Трима фаворити за държавна служба №1


Трима са фаворитите за най-висшестоящата държавна служба в Кърджали – областен управител на област Кърджали. Това са юристът на Областна администрация Даниела Петрова, председателят на групата общински съветници на ГЕРБ в Кърджали Илия Илиев и бившият областен управител Иванка Таушанова.
Тримата са в списък „Важни кадри" на областния лидер на ГЕРБ Цвета Караянчева, която получи и депутатска мандат за 43-тото Народно събрание.
Даниела Петрова е секретар на Районната избирателна комисия, а на предишните парламентарни избори беше неин шеф. Бизнесменът Илия Илиев пък бе кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кърджали на Местни избори`2011.
„ГЕРБ се стреми за областен управител в Кърджали да бъде назначен човек, който с авторитета си догодина да се изправи срещу кандидата на ДПС за кмет на Кърджали. Това ще бъде водещото при назначенията след сформирането на новото правителство", сподели член на областното ръководство на ГЕРБ в Кърджали. Ще се търси фигура, която да бъде подкрепена дори от БСП през октомври 2015-та година, когато ще се проведат местните избори.
Почти сигурно е, че кандидатът на ДПС в Кърджали отново ще бъде Хасан Азис, след постигнатите 18 411 гласа в общината, гласували за Движението на изборите на 5 октомври.
При очертаващото се управление на ГЕРБ, Реформаторския блок и Патриотичния фронт, Цвета Караянчева ще настоява областният управител в Кърджали да е от квотата на ГЕРБ.
Претенции за областен управител вероятно ще имат и очертаващите се партньори на ГЕРБ -  четвъртата по сила в Кърджали коалиция „Патриотичен фронт" и „Реформаторския блок", който остана пети на изборите на 5 октомври, най-вече с гласовете дадени за Корман Исмаилов. ГЕРБ обаче не искали да отстъпят мястото на областния управител на спряганата за поста Ирина Караджова от „Патриотите", нито пък да го дадат на хората на Корман Исмаилов и другите „реформатори". Така нар. „други реформатори" трудно събират 1 000 гласа в Кърджали, коментират в ГЕРБ.
Късно вчера се разбра, че от коалицията „Патриотичен фронт" ще подкрепят кабинет на ГЕРБ, но няма да имат министри. Нямало да искат да получат по квотен принцип и областни управители.
Красимир Каракачанов от „Фронта" обяви, че коалицията не иска постове, но е поставила условия и хората на Корман Исмаилов също да не получат такива.
Неучастието на европейските скептици в централната изпълнителна власт, каквото бе искането на ДПС за „Патриотичен фронт", гарантира на следващото правителство на Бойко Борисов подкрепа от 38 гласа (депутатите от Движението) в 43-тото Народното събрание в следващите 300 дни. Тази подкрепа ще повлияе и при назначаването на следващия областен управител в Кърджали – заповедта ще дойде от Бойко Борисов, но тази кандидатура ще бъде „не дразнеща" ДПС.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

65 comments so far,Add yours

  1. Веселчанец24/10/14 09:26

    Какво ще рече кандидатура "не дразнеща" ДПС ? Ако ГЕРБ иска да успее трябва да заложи на нови и млади лица неупотребявани ! Ако трябва да наприм анализ на тримата кандитади то трябва да бъде следния:
    1) Иванка Таушанова - изтискана откъм политически живот, жена която заслужено трябва да отиде в пенсии и да не кадрува вече в държавните служби .
    2) Илия Илиев - подходяща донякъде кандидатура , но не и за толкова отговорна длъжност.
    3) Даниела Петрова - скрития коз в Кърджали.Преди всичко човек, честен и справедлив, доказан професионалист. Със сигурнуст ще свърши повече работа от горепосочените.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/10/14 18:44

      Taushanova koq e edna uchitelka tapa istorichka takiva hora spored men ne tr da ima v kadrite na gerb zashtoto tova e dokazatelstvo che gerb mrazi turcite

      Изтриване
  2. Анонимен24/10/14 09:48

    Аз също съм за Даниела Петрова.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/10/14 09:53

    Даниела млад ,умен, доказал се професионалист,ако имаше избори за областен управител ,определено щях да гласувам за нея,но това ме навежда на мисълта направо за кмет да се кандидатира ,много хора ще я подкрепят .Успех!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/10/14 10:07

    Мисля, че не стават и тримата особено Таушанова и Илиев. Скучни и некомпетентни хора. Илиев не може да върже едно умно изречение. Ако е той ще му трябва добър PR. С добра заплата. Последната не е за това място.

