Полицията в Кирково издирва садист след жалба на жител на село Върбен, съобщиха от Областната дирекция на МВР.
Според нея по жесток начин неизвестно лице е умъртвило куче в селото.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/11/14 11:35

    Браво! Само така полиция и прокуратура ще бъдат накарани да предприемат адекватни действия! Замълчите ли ставате съучастници на извергите!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/11/14 19:28

    Дано бъде разкрито това жестоко престъпление,Само жалко създание може да бъде толкоз садистичен!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/11/14 19:35

    Я стига.Какво прави кучето по улиците на селото?Ами ако е нападнало човека?Мене ако ме нападне куче ,хич няма да гледам начина по който ще го умъртвя.Само да мога.Забравихте ли оня кангал,дето ухапа наскоро дете?Кучета,пък и други животни нямат работа по улиците.Няма да замълча,11.35,но не в подкрепа на твоето изказване. Между живота и здравето на животните и хората,аз избирам този
    на хората.Щом не искате да ви избиват домашните любимци-не ги пускайте да ходят без надзор където си искат.Не съчувствам на стопанина и смятам,че не е работа на никой обществен орган,най -малко полиция,да се занимава с подобна глупост.Каква щеше да е разликата,ако кучето беше умъртвено по по-хуманен начин?Пак щеше да е мъртво.Само дето нямаше да я има тая новина.Това редакцията сте го яко закъсали,щом това са ви новините.Вместо да коментирате орязването на доходите на хората,пенсии,заплати,...че пак ни ........разплакаха майката.........вие.........куче.Ми те хората изтрепаха с тая политика......вие..........куче.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/11/14 20:32

    alo vestnika ne pishete gluposti samo draznite horata nau4ete samata istiza za slu4aya i togava pishete ku4eto ne e kakvo da e ku4e a e kangal

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/11/14 18:38

    DA KU4ETO E TUSKI KANGAL I TRIABVA DA SE UBIVA PO JESTOK NA4IN AKO BE6E BALGARSKO OV4ARSKA TRIABVA DA SE IZDIRVA TOGAVA NE MOJE NIKOI DA UBIVA BORISOVATA PORODA 6TOT TE SAMNOGO KROTKI DAJE NA LAIAT

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.