Във връзка с множество запитвания на граждани „Водоснабдяване и канализация" ООД – Кърджали уведомява, че не е предвидено и няма да има продължително спиране на водата. Това се казва в съобщение на „В и К" – Кърджали.
„Молим гражданите да се информират за авариите и прекъсванията на водоподаването единствено от сайта на дружеството и от съобщенията, публикувани в местната преса  при планови ремонти по водопроводната мрежа.
Стараем се коректно да уведомяваме абонатите си за евентуално нарушено водоподаване, когато това е възможно", отбелязва управителят на водното дружество инж. Славчо Славков.
24rodopi.com
На снимката: Аварията на брега на „Водното огледало", във „Възрожденци", която остави хиляди без вода за 5 дни, не е по вина на „В и К", а на строителите на „Водния цикъл"
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/7/15 17:10

    ВНИМАНИЕ! МОШЕННИЦИ ОТ ВИК ОБЯВЯВАТ НА КЛИЕНТИТЕ СИ,ЧЕ ВОДОМЕРА ИМ НЕ ПОДЛЕЖИ НА РЕМОНТ И ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДМЕНИ. САМО ,ЧЕ ПОДМЯНАТА И САМИЯ ВОДОМЕР ТИ КОСТВАТ-72,00 ЛЕВА. ВОДОМЕРА В МАГАЗИНА СТРУВА-29,00 ЛЕВА.ПАЗЕТЕ СЕ!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/7/15 20:21

    ДО 17:10
    СВОБОДНИ СЪЧИНЕНИЯ НА ЕДИН МАЛОУМНИК...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/7/15 21:36

    КЪДЕ ВИДЯ ВОДОМЕРИ ПО 29.00 ЛВ. , БЕ ТА ЕБА ТЪПУНГЕРА ?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/7/15 22:38

    до 21,36 Иди в миш-маша,има и по-евтини,да ти е.а майката,простак.явно ти си сменил водомера на този човек.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/7/15 00:08

    Че кога станаха 72 аз взех мин.година за 28

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/7/15 07:35

    Ами ако някой "приятел" ти е поискал 72 лева си е твой проблем...., балъци бол, като теб.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/7/15 09:13

    до 3/7/15 07:35 не става въпрос за балъци става въпрос че работят по една измамна схема .... ама ти нали не си балък ти сам можеш да си го смениш а кой ще го пломбира после за да не злоупотребяваш ..... няма значение ... ти нали не си балък.. Кои те знае и ти къв измамник си ама аиде...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.