    ОтговорИзтриване
  5. Реджеб24/10/14 10:07

    Не забравяйте и скрития коз на АТАКА , инж Илиев

    ОтговорИзтриване
  6. Зюмбюл24/10/14 10:51

    А защо ,не и господин Ковачев ,той има дългогодишен опит

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/10/14 11:07

    Смятам , че госпожа Таушанова трябва отново да бъде областен управител.Тя е човек с богат опит с доказан професионализъм и морал.Спомнете си колко неща направи за цялата област колко проекта реализира ,на колко хора намери работа и прочие.Хората я харесват работлива е и дисциплинирана по толерантен човек не съм срещал през живота си за нашият район това е от първостепенно значение.За другите кандидати казвам това:
    !.Даниелчето едно момиченце без достатъчен политически и професионален опит и без никаква обществена подкрепа.Да си седи у дома и да си гледа децата.
    2.Бай Илия палячо без собствен ум камо ли професионален опит и е смешка да го изкарват бизнесмен с една кирлива дюнерджийница.Този флегматичен индивид няма ама абсолютно никаква обществена подкрепа.Илийка ходи си прави си оправи вмирисаните дюнери ядох веднъж от тях и ме заболя корема.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/10/14 11:09

    Таушанова е нашият човек.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/10/14 11:29

    Ако тия тримцата са им на ГЕРБ най-големите авторитети и капацитети, жална му майка на Кърджали. Илийката - водещ кърджалийски дюнерджия, Таушанка - даскалица по история, вече за пенсия и Даниелчето - семпло като интелект и юридически познания, но твърде амбициозно и кариеристично ориентирано създание. И за сведение на редакцията - тази последната от доста време не е юрисконсулт на Областна администрация - Кърджали, а е началник там на цели 7 служители - директор е на Дирекция АПОФУС/каквото и да означава това съкращение/ и това спокойно може да го проверите в интернет - сайта на Областната администрация. На тази длъжност я назначиха малко преди да разкарат Таушанка от поста областен управител, а Бисер Николов си я остави да си кюта там на спокойствие.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/10/14 11:47

    Даниела е млад и кадърен човек,
    става за областен защото е представителна и работлива,Илиев е пълна смешка не става нито за кмет нито за областен,не знам защо ГЕРБ все още продължават да му издигат кандидатурата след като видяха на кметските избори ,че Кърджали не го харесва и няма нужния авторитет и най-вече име,смятам,че като общински съветник е най-голямата длъжност която може да заеме някога.Относно Таушанова тя вече е бита карта пуснете я в пенсия да си прави в къщи зимнината.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/10/14 12:07

    Следващият областен управител ще бъде този, по когото най - малко плюят писачите на коментари. УСПЕХ !

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен24/10/14 13:19

    Преди всичко, Областният управител трябва да бъде лицето на гражданите пред властта и след това да олицетворява самата власт. Властта не като самоцел, а власт от народа и за народа. Таушанова е точно такъв човек - отговорна към гражданите и проблемите им. Поста Областен управител е само средството, с което тя ще продължи да работи "с лице към хората", а не на гърба на хората. Нека тя бъде Областния управител на област Кърджали - човек, достоен за уважение, човек борещ се за едно по-добро бъдеще. С право казва тя, че хората са загубили вярата в институциите. Ръководните длъжности не са за хора, целящи власт заради властта. Те са за хора, които ще работят с гражданите и за гражданите. Успех!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен24/10/14 13:25

    УСПЕХ НА ДАНИЕЛА!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен24/10/14 13:46

    АМИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ С МАЛДИТЕ ОТ ГЕРБ НАЛИ ИМ БЯХТЕ ОБЕЩАЛИ ИЛИ ОБЛАСЕТН РЪКОВОДИТЕЛИ ИЛИ ЗАМ УПРАВИТЕЛ
    АКО НЯМА ПОНЕ ЕДИН ОТ МЛАДИТЕ ЩЕ ВИДИТЕ НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН
    САМО ОБЕЩАВАТЕ
    ОТ СТАР БАРДАК СЪС САРИ КУРВИ НЕ СТАВА НОВ БАРДАК
    ХАЙДЕ ЧАКАМЕ НОВИ ЛИЦА И МЛАДИ КАДРИ НЕЗОВИСИМО ОТ КОЯ ПАРТИЯ ЩЕ СА НАПРАВЕТЕ КОНКУРС БЕ ХОРА ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ИЛИ САМО НАШИ СИ ХОРА ТОЕЗ САТРИ КОМУНИСТИ СЕГА СТАНАЛИ ГЕРБЕРИ ИЛИ ГЕРБЕРКИИИИИИИИИИИ

