Затънах в заеми и за да изплувам, станах проститутка! Това споделя пред "България Днес" Изабела Димова. Тя е предоставяла сексуслуги за неизвестна досега софийска банда сводници, в която имало хора от Кърджали и Ивайловград.
Сутеньорската бригада е разбита в края на май 2013 г. Както вече 24rodopi.com писа, записки с оборотите на проститутките били открити в 33-годишния тогава кърджалиец Георги Чилингиров. Нашенецът бе арестуван като член на банда за предлагане на проститутки в нощен бар и столични апартаменти.
През този период Изабела се принудила да заработва най-древната професия. "Изтеглих заем, нещата се объркаха и затова се съгласих да правя тези работи", признава Изабела. Към момента тя се води жертва на трафик на хора.
В спецсъда вчера момичето отказа да съди сводниците си. Тя не пожела да се възползва от правата си да е граждански ищец или частен обвинител. "Те не са ми направили нищо лошо, държали са се добре с мен, не мога да имам претенции", категорична е Изабела. Тя не иска да ходи по съдилищата, защото има малко детенце, за което трябва да се грижи.
Според разследващите Изабела и още две момичета са заработвали в бардак на столичния бул. "Мадрид". Адресът официално се водел като козметично студио, а труженичките били представяни за козметички. Неофициално мястото било известно на загорели мъже, които искали да задоволят мераците си. Това ставало между март 2012 и май 2013 г.
Сутеньорската схема била измислена от 45-годишния столичанин Цвятко Балабуров, който ръководел бардака. Той нямал гръб от някой от топсводниците в София, а разчитал на собствената си организация. Не се притеснявал, че големите в играта могат да му се ядосат, защото използвал съвсем невзрачни момичета, които не биха предизвикали интерес за едрите риби. Балабуров е известен на ченгетата за причиняване на средна телесна повреда, склоняване към проституция и грабеж.
В бизнеса му помагали аверите му Георги Чилингиров, Борис Катранджиев, Павел Янев и Любомир Славков.
Кърджалиецът Чилингиров, който сега е на 35 г., с регистрации за кражби, имал задача да транспортира проститутките и да събира оборотите. За охрана на адресите за сексудоволствия били назначени криминално проявените Борис Катранджиев, на 41 г. от Ивайловград, осъждан в Гърция, Павел Янев, на 34 г. от Чирпан, регистриран за кражба и грабеж, и 43-годишният столичанин Любомир Славков.
Сексуалните услуги срещу заплащане били предоставяни в специално наетите от Балабуров два апартамента и нощен бар, но ласки се получавали и на желани от клиентите адреси. На различни адреси, ползвани от групата, ченгетата открили и иззети множество записки за обороти, адреси на клиенти, компютър и други доказателства. Униформените се изумили, когато се натъкнали на чувал с всякакви играчки за възрастни и вибратори. Навсякъде имало визитки на момичетата, презервативи и лубриканти.
Оказа се, че по-малко от година след акцията трима от сводниците са се измъкнали. Славков проговорил пред следователите и останал само свидетел. Чилингиров и Катранджиев се навили на споразумения и през януари м.г. се признали за виновни, че участвали в престъпна банда с цел противозаконно извличане на облаги от платени сексуални услуги. Прокуратурата внесла споразуменията в съда с искане за 6-месечни наказания, но магистратите ги завишили на 1 г. условно с 3-годишен изпитателен срок.
Вчера тарторът Балабуров уточни, че ще иска процесът срещу него и Павел Янев да протече по съкратената процедура, като няма да иска да се разпитват свидетели и вещи лица. Делото беше отложено, защото две от трите жертви на групата не се появиха. Ваня Хаджийска и Илияна Мирчева не са били открити на адресите им. На следващото заседание през май те трябва да кажат дали искат да съдят сводниците си.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/4/15 20:26

    Prostitutkite pomakini li sa? Puskay gi na Nasko İli Milcho milionera ot Kirkovo da trenirat. İnache redjep ste gi otkradne.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/4/15 20:54

    Браво бе сега ли откривате Америка??????

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/4/15 21:03

    Така е в страната на чудесата!Държавата превръша своя народ в проститутки,мафиоти,крадци и просяци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/4/15 09:12

      със ликвидиране на заводите

      Изтриване
  4. Анонимен22/4/15 22:42

    Те всички които имат заеми ако станат проститутки, цяла българия ще е бордел. Иди да работиш тютюн ма, или стани шивачка, ходи да учиш нещо. Ама те мързи, по-лесно ти е да се разчекнеш и после сводниците виновни. Досега нито една проститутка не е наказана. Правата на жените, да ама на жените,не на курвите.........!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/4/15 23:49

    nyakoi znae li koi sa teya ot kardjali deto otrepali chovek na kipar ?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/4/15 10:07

    Къв завод бе,тези по тежко от мъжки к.р не вдигат.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/4/15 10:16

    Не е лошо да има проститутки,това си е професия като всички останали в сферата на услугите.Важното е да я легализират.Да се обозначат специални места за тази дейност,да се минават задължителни периодични медицински прегледи,да плащат данъци и всичко което е по реда си за легална професия.. .Това е една древна професия,която ще я има винаги.Никоя държава не може да я спре.Лошото е ,че сега покрай нея се въртят и наркотиците.Иначе и в момента всички таксидижии,управители на заведения и хотели си припечелват по някой лев като ти намират желаната услуга от клиента им.Така че нека да не я сатанизираме тази професия а да я легализираме и да и поставим ясни условия и норми.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/4/15 10:20

    Повечето масажни студия в София и големите градове,са си скрити публични домове.Това го знаят всички но не и полицията.Да не говорим за студентките от студентски град,тъй наречените компаньонки.Не говорете много,понеже не знаете вашите дъщери в София с какво си вадят по някой лев извън ученето.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/4/15 18:00

    до анонимен 10:16 !
    Подкрепям ви. Древна професия е имало и ще има. Стига всичко да е законно...

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен23/4/15 20:20

    Малко са циганките зад Хотел Арпезос тях кой ще ги арестува, ама като ги арестуват няма кой да обслужи на ченгетата.................

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/4/15 08:17

    cigani mrsni I gadni krasi bokluk ma.ati mrsa gadna dola bokluk za trepanesi debel gaden

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен24/4/15 08:22

    cigani mrsni I gadni krasi bokluk ma.ati mrsa gadna dola bokluk za trepanesi debel gaden

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен25/4/15 00:27

    По времето на бай Тошо проституция имало ли,накой знаели??

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.