Извергът от Джебел искал да прави секс с убитата от него Джейлян, но се отвратил от… месечния цикъл на жертвата си (18+)


Материалът не се препоръчва на лица под 18-годишна възраст и на хора със слаби нерви!

„Трябваше на подсъдимото място, да привлечем и майката на Мерт. Бях в квартирата им в Джебел. Там няма дори пералня. Това означава, че жената е изпрала окървавените дрехи на сина си на ръка. Тя е знаела всичко-това означава, че е съучастник. Този човек бе и на делото със закупените си с откраднатите пари маратонки". Това е мнението на един от адвокатите на семейството на Джейлян, който бе в съдебната зала когато бе сложен край на процеса в Окръжен съд-Кърджали.
Двойният убиец от Джебел Мерт Мехмед най-вероятно не е осъществил полов акт с жертвата си защото тя е била в …месечен цикъл. Това пък e отбелязано в предоставените на 24rodopi.com мотиви за присъдата на 19-годишния мъж от окръжните магистрати в Кърджали.
Припомняме, че жестокото убийство на 7-годишната Джейда и майка й Джейлян Юсуф бе извършено през нощта срещу 22 април м.г. Двете бяха зверски умъртвени от Мерт Шукрия Мехмет с брадва след като младият мъж нахлул в жилището им, за да ограби Джейлян. Около 4 часа сутринта Мерт се промъкнал през терасата в жилището на Джейлян Юсуф. Той имал намерение да открадне парите й, които само часове преди това видял, че жената крие в несесер под матрака на леглото си. Той не успял да го помести докато върху него спели майката и детето. Докато умувал какво да предприеме, Джейлян се събудила. Мигновено Мерт й нанесъл 5 удара с тъпата страна на брадвата, последвали и още 3 с острието. В това време се събудила и малката Джейда. Убиецът стоварил брадвата върху детската главица, а след като момиченцето вдигнало ръчички към раната на главата си… последвали още два зверски удара. Мерт поискал да осъществи и полов акт с Джейлян. „След това свалил бикините й, на които имало дамска превръзка, и ги хвърлил на пода до леглото. Тялото на жената било по корем на леглото, а Мерт Мехмед издърпал нагоре тениската и сутиена на пострадалата, като оголил гърба й. Всичко това направил, тъй като решил да осъществи полов акт с трупа на Джейлян Юсуф, но се отказал", стана ясно при изчитане мотивите за присъдата. След това Мерт покрил телата с одеяло, измил кръвта от лицето си в банята и заедно с плячката - 250 лева, лаптоп, два телефона, се прибрал у дома. На другия ден отишъл заедно с майка си в Момчилград, откъдето си купил нови маратонки, а старите, покрити с петна от кръв, изхвърлил в кош за боклук пред магазина. Телата на майката и детето били открити на 26 април от домоуправителя, който влязъл със стълба през терасата, след като от апартамента започнала да се носи тежка миризма.
„Мерт Мехмед е направил пълни самопризнания. Съдействал е на органите в хода на досъдебното производство. Той не е отишъл там, за да убива. Целта му е била с брадвата просто леко да удари Джейлян, ако тя се събуди. Трябва да се вземе под внимание и младата възраст на извършителя. Затова молим съда за присъда около средния размер", заяви в пледоарията си минути преди произнасянето на присъдата тогава служебният защитник на Мехмед.
„Много съжалявам за всичко, все още не мога да проумея как  се случи всичко това. Искам да отворя нова страница, да започна нов живот. Моля за снизходителна присъда!".
Това бяха последните думи на Мерт Мехмед в Окръжния съд в Кърджали, малко преди съдебният състав да се оттегли, за да вземе решение относно присъдата на направилия пълни самопризнания 19-годишен двоен убиец от Джебел.
Мерт Мехмед получи 28-годишна присъда при първоначален строг режим, законовият максимум за престъпление от подобен род.
„Никога семейството няма да получи отсъденото обезщетение. Мерт няма нищо на свое име. Никой към момента не знае къде е майка му. Дори ние, адвокатите, няма да получим възнаграждението си, което ни бе присъдено от магистратите", заяви след заседанието тогава адвокатът на бащата на Джейда.
Припомняме, че бащата на убитото момиченце поиска 300 000 лева обезщетение за нанесени неимуществени щети. Родителите на Джейлян - Айтен и Ергюн Юсуф поискаха кръвнина в размер на 400 000 лева.
Мерт обаче бе осъден да заплати 150 125 лева кръвнина на майката на Джейлян, 150 125 лева на бащата на убитата жена и 150 000 лева на бащата на 7-годишната Джейда.
„Поиска обжалване", бяха последните думи на служебния му защитник веднага след заседанието.
24rodopi.com
На снимката: Мерт минути преди да чуе присъдата си. Според адвокати на близките на жертвите, той е с маратонките, които е купил с откраднатите пари
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/10/15 18:14

    Ей гладни адвокати! Нямало да си получат хонорара!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/10/15 21:16

    безплатен обяд няма

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/10/15 21:28

    От цялата статия само това ли разбра, аркадаш, че адвоката няма да си получи парите? Ти за тях не бери грижа, докато има престъпници и всякакви които нарушават закона, те ще имат винаги пари. Както казват да не дава господ да им паднеш в ръцете, но и да не лиши нас от тях.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/10/15 09:49

    Майката я виждам в Сливенският затвор...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/10/15 18:37

    Не само това ! Но очаквах от адвоката да каже дали е спасил някого или помогнал някой да си получи заслуженото наказание по закон! Дали доказателствата и свидетелите стигат, а не че няма да получи възнаграждението! Поне да не се оплакват защото всичките ми познати адвокати са много " бееееддниииииии " ! Ще умрат от глад и нищета! Иначе не завиждам! Но не приемам оплакванията им за пари!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/10/15 08:22

    Ей, не се спряхте бе....не Мерт е убиецът, а бившият съпруг на убитата, кой изпада в яростна криза като ги вижда двамата да правят секс...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.