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен24/10/14 14:00

    Даниелчето е най - достойния продължител на АКТИВНИТЕ БОРЦИ ПРОТИВ ФАШИЗМА И КАПИТАЛИЗМА !!! ДА ЖИВЕЙЙ !!!! САМО НАПРЕД !!! УРААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен24/10/14 14:13

    Илиев ако стане областен гарантирам минус 2000 глса за герб още,както на тези бяха минус 1000.Илиев колко гласа събра от префенциалния вот на тези избори?

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен24/10/14 14:17

    Таушанова, пожелавам Ви успех.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен24/10/14 14:23

    Иванка Таушанова жената от която всеки има нужда ,но никой не заслужава.Аз не съм като повечето Кърджалийци който забравят доброто което е направила.Не не съм такъв човек и затова казвам тази жена беше човекът който беше отворен към хорските проблеми и винаги проявяваше състрадание към нещастието на Кърджалийци неведнъж съм бил при нея зареди разни проблеми и това което ми направи впечатление бе как винаги намираше време за хората който имаха нужда от помощ дори извън приемен ден.Та тя намери работа на хиляди души спомнете си това.Колко проекта по европейски програми завърши.Помнете ,че главната работа по КПП МАКАЗА се извърши по нейно време.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен24/10/14 14:24

    Само г-н Илиев!

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен24/10/14 14:27

    Таушанова спри да се хвалиш сама.
    Във всички постове с хвалби по твой адрес си личи твоя "почерк".
    Хората те прецениха.
    Нищо добро за хората не се случи в областа по твоето управление.
    С какво можеш да се похвалиш, или всъщност само ти самата си се хвалиш.
    Не можеш да изброиш и три неща, които си свършила за областа и хората да се гордеят, че живеят в този район на България.
    Дай път на младите и умните.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен24/10/14 14:29

    Иванка Таушанов е човек на място с професионализ
    ъм, опит и най вече морал.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен24/10/14 14:41

    Веске, надушвам ти мръсните чорапи!!!!!!
    Стига си плюла маймуно!!!

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен24/10/14 15:13

    към 14:27 Ако някога си имал късмета да работиш с Таушанова, щеше да знаеш, че тя е човек, който не се хвали. Постигнала е всичко с труд и е помогнала на много хора. Притежава качества на лидер и се надявам отново да бъде Областен управител.

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен24/10/14 15:21

    Казвам "ДА" на г-жа Таушанова. Успех!
    Ясновидна - Иванка Таушанова ще спечели !!!

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен24/10/14 15:31

    Говори Бай брадър : Иванке имаш една минута да напуснеш форума! По злобна и лицемерна жена от теб няма! Не се излагай повече имай достойнство!!!

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен24/10/14 15:35

    до 15:13
    В какво семейство е живяла Таушанова - на комунисти. Свекърът й и мъжът й какви бяха преди 10,11,1989г - комунисти. Даже единия беше голяма клечка в БКП - някакъв партиен шеф. Стига с тези бивши комунисти.
    Бивши комунисти няма. Те винаги искат да са във властта под една или друга форма.
    Вчера беше свекъра й на власт, днес тя - кое е новото в политиката.
    Тя се е ползвала от облагите на БКП, сега пак й се иска.
    Аз мисля да кажем не на такива пребоядисали се новатори в политиката.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен24/10/14 15:39

    Да ,Таушанова нареди на работа близките си хора и сина си.А колко изгониха с
    Караянчева?Те нямат ли семейства?И не са ли хора?

    ОтговорИзтриване
  28. иван добрев24/10/14 15:43

    Даниела Петрова може би! Но малко и е рано. И на тримата им липсва капацитет.

