„Убедена съм, че в Кърджали ще има балотаж. Заявявам, че която и сила да отиде на балотажа и е различна от ДПС, ние ще я подкрепим, това е решението на ГЕРБ", заяви народният представител Цвета Караянчева от ГЕРБ в предаването "Още от деня" по БНТ. По темата за изборния туризъм, Караянчева заяви, че правителството прави много сериозни стъпки в тази посока. "Сега върви промяна в Закона за гражданската регистрация. Радвам се, че всички депутати в комисията гласуваха "за" промените. Ще бъдат заличени от списъците на ГРАО регистрацията на лица, за които е доказано, че не са живеели там. Освен това, те ще трябва да гласуват на предишния си постоянен адрес. Заличаването на прехвърлилите се на нов адрес ще обхване периодът от 1 юни 2014 г. до сега. Шестте месеца за уседналост ще бъдат проверени", увери Караянчева.
Както вече 24rodopi.com писа, БСП в Кърджали все още се надява на разговори с ГЕРБ за издигане на обща кандидатура. Ако това не стане, най-вероятно лидерът на социалистите Георги Кючуков ще бъде номиниран за кандидат-кмет. Областните шефове на партията обаче търсят лице, което да може да изпревари областния управител Илия Илиев, който е фаворит за кандидат-кмет на ГЕРБ. Анализира се дали областният председател на жените-социалистки Теодора Каракостова може да спечели над 6 000 гласа и да изпревари Илиев в битката за второто място. Обсъждат се още две имена.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

46 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/7/15 22:27

    Цвета Караянчева бе категорична, че ПП ГЕРБ не гледа насериозно на поканата, отправена към партията от местната структура на БСП - да бъде издигната обща анти-ДПС кандидатура за кмет на Кърджали. "Oбща кандидатура за кмет на Кърджали няма да има", обяви народният представител.
    ДНЕС НОВО ДВАЙСЕТ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/7/15 18:35

      честито на Меатцата...новия кандидат кмет на ДПС....хайърлия да е

      Изтриване
  2. Анонимен2/7/15 22:33

    Нееее! Неееее! Тикме за черверния башибозук. Шъмар.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/7/15 23:30

    Ще има да духате още много супата която сте надробили,ДПС винаги ще бъде първа сила,

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/7/15 23:44

    Мисля,че е твърде рано да се правят прогнози

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/7/15 23:49

    Много поздрави г-жа Карафидосовааааа....никакъв балотаж нема да има.ДПС е запазена марка в ЕС и БГ народ се гордее с ДПС,......долу крадливите,некомпетентните мутренски КАЛИНКИ.....никога повече ГЕНОЦИД от крадливи и корумпирани КАЛИНКИ

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/7/15 00:01

    Тотално сме разачоровани от ГЕРБ и няма да гласуваме тоя път за тях......партия която говори с народа си с езика на злобата и омразата няма място в свещенната РОДОПА планина........не искаме мутризация и диктатура от Софийски некадърници тук......

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/7/15 00:26

    Каквито и спънки да правите пред избирателите на ДПС то ще ви смачка още в първия рунд......така че другите партии като БОКО ХАРАМ-герб ,разни крадци,приватизаторите,утайките от Деформаторския блок нямат шанс,капацитет,ресурс да спечелят кметската надпревара в нашата столица КЪРДЖАЛИ.....само и само ДПС....с ДПС напред към Европейското бъдеще на БГ

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/7/15 00:54

    Ше има да чакате! Даже в една община в Кърджали друга партия освен ДПС няма да спечели, а и тъй е редно! Кърджали = ДПС...Всички си знаем отговорността и ще гласуваме за ДПС.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/7/15 01:43

    Алооо,редакциятаа,я се уточнете кой ще е кандидат и кой не,че нещо се изгубихте!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/7/15 04:04

    Da verb IMA vazmojnost da spe4eli

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/7/15 04:21

    Da gerb ima vazmojnost da spe4eli izbori v kardjali samo ako ne se poyavich ti da pre4ich na iliev
    Dostata4no e da vidyat tvoyta fizionomiya balgarite da se razedinyat a turtsite da se obedinyat
    A dokazatelsvo za tova moje da bade kandidatiray se ti da vidich kolko si politik no nyama da napravich zachtoto kraya ti e yasen

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен3/7/15 08:02

    докато има турска партия-рак за държавата така ще е и докато има българи продажници

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен3/7/15 08:14

    Кандидатите пак ще са Хасан Азис, Илия Илиев и Милко Багдасаров. И няколко тупани за по 200 гласа също ще се явят. Сега проблема е за Милко, че поотстъпи малко власт и на други. Пусна напред Кючука и той каквото направи все автогол си вкара. Слаб кандидат за кмет. Онази вярващата си лелка Каракостова също лети и сама се предлага на ИБ за кандидат кмет. По места не я искат, ама тя си вярва, че е станала Караянчева на БСП. Милко я пусна в обращение и тя се изхаби за няколко часа. Затова пред Милко вече няма бариери. Тримата отиват пак на избори.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен3/7/15 08:28

    Кърджали и страната нямат нужда от мутренския башибозук на бат ФЛИНСТОУН от Банкя.....много добре знаем какво докара мутренската,крадливата партия.....от 16 милиарда и следа няма вече и най нахално се похвали че щял да бъде измисления бг генерал РАДКО МЛАДИЧ.......а много добре знаем кой е
    Този индивид,убиец......затова никакъв глас за партията на ФЛИНСТОУН-герб

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен3/7/15 08:38

    Мерси Цвета,не искаме да се храним повече от мутренския асвалт....не става ни за ядене и не пълни хладилника на къщата.......

