Петиция за зверството в Момчилград се разпространява по цял свят

Над 5 000 души са подкрепили Петиция за осъждане на извършителя на жестокото убийство на куче в Момчилград. Вчера до 16.00 часа Петицията бе подписана от 5 087 души. Тя продължава да се разпространява в социалните мрежи по целия свят. Създадена е от Найджъл Камерън и е адресирана до Районното полицейско управление в Момчилград, до Областната дирекция на полицията и главния секретар на МВР.
Както първи 24rodopi.com писа, кучето бе убито на 30 юни. „Тази сутрин това невинно животинче е влезнало на входа на синия блок, вх.Б, в град Момчилград. Един живущ от първия етаж зверски го преби с ритници. Кученцето е умъртвено. Лично бях свидетел", алармира момчилградчанката Айше Али.
"Кученцето беше дошло от някъде. Видях го да се топли във входа на блока, трепереше. Май беше и гладно. Мислех да се отбия в Общината и да пусна сигнал, за да не пострада животинчето, но явно съм закъснял", заяви момчилградчанинът Метин Б.
„Този ужасяващ акт на жестокост към животните се е случил в град Момчилград, България. Невинното бездомно кученце е убито от Адем И. Мъжът умъртвил невинното куче, защото се приютило под неговия балкон", се казва в Петицията.
Адем стъпкал кучето, което починало от вътрешни кръвоизливи и наранявания, а минувачи наблюдавали ужасени и безсилно.
Полицаи са открили Адем в района на гарата, закарали го в районното управление, снели му обяснения и го освободили. Срещу него не е повдигнато обвинение, защото нямало подадена жалба срещу него, пише Найджъл Камерън.
„Адем трябва да плати за своя акт на жестокост и той трябва да бъде съден за жестокост към животните! Неговите дела не трябва да остават ненаказани. Да убедим властите, че срещу него трябва да се повдигне обвинение", се казва в Петицията.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

61 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/7/15 17:57

    После да повдигнете петиция срещу ловците и риболовците. Позьори нещастни!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/7/15 18:16

    Абе едно да си рибар или ловиц, съвсем друго е да убиеш с ритници бездомно куче. То каква вина има, че да заслужи такава смърт?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/7/15 18:21

    Kuchenceto beshe bolno,edva se dvijeshe ,choveka go spasi ! Po celiq svqt dechicata ubivat v turkmenistan kakvi li ne choveshki neshta stava , a tuka za edno bolno kuche cql svet se vdiga na kraka :/ shmeshna gledna :( , a kade e darjavata ? Zashto ne pribira bezdomnite jivotni ot ulicata ? I sega g-n Adem vi e vinoven che izgoni s leki ritnici kucheto ot hvoda ? Idete v kv.11 kolko kucheta ima a i napadat horata i kvo kat gi ritnem pak nie sme vinovni ..bolni mozaci

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/7/15 19:09

      Ти да не си болна от мозъка? Като ти чета коментара е така маи ?
      ела при мен аз да те отърва със ритници.
      от коментара ти личи, че Адем ти е роднина баща или др.
      Било болно?
      ем да беше си болно,но аз всяка вечер си го хранех.
      Ти госпожо(знам че си госпожа) и да се молиш и да не се молиш Аллах си знае какво да ви прави. Дано ти Адем и хора като вас да берете душа 100000 пъти повече от това куче.
      пс: Allah seninde Adem agayinda belasini versin.
      insallah gun yuzu gormezsiniz. Iki yakaniz bir araya gelmez.
      Rabbime yalvarirsiniz insallah al benim canimi diye de almaz. Bokluciiii dolni

      Изтриване
    2. Анонимен2/7/15 20:14

      Като убиват дичица в Туркменистан ти какво направи че се жалваш тука? Дари ли? Помогна? Не вярвам! И да целият цивилизован свят става на крака за едно куче, а не такива като вас с "г-н" Адем, необразовани, неграмотни садисти . Изгонил кучето??? То е било зверски убито!!!! Нямам думи, заради такива изроди като вас целия свят мислят българите за примитивни и изостанали. Всяко едно куче заслужава повече от вас.