    ОтговорИзтриване
  29. Анонимен24/10/14 15:46

    г-жа Таушанова е човек с опит, добър професионалист и с чувство за отговорност. Късмет.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен24/10/14 15:54

    ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА КОМЕНТАРА ОТ АНОНИМЕН ОТ : 14:11:19

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен24/10/14 16:02

    На Кърджали му трябва човек като Иванка Таушанова - интелигентна, толерантна, спокойна и кадърна в редица области от политическия и икономически живот. Притежава опит и умее да поема отговорности. Има необходимата визия и хъс да се справи с всякакви предизвикателства. Нима учителите, според някои по-горни коментари не заслужават да бъдат на този пост. Да си учител в днешно време не е толкова престижно, колкото е изпитание и в тази връзка смея да твърдя, че г-жа Таушанова е достоен пример за цялото учителско съсловие и заслужава да бъде бъдещия областен управител на Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен24/10/14 16:02

    Ало, модератора.
    Защо скрихте поста ми за произхода на Таушанова?
    Това ли ви е демокрацията?

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен24/10/14 16:23

    А бе тая Таушанова и в къщи ли не я искат, че все ни я пробутвате.
    Няма ли работа тази жена, ами все виси по форумите и не престава сама да си се хвали.
    В пенсия, дърта е за политика.

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен24/10/14 16:40

    Таушанова е сериозна и отговорна жена. Има опит, авторитет и уважение към хората. Даниела е млада, хубава, представителна, интелигентна, но й трябва повече опит в обществената работа. И нейното време ще дойде, но след Таушанова. Нека използва това време да се учи.

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен24/10/14 17:11

    Младите по-бързо се учат.
    А и не знам къде има училище за областни управители.
    Таушанова кога го завърши. От учителската стая и хоп - в
    областната управа.
    Таушанова да ходи на училище, не Даниела.
    Един човек или става или не става. Какво има да се учи.
    Ако му липсват първите седем години , после цял живот не става за нищо.
    Таушанова сигурно и в училището не я искат вече. Преподаваше история и сега й дойде времето да се превърна в история.

    ОтговорИзтриване
  36. Анонимен24/10/14 17:35

    човек, доказал се и с идеи за развитието на региона. Професионалист и работещ за хората. Това е Таушанова. Успех. Защо толкова злоба по неин адрес?

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен24/10/14 17:43

    Аз подкрепям млада хубава и интелигентна жена като Даниела Петрова!!!
    Тя ще се справи с проблемите на града а те не са малко!!!

    ОтговорИзтриване
  38. Анонимен24/10/14 17:55

    Таушанка Иванова вицепремиер!

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен24/10/14 18:47

    Тасим от Реформаторите ще е новия каймакам на Кърджали ...окадаррррр

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен24/10/14 18:47

    Таушанова може и да не става/За Илиев изобщо реч не отварям/,но опита си е опит.Особено в политиката.Защото после страдат всички.Даниела е редно да почака......доста.Иначе просто ...една нова Калина Крумова.Помните ли я?Без опит,без умения и т.н...........аут за Караянчева и ГЕРБ...........Но ако е нечий човек.......това едва ли ще се вземе предвид.

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен24/10/14 19:41

    Анонимен
    24/10/14 15:31 личи си кой е злобният бе льохман ходи се прегледай.Лицемерен си ти драскачо треторазряден за двеста лева месечно и майка си ще оплюеш.Таушанова ще спечели.Даниела Петрова за нищо не става освен да прави на мъжа си салата и да му сипва ракия и мойто момиче по леко със солта ,че като го умрилиш кой ще те храни.А лошото при господин илиев е ,че акъла му е в задника а задника му е отзад.

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен24/10/14 19:49

    До 15:35
    Политическата принадлежност не се предава по наследство. Децата не носят отговорност за политическите пристрастия на своите родители. Нека ни управляват разумни, креативни и морални политици като Таушанова.

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен24/10/14 19:54

    ДО Анонимен
    24/10/14 18:44
    който ти е дал дипломата за средно образование трябва да се разстреля.Гледай как пишеш на кестерме.Я кажи ми с какво е показала на турците ,че ги мрази?Таушанова е либерален човек още преди да си се пръкнал аз помня още преди дванайсет и косур години как водеше сума ти деца от различни етноси по църкви джамий,синагоги за да им покаже ,че не трябва да се мразят а да са приятели й ,че не са толкова различни.КАЗВАМ ВИ ЕДНО ТЯ Е ОЛИЦЕТВОРЕНИЕТО НА ДЕВИЗА НА ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ "ЕДИННИ В МНОГООБРАЗИЕТО".





    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен24/10/14 20:38

    24/10/14 19:54 И твоята диплома май е кестирме и който ти е дал дипломата също е за трепане. И все пак кой ще е новият областен управител. Аз предлагам Огнян Иванов.

