Наказателна акция или просто… г(л)адни хлапета от Махалата в Кърджали? Това ще разследват полицаи след акцията на пазара в малките часове срещу вторник. Сергия с дини бе запалена малко след 1 часа след полунощ. Други търговци пък се оказа, че са с открадната стока от масите. „Заявиха, че са задържани две деца за палежа. По камерите щели да видят дали същите са пипали и по другите маси. Унищожиха три тона продукция. Някакви от Махалата са. Колко му е някой да им метне 20 лева и да им каже да подпалят някоя сергия”, заяви за 24rodopi продавач, който разчистваше щетите след палежа на търговската му маса. „Липсват ми ядки за около 150 лева. Катинарът на масата бе разбит. От други колеги също липсва стока. Откраднати са от различни места дини, картофи, лук, касетки с ядки. Това преди не можеше да се случи. Охраняваха от „Аланц”, имаше човек, който обикаляше цяла нощ тържището. От месеци фирмата е друга. Разчита само на камери. И какво? В София гледат какво се случва, сигнализират в Кърджали и докато се дойде на място-всичко вече е свършило”, коментира потърпевш търговец. По думите на негови колеги пък, наемите са непосилно високи, а сигурността липсва. „За две маси плащам 620 лева на месец. И като ми крадат стоката, как да се оправя? На пазара няма чак толкова клиенти, цените са си скъпи. Работим
 предимно, за да избием наема, за осигуровки и да остане малко за ядене”, посочи за 24rodopi друг търговец. По думите му след среднощната акция, той е останал без няколко дини.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/9/15 10:19

    Ами фирмата за охрана е на Б.Б. и Пеевски, нали това искате и го получавате.

    ОтговорИзтриване
  2. Инициативен комитет ( Не на крадците2/9/15 10:21

    Да се върне старото ръководство на пазара
    Димо Бодуров и инж Илиев , охраната да се поеме от Фирмата Реджи секюрити със седалище село Лисиците

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/9/15 10:27

    Ако е вярно че плащат по 600 лева наем за маси къде е тогава охраната на пазара. Спрете с тези големи лъжици да лапате.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/9/15 10:30

    Какви гладни хлапета в махалата щом крадат ядки , а родителите им постоянно пият от сутрин до вечер.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/9/15 10:34

    От глад ядат ядки. Брей че капризни тия ромчета. Може да почерпят и бащите си.
    По-серизно: Питай собственика на бостана защо го палят и ще ви настръхнат косите какви неща стават в Пазара на производителя. Всъщност, защо никой не пали истинските производители???

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/9/15 10:36

    Какви са тези наеми бе по 620 лева на месец. Ако е така целият пазар и ръководството в прокуратурата.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/9/15 10:40

    Може би собственика на бостана е трън в очите на конкуренцията.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/9/15 11:47

    10:34
    kato si kazal A be priatelu kaji i Ya

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/9/15 12:37

    Жалко за изгорялата стока( грозде, круши...), то едва ли е само за 150лв аз лично видях сергиите... Ужас... Ромската махала да се подпали... И да видим ще има ли национализъм или не... Аман от тях и от наркоманите в града..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/9/15 14:44

      Sis sigurnos ima zavist mejdu kolegi I akosa se skarali v mejdusi za cenite ti dava6 po evtino az davam po skipo I taka natatka

      Изтриване
  10. Анонимен2/9/15 12:47

    Със случая трябва да се заеме ДАНС

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен2/9/15 12:54

    Благо Джизъса забременил Есмер
    Есмер Омерова май е бременна от футболиста Благой Георгиев, ако разчитаме правилно посланията, които отправя от статусите си в социалната мрежа

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен2/9/15 13:13

    yavno nakoy ot ohranitelnite firmi plastat na drugi za taya prostutiya i da gi hvanat pak na pazara da ohranyava

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен2/9/15 15:45

    PEIZANA GI E ZAPALIL NE HARESVA SHEFA NA PAZARA ISKA DASE VARNE DIMO BODURA SAS INJENER ILIEV TOGAVA I DANTATA SHTE PRODAVA PUKANKI NA PAZARA KONGLETO PRISTIGA UTRE OT CANADA STEFAN PALAZA DA IDE NA AVTOGARATA SHTE IMA KAFE BEZ PARI

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен2/9/15 17:48

    Kongleto ot 2 meseca pristiga ot kanada, pesha li e trygnal?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен2/9/15 22:19

    Според мен Дале Месуд накара да подпалят сергията,,,

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.