      Изтриване
  4. Анонимен2/7/15 18:27

    Всеки ден толкова много хора убиват в Сирия Китай защо мълчите сега за някав пес събрали петиция боклуци долни

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/2/23 01:35

      Дали човек или животно е ЖИВО СЪЩЕСТВО!!!Боклук си ти!!!

      Изтриване
    2. Анонимен5/2/23 02:29

      Ти адекватен ли си бе ??? Какво намесваш децата дето ги убивали. Тва какво общо има, с това, че трябва да се спрат такива агресивни действия в нашата държава. Ти в България ли живееш или в Афганистан… прост народ

      Изтриване
    3. Анонимен5/2/23 02:29

      Ти адекватен ли си бе ??? Какво намесваш децата дето ги убивали. Тва какво общо има, с това, че трябва да се спрат такива агресивни действия в нашата държава. Ти в България ли живееш или в Афганистан… прост народ

      Изтриване
  5. Анонимен2/7/15 18:34

    kucheto si beshe bolno edva se dvijeshe ! choveka mu napravi dobro ! g-n Adem ne go ritna s ritnici a samo iskashe da go uplashi za da ne vlezne v hvoda pak , a i navsqkade veche stana kucheta i kotki ! kade e darjavata shto samo g-n Adem izkarvate vinoven ? darjavata da gi sabere tez bezdomni kucheta , a i tiq deto sa se oplakali zashto ne sa vzeli kucheto v apartamenta si uj nali sa mnogoznayki ? po celiq svqt klanqt malki dechica , a vie ste stargnali s kakvo se zanimavate , gledayte kakvo stava v Turkmenistan tiq malki dechica kakva vina imat ? shto ne sabirate podpisi za tova , a ste tragnali tuka za edno bolno kuche deto taka li inache shteshe da umre rano ili kasno ! bolni mozaci

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/7/15 18:34

    Дано този човек бъде наказан!!! ИЗВЕРГ!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/7/15 19:02

    Az pak hte mu rexna topkite bez upoika I hte go pusna da MRE mangala

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/7/15 19:49

    Абе спрете се бе хора пълно е с бездомни кучета разнасят болести първи сме в светът по заболели от кучешка тения много важно един преносител на зараза по малко обичаите хората те са преди животните всеки си има място под слънцето но хората мисля че са преди кучетата

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/7/15 20:08

    Изверг са хората, които ги изхвърлят тези невинни бездомни кучета.
    Общинските администрации са виновни.Те са за съд.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/7/15 20:14

    Бе къде се топлило във входа кучето бе - посред лято ?! Съвсем вече се превземате....писна ми с тия вашите кучешки истории.И тоя дето кълне наред хората, откъде изкара тая чиста душа за кучетата с разкапани от болести меса????

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен2/7/15 20:34

    18:34 neka nqkoi stupka deteto ti taka ako e bolno i edvam se dviji iskash li

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен2/7/15 20:34

    А, защо като е било болно кучето г-н Ахмед не го е завел на ветеринарен лекар,ако толкова е искал да му помогне и да го отърве от мъките?....Защо е трябвало да го рита и да го остави да агонизира в адски мъки докато умре? Така ли помага на всяка беззащитна душица....? По тази логика, когато хората са болни и се мъчат трябва да ги ритаме и пребиваме до смърт ,за да ги отървем по-бързо...!!! Ееее...по-жестоко животно от човека няма..!! Такива, ако не държавата, то Бог ги наказва!!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен2/7/15 20:38

    Ха, и като било болно да бъде убито с ритници ли?????
    Вие луди ли сте бе, тъпаци?
    По вашата логика, ако случайно настинете трябва другите да ви убият с камъни ли??? Ей за това държавицата ни е на тоя хал!
    А какво ще кажете за пренаселването на Земята с хора. Да започнем да изтребваме, то и без това се случва под всякаква форма.
    Горкото животинче е на този свят по същата Воля, по която сте и вие, с глупавите и неграмотни коментари! Гнус ме е от такива като вас!
    Има закон и тоя боклук трябва да понесе последиците от действията си със цялата му тежест! Пък и Господ вижда всичко и не забравя... Да го настигне Божието наказание и да е скоро дано!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен2/7/15 20:50

