На 1 юли в заседателната зала в сградата на спортна зала „Арпезос" се проведе Общото събрание на членовете на Спортния волейболен клуб „Арда" – Кърджали, съобщиха от клуба. В съответствие с дневния ред на форума е приет отчетът на Управителния съвет на СВК за дейността на сдружението през 2014 г. Приет е също финансовият отчет за предходната и бюджетът за дейността на клуба за 2015 г.
Присъстващите волейболни деятели са отчели резултатите за сезон 2014-2015 г. и класиранията на седемте волейболни формации на „Арда" в национален мащаб. Мъжкият отбор на кърджалийския клуб се класира на 7-мо място в Суперлигата и се представи отлично в турнира за купа „България".
Особена гордост за ръководството на клуба и за цялата общественост на града представляват републиканската титла на отбора на СВК „Арда" момчета до 13 г., както и златните медали и купата „Красимир Димитров" при юношите младша възраст до 15 г. Заслужените индивидуални награди на Симеон Топузлиев – МVР на турнира при 15-годишните, Богомил Пушев – МVР на турнира при 15-годишните и Тодор Топалов – най-добър разпределител при юношите младша възраст получиха специално внимание и място в отчета. Детската школа на СВК „Арда" се утвърди като номер едно и пример за подражание в България.
„СВК „Арда" възнамерява да продължи традицията за развитие на волейбола в Кърджали като един от най-масовите и най-атрактивните спортове, който събира хиляди привърженици в зала „Арпезос". Ръководството на СВК „Арда" има инвестиционни намерения за подобряване на състоянието на залата, както и за по-функционалното й използване", съобщават от клуба.
Общото събрание изразява благодарност за разбирането и съдействието към Постоянната комисия за спорт и младежки дейности към Общинския съвет – Кърджали и към кмета на Община Кърджали за осигуряването на допълнителни средства за финансиране на мъжкия волейболен отбор.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.