„Коджаманлар": Ще нагорещим лятото, започваме промоции всяка седмица


От мебелната къща „Коджаманлар" се зарекоха да нагорещят до максимум лятото в Кърджали. Лидерът на пазара в мебелния бранш ще вдигне градуса с промоции, които ще обявява всяка седмица. Летните предложения започват с 20 процента отстъпка на стилни ъглови дивани и спалня. Още по-апетитен е промо пакетът „Младоженци". Той включва обзавеждане за хол и спалня. Дивани, фотьойл, столна маса с шест стола, гардероб, тоалетка, спалня и матрак на цена от 3 500 лева. „Дизайнът е уникален, моделите са последните модни предложения за този летен сезон. Всичко, което правим е в името на клиентите ни. Затова смятаме да ги изненадваме с промоции всяка една седмица", заявиха експертите от „Коджаманлар".
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/5/15 18:05

    Мисля да се женя още веднъж

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/5/15 18:11

    Евала на тези търговци. Аз няма за кого за се омъжвам втори път, но ще мина да си харесам мека мебел.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/5/15 18:44

    Реджеб от Лисиците пак ще спечели ! Скоро се жени !

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/5/15 20:54

    Za taq cena ima hora det rabotyat cqla godina visoki ceni niski zaplati

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/5/15 22:07

    Те младите не могат себе си да гледат, а й жена, деца...няма как да стане в бг. 25 години окрадоха всичко, що беше направено по времето на соца. Този Иван Костов е най-виновния за всичко. С парите от приватизираните предприятия, що не построи нещо в града, за да те запомним с хубаво. Хубава работа ама циганска...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.