24-годишен влиза в затвора за 24 месеца за кражба на стар „Опел", чиято стойност била 884 лева.
Както вече 24rodopi.com писа, полицаи разкриха кражба на лек автомобил "Опел", който изчезна от Хасково и беше обявен за общодържавно издирване. За кражбата бе арестуван 24-годишният Р.М. При извършените оперативно-издирвателни действия автомобилът бе открит изоставен в землището на село Воловарци.
Съдът признава за виновен Р.Р.М., с начално образование, неженен, осъждан, за виновен в това, че в периода от 11.05.2015г. до 13.05.2015г. в гр.Хасково, при условията на повторност, противозаконно отнел чуждо моторно превозно средство - лек автомобил „Опел Корса" с ДК Х 56 11 ВВ на стойност на 884лв., от владението на Л.Ш.Ф., без нейното съгласие и с намерение да го ползва, като автомобилът е оставен без надзор на черен път между селата Воловарци и Петлино. Налага му наказание „Лишаване от свобода" за срок от 36 месеца. Поради така нар. „недовършеност на престъплението" наказанието е намалено на 24 месеца. То ще бъде изтърпяно при първоначален „строг" режим в затвор.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.