Сватбата на Йелиз Местан засенчи тези на Есмер Омерова (половинката на футболиста Благой Георгиев - б.р.) и фолк певицата Мария, обобщават жълтите медии.
„Сватбата на Елис Местан изглеждаше като от приказките от 1001 нощи, а легенди се носят за нея. Дъщерята на лидера на ДПС Лютви Местан се омъжи миналата седмица, а мрежата полудя от възторг, след като снимките изтекоха в нета. Екзотичната церемония привлече огромно внимание, а мнозина са убедени, че това вероятно е сватбеното тържество на годината", отбелязват светските репортери
Както вече 24rodopi.com писа, 4 дни след сватбата, репортери „уловиха" новината, че Лютви Местан омъжил дъщеря си Йелиз, която е от първия му брак с Нурсен Атасой и от над 20 г. живее в Турция. Йелиз се омъжи за корабния инженер от Турция Гьоксел Абаджъ.
Тържеството, което бе най-коментираната светска новина в Кърджалийско 4 дни преди да се появи в медиите, се проведе на 22 август вечерта в комплекс „Маказа" край Момчилград. За близо 600-те гости пяха Тони Стораро и Есил Дюран. Кумове на младите бяха Елван и Юджел Атила.
"Със сигурност сватбата на Елис Местан е по-бляскава от тази на фолк певицата Мария", категорични са жълтите издания. „Миньончето се хвалеше, че е пръснало над милион за подготовката на събитието, но въпреки всичко мнозина смятат, че събитието нито беше на толкова високо ниво, нито толкова бляскаво", отсъждат светските репортери.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/8/15 15:47

    глупости местан не може да плати кредита си от 40 000лв свадба за милиони само доган може да прави

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/8/15 16:02

    Лятото е такава скука откъм новини, че всички се чудят каква по-интересна интрижка да завъртят. Няма как сватбата в случая да е струвала много пари. Маказа, 600 души, двама певци не от най-скъпите. Купонът може да е бил на 6, това е друга тема. Да не говорим, че става въпрос все пак за дъщеря на един от най-видните политици в страната, нормално е любопитството да е голямо, от там пък следват естествено преувеличените суми и т.н. Да пожелаем дълъг и щастлив семеен живот на младите и дай Боже всички родители да имат възможност и здраве да присъстват на сватбите на децата си!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/8/15 16:02

    Izobshto ako ne beshe facebook nqmashe da se chie daje za tazi svatba i tiq milioni deto sa izharcheni za neq sa palni gluposti prestanete da q natrapvate na horata kato gledam snimkite ne vijdam neshto chak puk izumitelno

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/8/15 16:48

    Голяма новина няма що! Сякаш децата на такива като Местан са нещо повече от другите! Просто потрес ме обзема и ме кара още повече да намразвам тази пасмина, която живее на гърба на всички нас, така наречените обикновени хора!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/8/15 19:16

    Важното местан официално по документи не е милионер

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/8/15 20:35

    А народа изнемогва

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/8/15 21:19

    16:48
    Да, така е !
    не бил милионер. а, какъв е. четири сватби, четири университета, четири жилища лукс, рояк деца/внуци,, парата прави борбата. не всичко е пари. пари, пари, ама празни глави. много ги има в тоя град. едно изречение на български език не може да свърже/каже, а сега като някои таралежи,... да има начин/чалъм да избоде и премахне всички бедни хора. преди 25 г. формираха партия дпс, дадоха на някои турци....не ми се мисли по въпроса за износа... ядат чеверметата, хубавото е, че са единни, .......--
    До младоженците! Тая година булка догодина люлка. Живи и здрави бъдете, и много деца народете, Щастие, Любов и Късмет !

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/8/15 21:16

    Добре, че дойде социализАма. Много хора щяха да си стоят на село, да пасат овцете и нямаше никой да ги знае. Да бъдат благодарни на "Борците против фашизма", , дойде социализма и станаха хора, а и депутати. Тва нашата красавица от Кърджали Цвета дето непрекъснато се плюе за нея не направи такава сватба. Нали е краднала. Не вярвам. Дано не съм наивен човек. Скромна сватба е направила нашето цвете хубаво. Дори и съучениците и студентите им са обидени. Това са подробности. Кво има бе Саше, защо ме ръгаш...Аааа Местан бил от 25 години във властта. Това си е до човек. Цвета е от скромно семейство. Бай Вълчо е готин човек. Цвета не я познавам, но бай Вълчо е супер мъж.
    Айде в очакване сме за много други сватби на депесето. Той Местан надпревари в бг и Амет Догат. Как е възможно това.
    Младоженците да са живи и здрави, и много щастливи !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.