    Какво от това че убиват хора?Хората ги убиват други хора а не животните!!!С какво са виновни животинките за да бъдат убити и то по такъв жесток начин?!Нека този жалък нещастник да страда и да бъде наказан!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен2/7/15 21:17

    Samo edno ne mi e qsno. Jivotnoto e umrqlo ne taka kakto zaslujava. Ochevidno e che e bolno . Teji jiteli , koito nadhvarlqr 5 000 po podpiska da uchredqt chastno stopanstvo za zakrila na bejdomnite jivotni i da go sponsorirat. Darjavnite firmi ( pod izpalniteli ) sako gi prenaselvat jivotnite ot grad na grad orez opredelen period ot vreme ... Za koeto si inat zaslujev doobar honorar... Da doydem do choveka ot bloka ... Vapros do vsichki .. Ne che go tacha chove ot 1 etaj ... AKO I DARJATA NE VI PAZI I V DVORA I PRED VHODA NA APARTAMENTA VI IMA BOLNO JIVITNO, KOETO MOJE DA PRENESE VSQKAKVA BOLEST NA BLIJNITE VI NAY VECHE NA MALKITE DETCA... Zakon na prirodata e zashtitish doma i potekloto si instinktivno .... Grada ima prekaleno mnigo dvukraki probkemi tragnsli ste panair da pravite ....

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен2/7/15 21:56

    До 20:38 защо предаваш човешки качества на едно животно и то носи душа и има място под сланцето ама аиде да не баркаме нещата

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен2/7/15 22:36

    Радвам се че не живея в България, последната и модерната България е просто катастрофално зле. Както и повечето коментари, моля мислете трезво и по повече от един път. Там е проблема всеки търси вина/виновен но за съжеление няма ги нещата ценни. Няма да коментирам че доста теми са засегнати както и нашата политика. Господ да е на помощ на всички нас.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен2/7/15 22:41

    Брех тия защитници на кучета - как кълнат хорските деца и изричат най-гнусните обиди!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен2/7/15 22:54

    Абе защтиниците защо сте го оставили това куче да се "топли" в чуждия блок? Защо не не го взехете у вас? Какво чакате? А да, най-лесно е да цъкнете два пъти във фаейсбук и да се подпишете под някаква измислена петиция.
    Направете петиция - да съберем бездомните кучета в къщи. Гледайте си ги, никой няма да ви пречи. Но не ми ги пускайте на улицата, която не е само ваша, а на всичко отгоре те хапят, разнасят зарази, цапат и за всичко това плащаме ние. Естесвеното място на кучето е в гората, а не по входовете където живеят хората! Като искате да ги гледате между нас или си платете за това или въобще не се обаждайте с вашите малоумни петиции. Не ми натрапвайте вашите безумни желания.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/7/15 09:40

      Тебе случайно да те е хапало? Не мисля така!

      Изтриване
  20. Анонимен2/7/15 23:03

    mn ste prosti vsi4kite v evropa niama bezdomni ku4eta za tova za tiah toi e izverg no v bg i romania e normal vie kvi4ite no ako bezdomno ku4e uhape vasheto dete ne ritnici a pistolet shte vadite bokluci

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен2/7/15 23:20

    Мръсен простак,Адем ли си кой си... Дано ти се парализират и двата крака..Да бъдеш 10000 пъти в по лошо положение от това кученце. Какво спечели като го уби...Пожелавам ти бавна ,дълга и мъчителна смърт....

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен2/7/15 23:27

    Защо не публикувате коментара ми..

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен3/7/15 00:08

    Извергът заслужава наказание. И аз подписвам сега петицията. И имаме толкова богата азбука. Моля използвайте я. На администраторите на сайта препоръчвам да не публикуват обяви на латиница или не на Български.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен3/7/15 00:13

    Него да го пребият с ритници!!(!