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен3/7/15 08:45

    ДПС си свърши работата преди 1 юни.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен3/7/15 08:46

    Как не можаха да предложат поне един свестен човек -няма значение от коя тъпа партия!

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен3/7/15 08:48

    Не виждам как може да има белотаж при
    95процента за ДПС
    1 процент за ГЕРБ
    И 1 ПРОЦЕНТ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ
    Ако наистина Цецито мисли така ,което не ми се вярва ,значи тази партия е в голяма заблуда
    -----------------------------------
    Това ви го казва бивш симпатизант на ГЕРБ

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен3/7/15 08:55

    Не се хвалете.От как сте Депесарите областа загива.Нищо ново не се случва.Все по лошо и по лошо.От Р Турция ще ни решават съдбата.Това е то.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен3/7/15 09:04

    Защо да е редно така 00:54 ? Ако само друга партия,не като вашата етническа е на власт постоянно,неотменно в региона,друга песен ще запеете,тази за дискриминацията на турския етнос!

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен3/7/15 09:10

    ТАЯ ПАК СЕ ОПИТВА ДА СИ ДАВА КУРАЖ ХАСАН АЗИС ПЕЧЕЛИ НА ПЪРВИ И ГЕРБ СИ ЛИЖАТ РАНИТЕ

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен3/7/15 09:37

    mislq 4e rodopi 24 4asa trq hubavo da izgleda reportaja.i koy kaza kategori4no 6te ima balotaj tolkova ubedeno.koeto e nedopsostimo edin jurnalist da govori taka.bi trqbvalo da e bezpristrasten i da ne ne se pravi na vra4ka dimitar conev.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен3/7/15 10:09

    Дилемата на всички трябва да е следната :
    КОЙТО Е НА ВЛАСТ, ОТ НЕГО СЪМ АЗ !

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен3/7/15 10:30

    До изборите има много време/25 октомври/...,а те обикновените хорица почнаха ядовете им-турци, българи ... Турк ... няма да взема от теб..., защото ще кажеш, че ти ме храниш...Турк ... моето дете е будала, взема 600 лева и като пийне ...сещайте се кой...му вземат парите...Българ вика ...ние ви храним...колко пъти съм давала храна на квартирантите ви...и става един буламач... ужас - да се смееш ли, да плачеш ли....неутралитет сме, не ни е приятно...това, което се говори...не мога да кажа откъде идва това насаждане...може би си внушавам, а може би не...,но тези думи изречени от тях сега ги чувам и то най-вече от ...??? хахахах И в крайна сметка...турците са прави за тях си, християните...също.
    ИСКАМ ДА КАЖА СЛЕДНОТО НА ДПС. СПОКОЙНО...РАЗБРАХМЕ ОТ ПИСАНИЦИТЕ ВИ, ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ВИЕ. ЩОМ ТАКА МИСЛИТЕ, ТАКА ДА Е. НО НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ВАШИТЕ ХОРА...ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ НАЙ-ДОБРЕ, ЗАЩО СА ТОЛКОВА ЯРОСТНИ. Децата ни работят на запад. Връщат се и пак заминават. Дано последният абзац най-после ВИ успокои. А това, че вие сте на власт 25 и ще продължавате ..., а знае ли се може да е за хубаво за нашите пораснали деца. Ще се устроят навън и толкоз. ЧОВЕШКА АЛЧНОСТ... ЩО ДА СА ДРУГИ ..., А НИЕ ДА НЕ СМЕ ! А може би и аз съм подведена. Няма кой ? Освен въображението ми. Бъдете живи и здрави и УСПЕХ ви желая.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен3/7/15 10:40

    Цвете ,ти нещо не си на себе си .Местните избори ще са края на ГЕРБ ..не само в Кърджалийско но и в цялата страна .Назначихте си близки и роднини някъде на високо и всички други да духат супата В Кърджали един началник или директор не е сменил ГЕРБ .Така че вие ще духате супата ,а избирателите ще издухат ГЕРБ за винаги.Ще има предсрочни избори две в едно на президенските избори .Така е след като сте в договорка за управление с ДПС ..Народа вижда и помни какви ги правите .

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен3/7/15 10:57

    Мале мале, Червенобашибозуколюбеца пак се е развихрил. Като гледам сън е е спал.

