Кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис и председателят на Общинския съвет Раиф Мустафа честитиха  вековния юбилей  на Шериф Юсеин Шериф от с.Конево. Представителите на местната власт зарадваха столетника с телевизор и красив букет навръх стотния му рожден  ден. Пожелаха му здраве и дълголетие, за да бъде още дълго време сред хората, които го обичат. Близки на дядото отблизо и далеч се бяха събрали , за да бъдат с него в празничния ден.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/7/15 14:11

    Да е жив и здрав още много години дядото. Но господата Хасан Азис и Раиф Мустафа дали са платили с собствени средства

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/7/15 14:49

    Майка ти им плати за свършената снощи работа ! Боклук смотан !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/7/15 17:20

    Недейте опорочава с глупостите си прекрасния селски празник в който целия Миладиновски,Перперешки и Коневски район присьстваше. Чест прави на спонсорите които в тези трудни времена дадоха рамо за този прекрасен юбилей.Да е жив и здрав дядо ШерифЮсеин-пример за младите .Неговия живот е един прекрасен пример за родолюбие и толерантност. Самия факт че прекарва живота си почти в родното си село е един красноречив пример за това.Живял през различни исторически епохи винаги винаги е бил несломим характер и вярвал в доброто .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/7/15 19:26

    kvo im kostva po 1000 lv pri otkradnati milionias se da 10 000 dasim kmet 1 gd.nesta povece

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/7/15 19:29

    ''ЕЕ БУ КЬЗАНЛАЗ АЧ ÖLUR,, Култови думи на дядото в началото на 90те. Става дума че земята стоеше празна и младите цькаха че няма работа или трактори за земята а той се вьзмущаваше че не се орат с поне животни както едно време. Благодарение на неговата памет що годе се вьзстанови реално земята.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/8/15 14:06

    ne edin a pet televizora da davat na trudoluybivite dyadovtsi te sa umni trudnosti videli a nasite mladi gledat na bastini pari

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.