„Как Кърджали да се развива-ето това сме обсъждали винаги с инж.Хасан Азис. Ние показахме как човешката омраза в политиката се превръща в прагматизъм. По тази логика сме построили и листата си, изцяло основана на преференциален вот. Листата ни е най-лесна и удобна-№1 защото сме №1. Изборът е лесен-бюлетина №1 и бюлетина №4. Ние предлагаме много икономика и нашата цел ще бъде осъществена с мениджър като инж.Хасан Азис". Това обяви по време на представянето на кандидатите за общински съветници на коалиция Десен съюз лидерът на СДС в Кърджали Дора Христова. Гост на старта на кампанията на „сините" бяха кандидатът за кмет на ДПС Хасан Азис и кандидати за общински съветници от Движението за права и свободи.
„Поздравявам всички членове и симпатизанти на Десен съюз за смелостта да направят тази коалиция и да подкрепят кандидата на ДПС. Създаването на местна коалиция в град като Кърджали граничи с геройство. Благодаря за ползотворното сътрудничество и зачитането на вижданията и от двете страни. С участието на Иван Велев в ръководството на Общината Десен съюз реализира своите идеи в управлeнието на местно ниво. След тази положителна оценка, която получихме, ние ще продължим заедно да търсим нови възможности за осъществяване на либералната политика с десни елементи. Вашето присъствие в управлението бе не само полезно, но и необходимо за политиката на местно ниво. Няма как управлението на Община Кърджали да се опира само на социалната политика. Убеден съм, че и при следващ мандат дясната политика ще бъде все още необходимост. Очакваме този път Десен съюз да има своето представителство в Общинския съвет. Нека си поставим общата задача-пълно представителство в местния парламент и изпълнителната власт. За 4 години Десен съюз неизменно не само подкрепяше управлението на Общината, но и бе коректив. При управлението на Иван Велев, Общината успя да задържи нивото си на задлъжнялост, както и да намали задълженията за местни данъци и такси. През последните години Кърджали регистрира инвестиционен бум. Благодарение на общото управление успяхме да отворим нови 2000 работни места в такъв стратегически сектор какъвто е автомобилостроенето. Амбицията ни е заедно да превърнем Кърджали в център за тази индустрия на Балканите. През следващите месеци очакваме още един стратегически инвеститор в производството на авточасти за над 40 водещи марки автомобили. Ще търсим и връзка с японска компания, която също да инвестира в Кърджали в този отрасъл.
Искам да се обърна към всички, които обичат синьото, цвета на небето, цвета на морето, цвета на свободата и да ги призова да гласуват с №1 за Десен съюз! Аз го казвам това без притеснение-десните избиратели трябва да подкрепят дясно управление. Така както моите партньори имат смелостта да подкрепят кандидат на ДПС. Благодаря за вашата смелост, за вашата отговорност, тя означава, че Кърджали ни е скъп", заяви кандидатът за кмет Хасан Азис, минути преди представянето на кандидатите на Десен съюз.
Водач на листата за общински съветници на Десен съюз е Атанас Матеев. „Това е млад човек, решил да се върне в родния Кърджали и да живее тук. Това е неговата лична кауза и кауза на Десен съюз-младите хора да останат в Кърджали", заяви при представянето му Дора Христова. „За мен всички тук са приятели, защото всички живеем заедно. Кърджали е нашето общо бъдеще и за постигане на мечтите се изисква много работа. Грешки вероятно ще се допускат, но ние трябва да се възползваме от тях за вземане на поуки и недопускането им отново. Ако не виждаме нищо добро, трябва да потърсим нещо ново", заяви кандидат №1 на десните Атанас Матеев.
№2 в листата е Марияна Димитрова, специалист в сферата на образованието. Номер 3 е медикът Фахрие Тюркоглу. Под №4 е Здравко Деведжиев. Румен Михайлов е №5.
„Това е нашият роден град и ние трябва да решаваме неговите проблеми. Когато обсъждахме кандидатурата на инж.Хасан Азис, ние достигнахме до извода, че той е олицетворение на думата заедност-така и подхожда в работата си с всички, дори и политически опоненти. В японския език йероглифът за проблем и възможност е един и същ. Затова ние трябва да гледаме на всяка криза като шанс за промяна и нов успех. Културната многоликост на Кърджали е богатство и от нас зависи да разработим този капитал като добри мениджъри-затова на изборите с бюлетина №1 и №4!", призова шестият в листата Кольо Колев. Седма в нея е Ирина Стаматова, а №8 Халим Мехмед, следван от Цветанка Шишкова, Янко Илиев, Гергана Иванова и Иван Велев.
Купуването и продаването на гласове е престъпление
24rodopi.com
Видео - тук
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/10/15 20:32

    ГЕРИ НИЕ СМЕ С ТЕБЕ УСПЕХ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/10/15 04:12

    А!!!!!!!!!!!!! ГЕРБЕРЧЕТА, ЧЕ ТУК ИМА ЕДИН БИВШ ВАШ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК.
    ГОСПОЖО КАРАЯНЧЕВА ПОМНИТЕ ЛИ, ЧЕ Г-Н ДЕВЕДЖИЕВ БЕШЕ С ВАС?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен7/10/15 08:33

    Най-после приказка за бизнеса.Той ще отвори работни места, а не общината. Успех на сините! Наско, с теб сме

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/10/15 08:39

    Само ГЕРБ!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/10/15 08:44

    Браво на СДС, те знаят как да постъпят умни хора има в групата и млади.Ние сме с вас! Г-н Деведжиев значи видя лицето на ГЕРБ и за това е тука.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/10/15 08:56

    г-н деведжиев никога не е бил от герб,нещо се бъркате!!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/10/15 08:58

    Не видях инж Илиев,
    Няма да гласувам тогава, искаме Жоро с колелото и Димо с цистерната, тогава ще имате нашите 30 000 гласа

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/10/15 12:12

    Герб ще духа супата, БЗНС винаги е било със СДС в Кърджали. Но Гочева на земеделието забрави откъде тръгна - децата на комунистите станаха подлоги на Герб!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/10/15 13:59

    12:12
    за ваше сведение г-жа Анастасия Мозер от БЗНС "Никола Петков" подкрепи Герб..., а не СДСссссссссссссс. Да, бяха със СДС, но защо тя подкрепи Бойко Борисов ??? К`квото каже г-жа Мозер !??

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/10/15 15:27

    МОЗЕР НИКОГА НЕ Е ПОДКРЕПЯЛА ГЕРБ И МОЗЕР ОТДАВНА Я НЯМА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА,БЗНС Е БИЛА ВИНАГИ СЪС СДС И ДЕМОКРАТИЧНИЯ СЪЮЗ!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/10/15 18:01

    Еми, нека да престанем с тия нападки вече, то е ясно- Хасан ще е . Поне да се опитаме да създадем работни места, че децата затова бягат. А на Хасан Азис- да е благодарен и на българите, че те неговите не го уважават.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/10/15 08:13

    Аз си помислих че сте от Десен сектор, а то се оказа пак сектор но турско-син!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.