В Кушадасъ в почти всички магазини и ресторанти поназвайват български. Колкото да ти вземат парите – реагира някой от компанията.
„И това го има, както навсякъде по света. Но трябва да се отбележи, че българите, които пътуват за ваканция в Турция, стават все повече. Така нар. „Изпращащ туризъм" е в подем. Нормално е адекватно да реагират както туроператорите и хотелиерите, така и търговците и ресторантьорите", обяснява ни Елиф. Уверяваме се, че знае не само как се прави кариера в хотела в Кушадасъ, в който работи, но и има цялостни познания за туризма и за движението на почиващи от България към Турция.
Научаваме, че туроператорските фирми прогнозират ръст до 30% спрямо лятото на 2014 г.
Миналото лято не било особено силно от туристическа гледна точка, тъй като Европейското първенство по футбол задържа българите в страната през юни. Освен това през миналата година българските хотели намалили цените. Е, ние не смятаме така, но цифрите говорят друго.
На 4-5 места в центъра на Кушадасъ, търговците щом разберат, че сме от България, тутакси изричат:

А-а-а, кошмия! България нема пари!".

Така са научени от нашите туристи. За да не им досаждат, българите отговарят: Няма пари! В интерес на истината, българите са от най-бедните гости на Кушадасъ. В сравнение с арабите, германците и британците, които преобладават в средата на юли в 120-хилядния курортен град.
Всъщност, никой не те гледа със съжаление. Щом си дошъл на почивка, значи в джобовете ти дрънкат монети за кеф или подаръци. Така разсъждават търговците и ти предлагат какви ли не изкушения.

***
А какво става във Фанари? 24rodopi.com вече публикува писмо, в което жител на Комотини се гневеше, че наши туристи замърсяват плажовете, не спазват правилата, а на всичкото отгоре и не харчат пари, с което да подсилят гръцката икономика.
Днес ви представяме писмо на други гърци:
„Сексуалният акт е нещо напълно нормално и заслужава уважение стига да не се прави публично и да стряска рано сутрин хора, които са отишли на плажа за да се изкъпят в морето.
Нов морал, който не винаги е хубав ни докараха българите, които идват тук за да се насладят на плажовете и морето ни.

Срамната сцена на която са станали свидетели десетки гърци се е случила на брега на морето във Фанари.

В близост се намират бунгала, които се предоставят под наем от Общината. Едно от тях било наето от грък, но изглежда той е нарушил правилата на договора и е дал под наем постройката на българи. Пренаемането на обекти в Гърция обаче е строго забранено. Българите, които ползват бунгалото непрекъснато се увеличават, защото за уикендите при тях пристигат и техните приятели и роднини. Над десет души спят в бунгалото и се радват на безплатна почивка.
Новите правила, въведени от българите разбира се, не са свързани се само с факта за незаконното пренаемане, а за неприличното им публично поведение. Няколко българи, ползващи бунгалото, очевидно възхитени от красотата на нашия район са помислили, че всичко им е позволено! Очевидци разказват, че те правят секс на плажа, който е в непосредствена близост до бунгалата. Двойката, „хваната в крачка" дори не се е постарала да влезе в морето, така че да не се вижда половия акт. Свидетели на секса станали гърци, които са седели по верандите на бунгалата си, и от тези, които по това време са отишли на плажа. За отбелязване е, че влюбената двойка дори не се засрамила и не е спряла любовната игра, независимо от пристигащите на плажа хора. Част от мераклиите за къпане в морето си тръгнали при вида на двамата българи, вкопчени в порно поза. Почиващите българи в нашия регион ни докараха нови …нрави".
24rodopi.com

На снимките:
Тези млади хора правят секс във водата, но това са гърци и никой от зяпачите на плажа не им прави забележка. За разлика от българските страсти във Фанари…
Кушадасъ
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/7/15 21:46

    NAY BEDNILI???TE SA NAY GOLEMITE PINTII DETO STE VIJDALI.HOTELA SE NASVYATKAT KATO GORMEDICI,A VIN OT HOTELA 1LIRA NE HARCAT ZA DECATASI
    PROSTO NYAMAM DUMI:)))BG SA NAY GOLEMITE BOOSOVE.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/7/15 21:50

    Такси и глоби !!!
    На мутрите на морето мълчат , изпълняват и плащат , а в Гърция си позволяват своеволия !!!

    Ще осерат всичко и ще прогонят добрите туристи от страната !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/7/15 21:52

    Реакцията на гърците е нормална. Всеки от вас да види, че някъде на близо до домът му идват някакви за да летуват и са подобно на цигански катун, а после заминават разпилени боклуци ами няма ли да реагирате бе???
    А гърците могат да решат проблема като определят едно място за такива летовници, един вид много евтин къмпинг. Вън от къмпинга да е забранено и да глобяват. Вътре в къмпинга понеже е евтино да има само тоалетна, душове и кофи за боклука. Почистването на боклука да се прави нарочно рядко, за да видят къмпингуващите самите себе си какво представляват.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/7/15 22:01

    Гърците били луднали по Евдокия

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/7/15 22:24

    22:01 kaltak evdokia li?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/7/15 02:03

    Супер ми е интересно как точно са разбрали, че са българи......

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/7/15 12:31

    brantia==brantii

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/7/15 13:32

    В Турция никой от нас не може да иде и да си позволи да почива безплатно.А защо се опитваме да го правим в Гърция.В Турция за всяко нещо идва човек и с мазна усмивка и табаети ди взима някаква парса за нещо и се възхищаваме какви дмакини били.А за Гърция се ядосваме ,че хората искат да ни накарат да си плащаме за мизрията която оставяме след нас на всякъде.Да ви се е случвало в Гърция да попаднете на мошеници които да ви муфтят?Не... а по турските градове и курорти е пълно с дребни досадни тарикати които те дърпат от пътя и ти предлагат каква ли не стока като тичат зад теб.Така че и двете държави си имат преимуществото за туризамАз лично предпочитам спокойствието на Гърция шумната почивка в Турция.Но кой както си реши,където и да идеш ще ти вземат парите,все пак за тва са отделени за да се харчат.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/7/15 17:14

    туризъм - туризам ????
    27715 13.32
    безплатен обяд нема вече

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен28/7/15 21:35

    Nyama kak da ne razberat ce ne sme balgari! Sled kato ot svedskata masa se uvivat sandvici za plaja,miknem si i plajni cadari, a posledniya den pri vrastane nay beztserenomno izvajdame torbickata i palnim za iz pat.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.