За съжаление, в последните години е налице повишаване на броя на българките, страдащи от онкологични заболявания на млечната жлеза. Всяка година около 3800 наши сънароднички се сблъскват с диагноза – рак на гърдата.
Според мнението на водещите специалисти в тази област изключително важно за лечението на този тип заболявания е ранното диагностициране и профилактика.
В тази връзка, и по повод настъпващия празник Осми март, Лайънс клуб Кърджали реши да проведе пети прием от традиционната Кампания за безплатна профилактика на заболяванията на млечната жлеза. Целта е нашите съгражданки да се възползват максимално от възможностите за извършване на специализиран медицински профилактичен преглед, без да заплащат потребителски и медицински такси.
Прегледите ще се състоят на 06.03.2015 г., между 10.00 и 13.00 ч., в кабинет 340, ет.3 на ДКЦ 1 (гр. Кърджали, бул. „Тракия" 19) от д-р Георги Янчев и д-р Асен Крачунов.
Всички желаещи следва предварително да се запишат на телефон 0361/66537.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/3/15 12:30

    АКО ТОЛКОВА ДЪРЖИТЕ ЗА ЗДРАВЕТО И ПРОФИЛАКТИКАТА,ЗАЩО НЕ НАПРАВИТЕ ПОСТОЯННИ БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ,НАЛИ СТЕ НАЯСНО,ЧЕ ЗА ТЕЗИ ТРИ ЧАСА НЕ МОГАТ ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ ДА СЕ ПРЕГЛЕДАТ?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/3/15 12:31

    Да не говорим,че вече са записани роднини и приятели на докторите,а за останалите няма време!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/3/15 12:48

    ЕДНО ОТ ХУБАВИТЕ НЕЩА ПРЕДИ ПРЕХОДА БЕШЕ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-БЕЗПЛАТНО И ДОСТЪПНО ЗА ВСИЧКИ!!! И САМО НЕ МИ ГОВОРЕТЕ,ЧЕ НЕ Е БИЛО НА НИВО,ЗАЩОТО НЕ Е ВЯРНО! ДОКТОРИТЕ БЯХА ПО-СЪВЕСТНИ И ЛЕКУВАХА, А НЕ КАТО СЕГА ПЛАЩАШ ЗА ВСИЧКО И НИКАКВО УВАЖЕНИЕ!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/3/15 15:25

    12:31 rodninite i priqtelite na doktorite nyamat nujda ot zapisvane. Da pazi Gospod vseki ot takava diagnoza. Bravo za sazdavaneto na takava organizasiya. Dano ne otkriqt na nikogo nishto!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/3/15 00:41

    Много ми е интересно за 3 часа колко пациенти могат да се прегледат? Смешна работа според мен! Щом сте тръгнали да правите подобна организация, направете я по добава!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.