Федерацията отново с „празни джобове", а третата в Европа не може да замине за Световното

Без да е тренирал два месеца, Гамби спечели сребърен медал на Държавното лично отборно първенство по бокс, което се проведе в Пазарджик. Съвсем малко не достигна на 15-годишния Мехмед Филипов да завоюва титлата в категория до 46 кг.
„Момчето живее от два месеца в Дома за деца, лишени от родителска грижа в Крумовград. Майка му почина преди година след домашен инцидент. Не е тренирал, а ако беше, съм убеден, че щеше да смачка опонента си на финала. Много голям талант, който ще достигне върховете в бокса", заяви за 24rodopi мениджърът на „Арда Бокс" Стоян Узунов.
С шестима състезатели участва в турнира „Арда". В категория до 52 кг бронз взе Стефан Асенов. 187 боксьори от различни клубове се качиха на ринга в залата в Пазарджик.
Отново финансови проблеми могат да спрат от участие „тежката" дама в кърджалийския боксов клуб. 4 000 лева трябват на 16-годишната Мария Павлова, за да участва на Световното първенство в Китайско Тайпе. Състезателката на „Арда" вече е част от националния отбор на страната ни, но федерацията ни за пореден път показва „празни джобове" и талантът от Кърджали може да не замине за участие на световния ринг, ако не бъдат осигурени средствата. Припомняме, че Мария имаше същия проблем преди година, когато „хвана самолета" в последния момент за Европейските финали, но грабна бронзовия медал за страната ни.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/3/15 19:39

    Окото на тигъра мен, окото на тигъра!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/3/15 21:52

    15 годишен-до 46кг!!!! Не е ли много слаб за възрастта си

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/3/15 22:12

    Окото на негъра мен :)

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/3/15 22:28

    Bravo na momcenceto!! Mnogo uspeh I da prodalji da se bori sasto tolkova dobre I s jivota.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/3/15 00:03

    izet shaban ne e li e tam

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/3/15 01:39

    АМИ КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ, ТО ТОЛКОВА БОЙ Е ЯЛО ТВА ДЕТЕ ОТ ВСИЧКИ В ГРАДА ЗАДЕТО НИ ПЛЮЕШЕ АКО НЕ МУ ДАВАХМЕ СТОТИНКИ...... Барем нещо е научило :D :D

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/3/15 04:52

    1) До писалият статията: такова понятие като Китайско Тайпе няма. Вземете се пообразовайте и не изпадайте в глупави ситуации от незнание (не че в България това не е висок показател за успеваемост);

    2) Поздравления на треньорите и целият отбор. Успех!

    3) Няма ли някой, който да напомни на "великите" от Министерството на спорта, че спорта се развива и извън Софето и то като на магия. Като се снимат после с истинските спортисти не ги ли е срам, че с нищо не са допринесли за успеха им. На всичкото отгоре парите са от бюджета т.е. от нашите данъци (да припомня, че накой ВИП персони в БГ помнят по-малко и от маймъните като се докопат до парламенто) :(

    4) Моля, мениджърите на тези деца (ако има такива) да отворят дарителска кампания в интернет мрежата и да я популяризират из Кърджали и региона. Ако не се говори нама как да ви помогнем, дори и да искаме. Излесте публично за набиране на средствата, дайте и публичен отчет как са разходвани - явявайте се на състезания и ги печелете. Зареждайте ни с положителни емоции :)

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен30/3/15 11:20

    Ха-ха-ха "очукал"..... Говорих с един мой приятел, който също е бил на този турнир и ми каза, че в категорията на Гамбито е имало само 4 човека! Така че той е победил само 1 боксьор, а другият го е бил на финала! Така че равносметката е 1 победа и 1 загуба - на това му се вика очукване!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.