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен3/7/15 01:33

    До всички малоумници, които не виждат нищо лошо в това "едно болно кученце да се "избави" от мъките" ... ВИЕ ТЪПИ ЛИ СТЕ или откровени малоумници? Има една "магия" наречена евтаназия, и ако наистина това е акт на "помощ" тоя педераст резан щеше да го заведе да го евтаназират! Днеска бездомно куче, утре детето ви.. да не мрънкате тогава само, защото от това безхаберие ще страдат само тия, които не виждат нищо лошо в тази проява на "милосърдие"!

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен3/7/15 03:00

    Смърт за нещастникааааааа!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен3/7/15 08:44

    "Полицаи са открили Адем в района на гарата, закарали го в районното управление, снели му обяснения и го освободили".За съжаление това е нашата БГ!!!

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен3/7/15 08:46

    Наказание за убиеца на кучето!!!

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен3/7/15 09:13

    Sram me e za Bulgaria ne samo zaradi tozi izverg a i vsichki tezi hora koito puskat razni comentari v negova zashtita. Edno e da ne se interesuvash no zashto se opitvate da izmisliate izvinenia na edin prestupnik. Zashto okurazavate takiva hora?! Tova che durzavata ne vzima neobhodimite merki I grizi za bezdomnite zivotni ne e izvinenie da se izvurshvat takiva zestokosti! Kato iskate protestiraite sreshto upravlenieto na durzavata. Ama mai da si go izkarash na edno bezzashtitno zivotno e po lesno. Edin chovek ako e svesten I normalen zastava sreshtu takiva zverstvo nezavisimo dali sa izvursheni sreshtu hora ili zivotni.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен3/7/15 10:06

    Съд, да! обаче за служителите на общината не за човека, който е убил кучето. Аз също бих убил куче или котка ако преценя, че застрашава живота на семейството ми или се мотае в квартала болно. А тия са с толкова мозък, че да се подпишат под петицията - половината сигурно не са и българи а останалите не живеят в общината.

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен3/7/15 10:11

    Отговор на коментар: Ти да не си болна от мозъка? Като ти чета коментара е така маи ?
    ела при мен аз да те отърва със ритници.
    от коментара ти личи, че Адем ти е роднина баща или др.
    Било болно?
    ем да беше си болно,но аз всяка вечер си го хранех.
    Ти госпожо(знам че си госпожа) и да се молиш и да не се молиш Аллах си знае какво да ви прави. Дано ти Адем и хора като вас да берете душа 100000 пъти повече от това куче.

    ГОСПОДИНЕ/ЖО ЩЕ СИ ГО ХРАНИТЕ ВСЯКА ВЕЧЕР В ХОЛА ИЛИ В ГРАДИНАТА А НЕ ПРЕД ВХОДА ИЛИ БЛОКА. ДА БЯХТЕ ГО ОСИНОВИЛИ ТОГАВА. СЕГА СЕ ПРВИТЕ НА ИНТЕРЕСНИ КОЛКО ОТ ВАС ПОДРТЖНИЦИТЕ НА КАУЗАТА СИ ЖЗЕХТЕ ДОМАШЕН ЛЮБЕЦ ОТ УЛИЦАТА И ГО ТГЛЕЖДАТЕ У ДОМА ИИЛИ НА ДВОРА НА КЪЩАТА И СИ ПЛАЩАТЕ ДАНЪК ЗА ТОВА. НИКОЙ ОТ ВАС. ПОДКРЕПЯП ЧОВЕКА, КОЙТО Е УБИЛ КУЧЕТО.

    ОтговорИзтриване
  32. Ахххх3/7/15 10:35

    10:11
    Как може да подкрепяш деянието на убиеца?
    Миличкото, куче !
    Болно ми става !

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен3/7/15 11:00

    Има свидетели, че човека не е убил кучето, вероятно госпожата подала сигнала трябва да бъде съдена за клевета.

