Златко Милков Колачев е председател на Общинската избирателна комисия в Джебел, съобщиха от Централната избирателна комисия (ЦИК). Зам.-председател е Белкъз Наим Алим, а секретар - Ергин Шевкет Юсеин, гласи решението на ЦИК.
Членове на ОИК-Джебел са:  Ангелина Миткова Хаджиева, Илина Атанасова Стоянова, Минка Младенова Илиева, Петър Здравков Орешков, Цветанка Славова Границка, Иван Грудев Иванов и Георги Смилянов Бонев.
Юристът Златко Колачев е роден през 1957 г. в Кърджали. Магистър педагог. Магистър по право и държавно управление и държавна администрация.
Бил юридически експерт в Комисията за защита на потребителите-Регионална дирекция-Пловдив. Има дългогодишен опит в синдикалната дейност. Областен координатор за Кърджали и национален координатор за Южна България на синдикат „Промяна".
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/9/15 11:40

    ADVOKATE ADVOKATE EEEEEE ADVOKATE

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/9/15 12:45

    Проверявайте дипломите и тогава пишете подобни автобиографии. Човекът е завършил начална педагогика и курсове право в Славейков - ако така се ставаше юрист и магистър - педагог, то наистина всички трябва да се изселим от тази държава.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/9/15 14:11

    Само двама с арабско-турски имена- да не започна пак възродителен процес???????????????????

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/9/15 14:28

    Право в Славейков???!!!
    Без коментар!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/9/15 18:08

    В Джебел не е редно от ЦИК да бъде този кандидат, защото там живеят само турци,

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/9/15 19:28

      джебел е българия и официалния език е Български. ......

      Изтриване
  6. Анонимен2/9/15 19:11

    18:08 абе капут,като живеят в Джебел само турци да не сте оттделна автономия.И другият път преди да кажеш нещо първо помисли!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/9/15 22:33

    Златко е супер професионалист и разбира от избори.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/9/15 22:38

    Това е тежката изборна артилерия на ГЕРБ. Кандидата на ГЕРБ може и да има шанс с тази комисия.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/9/15 23:27

    19:28 ,,,19;11,,, аз нямах предвид това,,,аз знам че живеем в България ,,, и никога не съм споменал че се намираме в Палестина , в България сме,, и официалният език не е палестински,,, а Български е, и не е автономия също,,за господин Колачев ще е притеснително сред рязаните турци, това имах предвид,лека вечер на всички,

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/9/15 07:54

    Учудвам се как може да има толкова прости хора освен за българи и турци нищо съществено не пишат„ затова сме на това дередже и политиците ще продължават да ни лъжат.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/9/15 09:45

    Борисов е сигурен ,че ще се представи зле на местните избори ,дори работи за това ,само и само да смени управлението .Лоши резултати заради коалицийката -Рб, Пф АБВ и сформирам Управление с ДПС.Това са напъните на Борисов и Местан

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен3/9/15 10:45

    Ако българин от турски произход има две ябълки. На кого мислите, че ще ги даде тия две ябълки. На турчина или на българина. ??????????

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен3/9/15 17:13

    на тебе ще ги даде аптал такъв

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен3/9/15 20:56

    ,,,турчинът_едната ще я остави за себе си, а другата ще я даде на Хасан комшията, а българинът_едната ще остави за себе си, а другата ще я даде на Хасан комшията. такъв е българинът...ТОЛЕРАНТЕН КЪМ ВСИЧКИ етноси ...---

    ОтговорИзтриване
  15. българка3/9/15 20:57

    Браво на българина, направиха от циганите хора, за сметка на БЪЛГАРИНА .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.