    ОтговорИзтриване
  45. Анонимен24/10/14 20:45

    Таушанова като учителка работеше по дългогодишен проект за изучавене на различните религии и техните храмове и традиции, а повечето от децата бяха мюсюлмани. Работеше със сърце и това бе много полезно на децата, казвам го като родител. В никакъв случай не може да се каже , че мрази турците и престанете с тази изтъркана тема - българи и турци не се мразят, защото заедно сме израстнали и заедно ще си отидем от тази обща земя. Таушанова е учителка по душа, а това значи - добра, състрадателна и толерентна жена. Тя е нашият избор.

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен24/10/14 22:05

    Таушанова - "добра, състрадателна и толерантна жена" ?
    Това сигурно някой с Айлцхаймер го е писал.
    По-злобна, отмъстителна и интересчийка от нея не съм виждал.
    Мисли само за себе си и за семейството си. Другите кучетата ги яли.
    Колко хора останаха без работа като тя стана областен. Колко кадърни хора си отидоха, за да намести тя своите некадърници. Колко семейства разплака.
    Замислете се. Нейната попара сме я сърбали и вече не я искаме.
    Дайте път на хора човечни и с широки души и сърца, милеещи за всички граждани от областа.

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен24/10/14 22:28

    Таушанова е човекът за областен управител, вече е подготвена, а Илия завалията ще трябва да се учи едно десетилетие, докато разбере с какво се занимава областния управител.

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен24/10/14 22:36

    Ами Реджеб от с. лисиците?

    ОтговорИзтриване
  49. Анонимен24/10/14 22:47

    Реджо лисицата е най-достойният!

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен24/10/14 22:53

    Цуроо какво го лансираш тоя Илиев палячото.За нищо не ста маНярова ,че има кадърен счетоводител да му върти счетоводството.

    ОтговорИзтриване
  51. kardjaliez24/10/14 23:27

    abe kvo sporite tolkova koy da stane oblasten upravitel i 3 te za edin huy ne bivat po dobre HASAN AZİZ da poeme i tazi dlıjnost v kardjali -ina4e nyama opraviya v kardjali, po dobre ste e za vsi4ki,da e tur4in ot kolkoto sa4anliya,pomak ili ne4istokraven balgarin(ako e balgarin de te ve4e v kardjali ne ostanaha za sajelenie) hahahahahaha

    ОтговорИзтриване
  52. Анонимен25/10/14 16:46

    Двама се карат трети печели и това е Зафер/Здравко Сербезов!!!
    Богат,бизнесмен,образован...няма да краде, защото всичко си има !
    Успокойте се, той ще е - Сербезов от ДС...( баба ви Сюмбюла

    ОтговорИзтриване
  53. Анонимен25/10/14 21:14

    областен ще е баба от с.велишане защото това са хората с които борисов се срещна и иом обеща постове за мюсюлмани успех

    ОтговорИзтриване
  54. Анонимен25/10/14 22:45

    Победител е дпс. Абе хора няма значение кой ще е дали Иван или Хасан. И от едните, и от другите има свестни хора. Под свестни имам предвид-умни,честни,работливи,турчина еднакво се държи с турчина и с българина и обратно...И от турци има много възпитани младежи...На едната ръка имаш пет пръста и петте не са еднакви. Така е и с хората. Не трябва да се делим на религии и пр. Важното е да не затъваме още повече, че скъпотия до шия. Тези които са на работа макар и малко да получават са добре, а какво да кажат някои, които са без работа, без препитание...От зле по зле сме в последните години. Причината не зная, в кого е, но това е истината. Депутатите си получават всеки месец заплатата, а обикновените хора да мрат. Ужас...

    ОтговорИзтриване
  55. Анонимен26/10/14 13:10

    Време е Таушанова да се погледне чрез очите на хората, да види те как я преценят и каква оценка й дават. Ясно е, че в постовете по-горе голяма част от писанията "за" нея са написани от самата Таушанова и от сина й. Тя си кара на стария принцип на даскалица - все тя е права, останалите нищо не знаят. Тя втълпява на хората нейното верую, но какво мисли народа, как той я преценя, тя ли е права или хората от областа? Време е да разбере, че има друга истина освен нейната и ако има чест и достойнство да ни погледне в очите и да ни се извини. Защото при нейното управление животът ни не стана по-добър, положението на много хора е трагично. Какво направи тя за нас, обикновените хора. Реши, че е голяма работа и заби главата в пясъка като щраус. Това, че си мисли, че най-много знае, най-много може и винаги е права, й изигра лоша шега. Ако има малко останало достойнство да се извини на населението от област Кърджали, да си признае грешките и да поиска прошка. Може й да й се даде, зависи от нея. По-достойно е вместо да виси по форумите и сама да си се хвали.
    Таушанова , ти си на ход.