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен3/7/15 11:31

    КАТО ВИ ЧЕТА КОМЕНТАТИТЕ МИ СТАВА ЛОЩО НЕ ЗНАМ АДЕМИ ЛИ СТЕ БАДЕМИ ЛИ СТЕ ХОДЕТЕ СИ В ТУРЦИЯ СИ УБИВАЙТЕ КУЧЕТАТА И НЕ МИ ГИЛОСОФСТВАЙТЕ МЪРШИ ДОЛНИ!!!! В БългАрия не правим така ще ми говорят за мъките по света и за държавата.... ОСЪЗНайте се РЕДЖЕПИ... А на тебе бадем ли си афем ли си ще ти забуча отрязаната китка на ръждясал колец !!!!!! И кво философствате от анонимни профили бе мишки комплексари убиват кучета после се обесняват и оправдават.. Ще дойдем от софия 60 човека ще те линчуваме бе резан глупак !!!!

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен3/7/15 11:35

    Пуснете ми коментара ако обичате че тея резняци ще ги запалим няма да чакаме никви петиции и надявам се и защитниците му да са там да хапнат и те бой, и жените ще ядът шамари тва вашето е мозъчно изкривяване което се лекува с много бой ил дожитовна лудница

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. 11:35 Кой си ти ПЕДЕРАС ? Да не напълниш гащите после, а ?

      Изтриване
  36. Анонимен3/7/15 11:53

    Еййй боклук нещастен,прочети тези редове и умри в страшни мъки,мръсно рязано турско лайно.Ще си го получиш мизернико....Ще умреш ,гадино мръсна.Ще те чета по вестниците ,копеле нещастно.По същия начин ще бъдеш ритан,копеле мизерно

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен3/7/15 11:58

    Ще ви видя ,нека тръгне Зоополицията да видим тогава как ще риташ и убиваш.А на роднините които го защитават ще ви се върне ,някой някъде гледа...

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен3/7/15 12:20

    Хора убиват.....в града, в селата, на пътя....децата премазват с колите и нищо. Отървават се с 2-3 години условно. Това трябва да се управи, за какви кучета става разговор??? А ако кучето беше нахапало децата Ви? Имаше ли тази тема и петиция? Искате справедливостта, отивайте и надавайте и на него ритници. Тука предполагам има хора, които го познават.

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен3/7/15 12:50

    В западна държава при най-малкото нарушение се обаждаш на полицията и за минути е при теб...при изхвърляне на хартийка ти пише веднага на момента акт от ХХХ евро, а за умъртвяване на куче...не зная ...
    Жалко, за кучето. Толкова са мили животинчетата.
    Грехота е. Разберете го бе хора. Много са умни. Те са като хората, липсва им едно-,че не могат да говорят....?????

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен3/7/15 12:53

    Който е бил загрижен за кучето защо не го е лекувал, като гледам е умряло от глад и болести ......................да ви имам проблемите !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен3/7/15 13:07

    Stiga s tezi glupavi komentari za bolni I agresivni kucheta! Purvo agresivnite bezdomno kucheta ne sa tolkova mnogo kolkoto gi izkarvate. Ima gi viarno, no tova sa redki sluchai I tozi opredeleno ne e takuv.

    Vtoro ima mnogo malko zaranzni bolesti koito mogat da preminat ot kuche na chovek. Tova sa paraziti i niakoi kozni bolesti a tiah mozesh da gi hvanesh samo ako pipash kucheto ili mu rovish v izprazneniata.

    A shto se otnasia za pazeneto na dezata, to takiva izrodi koito ubivat Bez da im migne okoto sa sto puti po opasni ot ulichnite kucheta.

    I posledno tova che v Bulgaria ima mnogo drugi seriozni problemi ne oznachava che triabva da si mulchim za tozi.

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен3/7/15 13:25

    3/7/15 09:40 Хапало ме е като малък и съм минал през всичките инжекции против бяс и превръзки. Преди няколко дни две кучета обаче подгонили детето ми в парка. Имали са късмет, че не съм бил там, защото сега щеше да се налага да пускате още две петиции.

