Верижна катастрофа с камиони, собственост на една и съща фирма, стана тази вечер в Кърджали, предаде от мястото на инцидента репортер на 24rodopi.com.
„Има сериозни щети, но за щастие няма ранени. По първоначални данни причина за катастрофата е шофиране с несъобразена скорост. В момента в града вали, пътните участъци са мокри. На място се коментираше, че водачът на лек автомобил, отнел предимство на единия от камионите, бил пиян“, предаде още репортерът ни.
Инцидентът е станал на булевард
„Христо Ботев“ в квартал „Възрожденци“.
„Лек автомобил навлезе от малка уличка в булеварда на кръстовището, което е недалеч от заведение „Воденицата“ и „Въжения мост“, за да се включи в движението во посока към централната част на „Възрожденци“. Водачът на първия от камионите наби рязко спирачки, но ударът с леката кола бeше неизбежен. Последва и втори сблъсък – водач на камион на същата фирма се удари в колегата си“, разказаха очевидци на катастрофата.
24rodopi.com
Снимки: Джунейт Рушен
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/1/15 22:06

    Кауни ко очакваш от Хасковлия

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/1/15 22:40

    Пияният шофьор на лекият автомобил е имал голям късмет.Професионализмът и пълната концентрация на водача на камиона са спасили живота му-както неговия,така и на всички останали.Поздравления за водача на големия камион!!!Дано има повече шофьори като него.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/1/15 01:25

    Za piani da ima seriozni globi kakto I otnemane na kniska za pone 3 godini plus godina zatvor

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/1/15 08:13

    А ВОДАЧА НА ВТОРИЯ КАМИОН , ДА Е ЧУВАЛ НЕЩО ЗА СПАЗВАНЕ НА ДИСТАНЦИЯ?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/1/15 08:49

    Kamionite i dvata sa karali birzo ( ne sobrazena skoros)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.