Инж. Славчо Славков ще е новият-стар шеф на „Водоснабдяване и канализация" в Кърджали. Очаква се решението за рокадата да бъде взето на Общото събрание на акционерите на дружеството, което ще се проведе днес.
Както вече 24rodopi.com писа, единствената точка в него е избор на нов управител.
Той ще заеме мястото на Кера Василева. Тя бе директор на „Водоснабдяване и канализация" от септември 2013 година, като замени на поста именно Славков.
24rodopi.com
На снимката: Инспекция на проблемния участък от довеждащия водопровод в района на Ненково през февруари 2012 година. Славков е първият отляво надясно.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/11/14 09:52

    иди ми ела ми

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/11/14 10:53

    Честито Славчо! Кърджали сме с теб! Никой не иска червените калинки да ни тровят живота. Свърши се вече.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/11/14 11:33

    Честито ! Най-после един кадърен човек да застане начело на ВиК Кърджали

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/11/14 12:22

    Кера Василева не е била подлога на никой.20 години във В и К заслужава почит и уважение.Този който не я познава и не е работил с нея може да пише гнусотии колкото си ще.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/11/14 13:32

    Цялата партийна кърджалийска сволач си играе на игричката махни Славчо, тури Кера, махни Кера, тури Славчо и т.н.
    Неуважаеми партийни лидери,
    СПРЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖБИ, КАТО ХРАНИЛКА ЗА ПАРТИЙНИТЕ СИ ПОДДРЪЖНИЦИ.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/11/14 18:46

    Kak da ne e podloga bivshata veche direktorka, oshte kato ja naznachiha i mahna shefkata na podelenieto v Momchilgrad - injener - s visshe obrazovanie i turi na neyno mjasto chovek s osnovno obrazovanie , no komunist!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/11/14 20:52

    В главните роли: Реджеб от с. Лисиците и Реджеб от с. Лисиците.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/11/14 11:41

    Да му е честито на Славчо и успех,но до кога ще се кипри този със шапката в средата-сома,както го наричат подчинените му.До кога ще е с "таз,която е на власт"...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.