Нова катастрофа стана на Кръговото кръстовище пред автогарата в Кърджали днес. „Опел"-ът, който идваше от „Веселчане" блъсна отзад фирмената кола, която излизаше от Колелото в посока към ж. п. гарата. Двата автомобила останаха по средата на платното, настана хаос в най-натоварения участък в Кърджали. Задръствания имаше от всички страни на Кръговото кръстовище. Дойдоха полицаи, направиха снимки с таблети и за две минути разчистиха пътя. За първи път видяхме водачи на МПС да поздравяват пътните полицаи за реакцията им. Имаше и такива, които ръкопляскаха", разказаха пред 24rodopi.com свидетели на инцидента.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/7/15 19:54

    Някой свирка не им ли направи,все пак за две минути са свършили всичко....

    ОтговорИзтриване
  2. Гражданин съм на гр. Кърджали , с име Р.С.С31/7/15 21:29

    НАПРАВЕТЕ ОКОЛОВРЪСТНОТО В КЪРДЖАЛИ.
    ГОСПОДА УПРАВНИЦИ НА (СЕЛО !!!!!!), ГРАД КЪРДЖАЛИ.
    НАПРАВЕТЕ ПОНЕ ПРЕДИЗБОРНИ ОБЕЩАНИЯq СЕГА Е МОМЕНТА !!!

    ПО ДОБРЕ ПРИДВИЖЕТЕ ПРОЕКТА ЗА ОКОЛОВРЪСНОТО

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/7/15 22:03

    ЗА ДВЕ МИНУТИ, ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПИКАЕ ! ТАКИВА ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ, ЧЕ МИ СТАВА ВЕСЕЛО !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/7/15 22:06

    Къде се загуби реджеб от лисиците

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/7/15 22:08

    Много сте бавни с одобренията спрамо коментарите за одобрения от редакцията . Какво толкова има за одобряване. всеки си пише каквото си иска. но бавенето за одобрения изкушават читателите (потребителите) и пна вашия сайт. Извинете ме....
    Коментарът ви ще се покаже, след като бъде одобрен.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен31/7/15 22:11

    Абе Жельо си пие ракийката при БАТЕ Стефчо.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен31/7/15 22:27

    Кмета на КЪРДЖАЛИ посещавали този сайт?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен31/7/15 22:31

    Има още стъкла на Кръговото кръстовище пред автогарата в Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен31/7/15 23:52

    Tisi redjep.. .22:06h. .

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/8/15 08:51

    Nyakoy otgrajdanska zashtita ..da obezopasi.kominite ..nad redaksiyata na nov jivot,visyat tuhli..ia ko duhne vetrets..moje tazi tuhla da otneme jivota na peshehodets..s.o.s. s.o .s

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен1/8/15 08:55

    Alo pitnoto..svlacishteto. po pitya.noviya ot gluhar za smetishteto..koy shte rine koy eotgovornika..katastrofa kat stane li shte se setite..bash na zavoya opasno e..so.s.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен1/8/15 10:35

    Реджеб е на плаж във Фанари :)

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен1/8/15 21:01

    обаче, аз за две минути, мога да го надървя !

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен1/8/15 22:22

    реджеб сам ли е

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен1/8/15 23:25

    Гражданин съм на гр. Кърджали , с име Р.С.С 31/7/15 21:29 Прав си градски, но това трябваше да стане преди години и преди МАЛОУМИТЕ КРАДЦИ ДА НАПРАВЯТ ВОДНОТО ОГЛЕДАЛО ОТ КОЕТО ИМАШЕ ПОВЕЧЕ КЕЛЕПИР ЗА КРАДЕНЕ !!! НО ЗНАЙТЕ ЧЕ ОНЯ ОТ ГОРЕ ГЛЕДА И ПРЕБИРА НА РЕД...ПРИ НЕГО СА ВЕЧЕ, СИМЕКСА, КАРАМАНА, САВАРОНАТА, МИХАЙЛЕВСКИ...ИМА И ДРУГИ ЗА ТАМ !!! СПОКО, ВСИЧКО С ВРЕМЕТО СИ!!!

    ОтговорИзтриване
  16. четящ1/8/15 23:25

    мНОго неграмотен народ притежават свидетелство за МПС. Аз също съм карала курс и разбрах, ...правилника с "О" наказателни точни/катаджията беше седнал до мен, когато попълвах листовките/, но на заден ход бях много зле...и си казах. НЕ СТАВАМ ЗА ШОФЬОР. дНЕс ми казаха, че някой си връхлетял срещу Х и без малко да стане белята. Добре, че е карал бавно. Едно е да караш, друго е да си на "ти" с правилника... При соца беше много строго. А сега ...??? Немам думи.
    Има и управители на фирми непрекъснато ти казват по-бързо, по-навреме трябва да пристигнеш от точка А до точка Б...Оплетени са нещата.
    Зная, че докато не си навъртял 30000 км не можеш да кажеш, че ставаш за шофьор. Винаги си е опасно. Може да си внимателен, да знаеш правилника, да караш с ограничена скорост и пак някой пиян, дрогиран и т.н. да връхлети върху теб. Вечерно време-- Зад теб те заслепяват, отпред каруца с кон...и ако нямаш рефлекси олеее не ми се мисли...
    Опасничко си е в днешно време да си шофьор...???

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен2/8/15 13:05

    пак ли са от нашите???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.