Четири катастрофи, две - на Кръговото! Двама фиркани водачи


Шофьор, употребил алкохол, е катастрофирал в неделя около 3 часа на бул."България" в Кърджали, обявиха от полицията. Както 24rodopi.com първи съобщи, водачът на "Фолксваген" В.Е.(27) управлявал с несъобразена скорост, на кръговото движение на автогарата навлязъл в тревната площ и счупил декоративна лампа. Тестът за алкохол на шофьора отчел 2,23 промила. Задържан е в полицейското управление.
Образувано е незабавно производство.
На кръговото кръстовище на автогарата в Кърджали водачът на товарен влекач "Скания" Ж.П.(54) отнел предимство и ударил "Опел". Не е констатирана употреба на алкохол. На виновния е съставен акт. При потегляне на заден ход на паркинг в областния център "Мерцедес", управляван от Д.С.(65), блъснал "Хюндай". Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. На виновния е съставен акт. На ул."Гюмюрджинска" в Момчилград "Фолксваген" с водач К.Р.(43) на завой навлязъл в лентата за насрещно движение и ударил "Опел". На автомобилите са нанесени значителни щети. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. Извършен е оглед на мястото на произшествието и е образувано досъдебно производство.
Незабавно производство срещу 36-годишния Е.М. е образувано в РУ-Крумовград, съобщиха от полицията. Мъжът се движил с "Опел" и бил проверен в петък около 23 часа. Тестът за алкохол отчел 2,56 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за анализ.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/11/15 13:43

    Pak I pak gresna informasiq tozi deto navlqzal vav zelenata cast na kragovoto tochno beshe vav 11 chasa ,a ne 15:00 chasa .Nie tochno minavah me ot tam i go vidqhme

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/11/15 15:23

    Вол с шофьорска книжка.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/11/15 18:54

    Na tova krastovi6te trqbva policeiska VI6KA ejednavnoooo ili dokato nqma ubiti tam a i pe6exodci tam vinagi presi4at nepravilno a policaite sedqt na toplo v Benzinostanciqta otsre6ta PETROL

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/11/15 20:02

    Tozi pat mai zagorkite sa pove4ko ,ex kravta voda ne stava

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.