Най-изявените славейковци получиха признание за успехите, труда и отдадеността си през годината на традиционния „Бал на шампионите" в  кърджалийското СОУ „П.Р. Славейков". Общо 73 грамоти и подаръци раздаде директорът Милко Багдасаров на учениците с успехи на общинско, областно, регионално, национално и международно ниво през годината.
Извън сухата статистика славейковци си спретнаха едно наистина весело и емоционално шоу, в което награждаването се редуваше с песни, танци, караоке и забавни диалози.
За „Шампион на шампионите" бе обявен най-изявеният математик на Кърджали Иван Герганов, който в момента е в Оксфорд на интервю. Неговата награда за постиженията му за трета поредна година е екскурзия в чужбина. Останалите членове на Школата по математика с ръководител Вълчо Милчев – дванадесетокласниците Хубен Иванов, Иван Иванов, Николай Атанасов и деветокласничката Цветелина Карамфилова, също бяха отличени за многобройните си награди на национални и международни конкурси и конференции.
С индивидуални и колективни постижения в различни области на познанието се откроиха и десетокласниците Радостина Никова и Тодор Иванов, както и шестокласничката Мария Александрова.
Колективни награди получиха националните шампиони по волейбол 5-7 клас момчета с треньори Павел Митев и Димитър Гочев, областните първенци по баскетбол момичета 11-12 клас с треньор Петя Иванова и бронзовите медалисти от републиканските финали по тенис на маса момичета 8-10 клас с треньор Димитър Димитров. Такива награди имаше и за отборите, получили първи места на викторината „102 години от освобождението на Кърджали" и областното състезание „Евроскола", благодарение на което 24-ма славейковци получиха правото да заминат на посещение в Европейския парламент в Страсбург само след месец.
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/12/14 15:43

    Браво на Павката Митев.Капитана на националния отбор за набор 1999-2000г Симеон Топузлиев също е негово творение.Павката е най-якия треньор!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.