При 29-градусова жега бизнесменът Ерол Касим е трябвало да смени спукана гума на автомобила си. Физическото натоварване и последвалото пускане на климатика в колата след ремонта, са оказали негативно влияние върху сърцето му.
Това заявиха приятели на опечаленото семейство, което днес се прости с 51-годишния Ерол Касим.
Масивен инфаркт покоси създателя на строителната компания „Саварона" Ерол Касим на пътя Измир – Чанаккале, в района на град Едремит, в неделя.
51-годишният строителен предприемач се почувствал зле, усетил болка в областта на гърдите и казал на двете жени, които пътували с него, че трябва да отбие встрани. По-младата жена успяла да дръпне ръчната спирачка. В колата била и тъщата на Ерол Касим.
От автомобил, който спрял зад колата на Касим, се притекли на помощ. Позвънили на Спешна помощ и бизнесменът бил транспортиран до Държавната болница „Бурхание", където констатирали смъртта му.
Както вече 24rodopi.com писа, хиляди се сбогуваха с Ерол Касим, строител №1 на Източните Родопи (видео - тук). Той бе погребан в родното си село Широко поле.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/5/15 20:32

    Manasiz plum

    Manasiz olum olmaz Allah rahmet eilesin


    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/5/15 21:05

    allahim rahmet eylemesiin

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/5/15 21:39

    Alah tahmet eylesin

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/5/15 23:13

    не пишете моля на български, той е труден език. пишете на арабски език.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/5/15 23:34

    И вие се научете да четете на турски език.В чужбина хората говорят и пишат най-малко 3 езика!Добре,че имате един бългаски език,който никъде не се говори освен в красивата ми родина България!!!Хората ходят дори на курсове по арабски език!!!ЯЗЪК,ЯЗЪК!!!МНОГО СТЕ ИЗОСТАНАЛИ,но не ме жал за вас.Жал ме е,че възпитавате и децата си по този начин!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/5/15 14:47

      Браво!Много точно казано!

      Изтриване
  6. Анонимен19/5/15 00:03

    До 23,34 Турския е прост език КОТЕ ДА ХВАНЕШ ЩЕ ГО НАУЧИ, ЖЕЛАНИЕ НЯМА,

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/5/15 01:34

    Имаш ли за английски,немски или някой друг език желание?Прост език!!?С тези мисли сте на това дередже хора...НЯМАТЕ УВАЖЕНИЕ ДОРИ КЪМ КОМШИЯТА и СКИТАЩИТЕ ЖИВОТНИ....целият турски народ е прост значи :))) ГОСПОД ДА ВИ ПОМОГНЕ!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен19/5/15 08:03

    Бог да прости човека, но за живите бих казал, когато наоколо има климатик замислете се - може да ви нарани или убие - вие решавате !

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен19/5/15 08:06

    "Колкото езика говориш - толкова живота живееш" ......поговорка от далечни страни

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен19/5/15 08:56

    Глупав народе! Като те повика Смъртта, въобще няма да те пита колко и какви езици знаеш! Поклон пред паметта на Ерол! Жалко, че си отиде толкова рано!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен19/5/15 19:57

    Лека му оръс на човека да почива в мир.Но за турския език и аз моля нямам нищо против но как да разберем какво пишете като не го знем,а за това дали искаме да го научим илк не си е наш проблен.Щом не го знаем значи има причина

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен19/5/15 21:13

    Erol abi seni cok seviyorus djenet mekyanin olsun gunahlarin af olsun toprain bol olsin.senin bu milete verdiyin ni olun Behceten de bekliyoruz seni cok seviyorus EROL ABI

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен20/5/15 15:36

    ALLAH rahmet eylesin,nur icinde yatsin!Erol abi gibi INSAN bir daha gelmez dunyaya!SENI UNUTMAYACAGIZ!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.