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен3/7/15 13:42

    Като чета коментарите и се отчайвам. Никога няма да се оправим в БГ! Толкова прост и примитевн народ...Кучетата не са паднали от небето бе боклуци, те са изхвърлени от беозтоговрни двукраки и нямат никаква вина затова. Като сте такива куражлии, идете да питате общините, защо не решават въпроса с популацията на бездомните животни в населените места, както изисква закона. Колкото и да прибираме, не можем да смогнем на двукраките индивиди, които не спират да ги изхвърлят, развъждат или нараняват. И това не е работа на доброволците, а на общините. Цитирате Европа, но там няма животни по улиците, няма и прости хора, които разсъждават, че животните са излишна твар, напротив, те смятат, че кучето и най-добрият приятел на човека, както си е всъщтност. Горките животни, които са имали нещастетието да се родят в БГ....Някой от вас замислял ли се е, защо всички останали са по-напред от БГ в развитието си, защото мисленето им няма нищо общо с нашето! Най-трудно е да се спори с прост човек, затова не виждам смисъл повече да пиша.
    1."За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди по отношението й към животните"
    Махатма Ганди;
    2.
    "Не ме интересува религията на човек, за който кучетата и котките не са достатъчно добри"
    Ейбрахам Линкълн
    3. "Ние, хората, можем само да мразим като кучето – със сини пламъци в очите, но да обичаме като кучето, ние не можем!" Йордан Радичков
    4. “Ако вземеш прегладняло куче и направиш живота му охолен, то няма да те ухапе. Това е принципната разлика между кучето и човека.”
    Марк Твен
    И последно: "Не сме народ, а мърша" - Петко Р. Славейков

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен3/7/15 15:08

    Ако това куче се настани пред вашата входна врата, и ухапе вас или дето ви ???? Не защитавам човека, животните трябва да се убиват, но наказание трябва да има и за общината и за тези институции които вдигат много шум в защита на животнит, но реално нищо не правят за тях. Някой трябва да си върши работата за да не се стига до подобни случаи други.............

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен3/7/15 15:09

    Скоро,един от Асеновград беше влачил куче с колата си,за да го убие и беше осъден по бързата процедура !!!! Каде са прокурорите ????

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен4/7/15 04:50

    tova e adem bokluka na dirito basta mu absoluten bokluk ne pozdravyava nikoy ot bloka samo ako vidite poleda mu ste razberete za kakvo stava duma serefsiz

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен4/7/15 09:41

    към 10.11,не стига,че нямаш грам морал,та и си неграмотен,обаче расъждаваш тук и съвети раздаваш,скрий се някъде!

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен4/7/15 12:37

    Първо защитниците на убиеца на Невинното кученце да прочетат текста и тогава да коментират. Кучето не го е нападнал, а е влезнал във входа на топло, явно както описва свидетелката е било гладно. Ако беше го нападнал и разкъсал тогава попитайте юристите, може би щеше да е друго мнението на хората от всички градове и държави. Виновен в случая, колкото и невинен да го изкарвате е УБИЕЦЪТ НА НЕВИННОТО КУЧЕНЦЕ. Грехота е стореното от него. И Аллах ще го съди за постъпките му...

    ОтговорИзтриване
  49. Анонимен4/7/15 16:49

    Kakvo e napravilo edno nevinno suzdanie,che da e zaslujilo da go ritat i ubiqt?! Bezsramnik....tova e bulgaria-hora i jivotni sa tormozeni ot takiva glupaci

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен4/7/15 20:54

    Тъжно ми е за животинчето. Как може бе човече. Преди да решиш да го риташ, защо не преброи до десет...
    Миличкото...Оффффффффф

    ОтговорИзтриване
  51. Анонимен5/7/15 20:25


    Дяволско изчадие!Мръсен комплексар!!!Как спиш?!!!

    ОтговорИзтриване
  52. Анонимен22/7/15 23:25

    сайт за подпис?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.