До момента към Българска банка за развитие има подадени общо 113 заявления за финансиране по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради. Това показват данните на областните управители в страната.
40 са сключените договора с банката – в градовете Враца, Варна, Плевен, Благоевград, Мадан, Момчилград, Димитровград, Смядово, Севлиево, Брезник, Петрич и други.
Регистрираните сдружения на собствениците в общините са почти 1000, като най – голям е техният брой в София – град, Хасково, Благоевград, Пловдив.
Подадените заявления за интерес и финансова помощ са 266, най-много в Хасково, Благоевград и Кърджали, което показва, че кампанията на Общинска администрация е успешна. Целта на Община Кърджали е да бъде на първо място в страната по брой санирани жилища на глава от населението, отбеляза в началото на кампанията кметът Хасан Азис.
Вече има 194 одобрени заявления от общините за участие в Националната програма за енергийна ефективност. 146 е общият брой на сключените договори между сдруженията на собствениците и общините.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/3/15 20:43

    Елате да гледате на мойто кенеф направо задраства олду

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/3/15 21:43

    Много ядене и пиене така ще е

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/3/15 22:26

    Ардино имат 2, Крумовград - 4, Момчилград - 6, а Кърджали - 0
    вижте сайта на Българска банка за развитие. Така, че браво на Кърджали! Наистина са № 1

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.