Срещу водач, предложил подкуп на полицаи, е образувано незабавно производство в РУ-Крумовград, съобщиха от полицията. 29-годишният Г.А. се движил с превишена скорост и бил спрян за проверка от служители на реда на ул."Княз Борис І" в рамките на специализирана операция. Водачът подхвърлил на полицаите банкнота от 20 лв., за да не съставят акт. Шофьорът е задържан. Извършеният тест за алкохол отчел 0,92 промила. Образуваното незабавно производство е за подкуп, предложен на длъжностни лица във връзка със службата им.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/3/15 12:15

    Гн.Началник на РПУ гр.Джебел,имам едно запитване към вас и ако ми отговорите щесъм ви благодарен.Полицая Сейхан почти е от сутринта до вечерта е на заведение дане е охрана на заведени е или как то преди беше сервитиор дане работи пак така.той такалиси върши работата или се бъзика със вас не е нормално.но от вас е зависим.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/3/15 12:30

    V Krumovgrad sa globili balgarin li? Dnes da ne e 1 april? :d

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/3/15 12:34

    Малко е дал в Крумовград мизата е 50-сетачка. С 20 само в Кърджали можеш да минеш.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/3/15 13:30

    Policaite ot Krumovgrad ne si znaqt zakonite !!! Spokoyno moje da se spori s tqh ;)

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/3/15 14:11

    До 4/3/15 12:15
    Абе жебелски Бек какво имаш против Сейхан???Ако имаш нещо против него що не му го кажеш в лицето бе шамандуро??Или си рогоносец чувал съм,че твоята жена обича да кръшка с момчилградчанин-вярно ли е???Айде заминавай си в чужбина,че му писна на жена ти да те лъже.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/3/15 20:39

    20лв. са малко. Да беше предложил 50лв. нищо нямаше да се разчуе, че за 20лв. какво може да направиш?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/3/15 22:38

    100 i vsichko e nared :D

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/3/15 12:04

    VIV BG SA NAI BOGATITE POLISAI A ZASHTO NQKOI MISLILI ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.