    Чини ми се голям кокал му е обещал отомана. Тикме, як китек

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен3/7/15 11:08

    Към10.57.А бе глупак,говедо неграмотно .Защо не си пасеш ливадата и да се прибереш необезпокоявано в авгиевите обори .

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен3/7/15 11:25

    Засега коментариите са само голи приказки, на лични предпочитания. Важно е съотношението на силите и броя на гласовете, което се решава от избирателите. Както е тръгнало в Кърджали е голямо разделението между хората, трябва да се знае преди да се гласува какво и кой ще подобри условията за живот в хубавия ни град. Който и да бъде избран, ако е почтен и справедлив ще спечели доверието на хората с действията и постъпките си.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен3/7/15 11:48

    tezi ot dps dogan ako im kaje da gvasuvat za kon te shte glasuvat dps gerb bsp i dr vsichki sa edin dol drenki kradci

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен3/7/15 11:56

    ГЕРБ Кърджали се скапа никой вече няма да гласува за ГЕРБ е този град, с тези стари муцуни, и некадърни членове, само гледайте!

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен3/7/15 12:39

    До 10:57
    Никакъв кокал не са ни обещали...казваме си истината 1/1. Във връзка с 10:30 искам да ви кажа следното: Едната жена-внуците й завършват висше образование/Икономика..., Право-в Пловдив и ще искат да се върнат в кж на работа, а за другата жена ...порасналото й дете завърши Икономика в кж и веднага започна работа в НАП, завърши Учителският институт ...сега работи във Варна в НАП.../на около 32/...не зная дали учи Право/задочно?...И затова явно майката се ядосва на булгар....А някои завършили елитни университети без работа. Член е на ДПС/последният случай/. Аааа ДПС !? Как е ?! Движение за права и свободи. Свободите - да, Правата - да, а до анонимен 3/7/15 10:57, не се притеснявай за някои хора, стой си в кж и млъкни с твоето тикме, як китек...тикме и китек...са турски думи...Не съм националист/а, но простотията в тоя чат ми идва в повече. СДС-думите му бяха следните: Всички гелмета вън от кж, ще останат тук старите кж. Стана на вашето, а сега ревете. Защо така, бе ? Та помаците са хубав народ. Единни,...През 1956 г. цялото село ХХХХ от Смолян се заселва в един по-голям град от кж. Немам думи за тях. Сплотени брат, сплотени. Сърдете се на вас си, а не на останалите, а ти 10:57, може би си син, може би си червен, но...Жив и здрав бъди и по-малко със заканите...Ако си пубертетче бих ти простил/а, но ако си зрял човек на 50-60 и кусур години не ти отива .... Всичко е написано едно към едно, без капка завист и лъжи...на теб същото ти казвам Тикме, як китек хахаха

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен3/7/15 13:25

    Вярно е! Признавам! Отоманите не плащат жълти алтъни на комоноидните. Истината е че червения башибозук доброволно се натиска, клани се и сака да лапа. И като кюпек върти опашка за още. Шъмар

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен3/7/15 13:51

    От кога помаците са "хубав народ " 12:39 ? Не са ли част от целокупния български народ ?

    ОтговорИзтриване
  34. Салимехмед3/7/15 14:09

    Тези ластици ги разтягате на всички избори, но все няма балотаж и кучето си лае и керванът си върви ли върви !

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен3/7/15 16:27

    Салимехмед ли си, Сашо ли си, за мен си анонимен ? ? ? ?
    Айде като научиш, как се пише...
    Тези ластици ги разтягайте на всички избори..., но все няма балотаж. ???/
    Кучето си лае и керванът си върви ли върви !
    Помаците са си чисти Българи !!!

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен3/7/15 18:30

    13.51
    Ми ние винаги сме си били "хубав народ"-български.Виж,вие за какви се смятате,още не съм разбрал.Ама и българи,и турци-все гледате да ни оплюете.Та свикнахме.................да сме по-далече от вас......каквито и да сте.Вие ни научихте така.

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен3/7/15 19:15

    Kirkpvo se e na gerp,reseno e vese.tam dps se izloji

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен3/7/15 21:07

    19:15 Късно е вче, преди това обещаха на АБВ !

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен3/7/15 21:42

    19:15
    Чул Ви Господ !

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен3/7/15 22:46

    Говорите си пълни глупости,но не знаете какво си говорят тарикат главите в западна Европа.Щели да бият дуспата на всички членки в ЕС от бившите соц.съюз.

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен3/7/15 22:59

    В Кърджали ще има Хасан Азиис, това е сигурно!

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен4/7/15 01:43

    4e na sega6nia kakvo mu e vijte kolko napravi za grada pak za nego 6te glasuvam

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен4/7/15 12:25

    50:50% за ДПС и ГЕРБ!
    Има време казва Кито
    много дни са ....
    Със здраве и спокойни сънища !

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен4/7/15 12:26

    САМО ПАРТИЯ ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен4/7/15 18:18

    Za kirkovo moje,ama mladejite ot tyah zavisi

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.