Две катастрофи за часове на сп. „Джебел"

Четири са пътните произшествия на територията на област Кърджали в сряда, съобщиха от полицията. Няма пострадали. Три от катастрофите са станали при неправилни маневри. Шофьор без книжка с лек автомобил "Форд" ударил движещ се пред него "Опел", намаляващ скоростта, за да спре на светофар на бул."Беломорски" в областния център. Виновният водач напуснал мястото, без да дочака контролните органи. При направена справка по-късно е било установено, че не притежава свидетелство за правоуправление. Н.Г.(59) навлязъл в съседната лента за движение с автомобил "Рено" и блъснал изпреварващ го "Фолксваген" на ул."Първи май" в Кърджали в сряда в 18,20 часа. В 14,20 часа, след спирка "Джебел", влекач "Волво", управляван от В.Р.(33), предприел изпреварване на "Опел", който извършвал същата маневра, в резултат на което последвал сблъсък. След удара лекият автомобил са отклонил от пътя и се блъснал в еластична ограда. Около 22,30 часа в сряда на спирка "Джебел" "Фолксваген" с водач Н.Ф.(24) при завиване не пропуснал автомобил "Ауди" и последвал удар. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. На виновните са съставени актове.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.