    ОтговорИзтриване
  56. Анонимен26/10/14 13:43

    до 26/10/14 13:10
    Нямах намерение да се включвам във форума, но написаното от теб предизвика в мен размисли. От хора, работили с Таушанова знам, че в отношенията си с тях е с даскалски манталитет. Винаги тя е права, друго мнение освен нейното не търпи, ако някой мисли различно се ядосва и намира начин да му го върне. Може ли все тя да е права. Инакомислещите нямат ли право на мнение, а и щом нищо добро не се случи в областа по нейно време значи, че не е била права. Само си е мислила, че е права, но уви. Защо не приема друго мнение освен собственото си такова? За много неща тя е виновна, но си мисли, че хората около нея не са прави. Ето това й изигра лоша шега и сега трябва да си носи последствията.
    Достоен човек е този, който има смелостта да си признае грешките и да поиска прошка, а не да се прави на обидена, че хората не я искат.
    Най-правилно могат да дадат оценка за нея хората, които са работили с нея, приятели, роднини, семейство. Ако и те са на мнение, че този й стил на поведение е обичаен, то съжалявам, но няма място в обществено-политическия живот на хората от нашата област. Не и такъв човек, не и с такова поведение.

    ОтговорИзтриване
  57. Анонимен26/10/14 20:57

    Аз също съм човек работил с Таушанова. Горните два поста са писани от хора, които въобще не я познават, очевидно със своите мотиви, които не им правят чест.

    ОтговорИзтриване
  58. Анонимен26/10/14 21:28

    Аз съм още един човек работил с Таушанова и това което се твърди в по-горните два поста е пълна лъжа, тя е човек, който работи изключително професионално и винаги се вслушва в мнението на другите, дори и то да не е еднакво с нейното.
    Не прави чест да се изказват хора, които не са работили с нея, а са чули нещо от тук и от там, пречупено през призмата на един или друг обиден от това, че му е казала истината в очите.

    ОтговорИзтриване
  59. Анонимен26/10/14 21:51

    Nay dobre shte se spravi Dobri ot Diadovsko,bivsh gerberist

    ОтговорИзтриване
  60. Анонимен27/10/14 08:28

    Таушанова е професионалист и явно това дразни доста хора...

    ОтговорИзтриване
  61. Анонимен27/10/14 14:24

    Много груби и непристойни думи от интелигентни хора предполагам.
    Грозно е да плюем и обиждаме.
    Всички от гореизброените люде,вероятно са показали какво могат и са се доказали.
    Познавам лично г-жа Таушанова,изключителен човек,борбен,амбициозен,упорит,честен,отговорен,скромен и упорит...,мисля,че хората имат нужда от нея.
    С най-голямо уважение към останалите,но мисля,че г-жа Таушанова е доказала професионализма си.
    Успех,г-жо Таушанова!

    ОтговорИзтриване
  62. Анонимен27/10/14 16:55

    Аз съм този, който писа първото оспорвано съобщение.
    Ето това е г-жа Таушанова. Тя сама си е написала коментарите след него.
    Лично я познавам и това ме провокира да напиша горното.
    За нея и мъжа й казва, че с нея не се спори, тя винаги е права.
    Сърди се, инати се, ако не правиш това, което тя казва. Манталитета й е такъв.
    Явно щом продължава да пише и да се хвали, няма да се промени.
    Исках да й дадем шанс да се извини и да ни поиска прошка, но тя едно си знае
    и само него прави. Сорри, г-жо Таушанова, явно сте много закостеняла за разкаяние и промяна. Явно колкото и да се инатите, този път няма да стане на Вашата.
    За благото на област Кърджали е.
    Действате, както малко дете когато реве и се инати. Явно е, че нещата излизат извън Вашия контрол и това Ви води до ужас. Колкото и да се представяте под различни профили на родители, приятели, колеги и т.н. на всички ни е ясно, че зад тях стоите Вие.
    Познавам Ви лично и изказът Ви ми е добре познат. Мен не можете да ме заблудите.

    ОтговорИзтриване
  63. Анонимен27/10/14 17:20

    Таушанова наистина трябва да иска прошка.
    Не е за този пост.Предпочитам Даниела.
    Познавам ги.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.