават преглед.Това е подигравка с пътниците.Може да са от селата ,но все пак са хора ,а не животни.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.