Дълго сдържах в себе си това, което искам да кажа, защото в гнева си човек казва неща, за които после съжалява. Мислех много и реших, че трябва да изкажа всичко това, защото АЗ ПРОТЕСТИРАМ.
Протестирам срещу това да се ограбва тази малка и красива България по брутален начин от същества, които ги обединява алчността, безпринципността, безумието и липсата на достойнство.
Протестирам срещу липсата на бъдеще за децата ми в България, защото такова има само за тези, които имат много пари.
Протестирам срещу това онкоболни, пенсионери и деца в инвалидни колички да се молят за средства за оцеляване, докато други пръскат народни пари за луксозни хотели и почивки в екзотични страни.
Протестирам срещу това да гледам как повечето политици се сещат за обикновения човек само по време на избори и после го захвърлят като мръсен парцал.
Протестирам срещу това да се насажда етническа омраза, защото подобни действия са разбираеми от политическа гледна точка, но са антидържавни и антихуманни.
Протестирам срещу това да се втълпява на обикновения българин, който няма контакт с обикновения турчин, че аз, след като съм туркиня, съм неграмотна, проста и ходеща по клоните на дърветата.
Протестирам срещу безумното кадруване и назначаването на възлови места на хора, които са срам и позор за човешката раса.
Протестирам срещу безпардонното поведение на някои политици, което граничи с лудост.
Протестирам срещу превръщането на моя роден град в място, където от сутрин до вечер витаят политически интриги и думички като чест, достойнство и съвест са абсолютно непознати на хора, които смятат себе си за недосегаеми.
Протестирам срещу това в кандидат депутатските листи да намират място хора, които са пропуснали началното си образование и когато започнат да говорят, човек предпочита да е глухоням.
Протестирам срещу това политици да ми налагат как да мисля, как да говоря и как да живея.
Протестирам срещу всичко написано. И какво от това? Нима някой ще ме чуе или дори да ме чуе, нима нещо ще се промени? Не, няма. Но аз ще продължавам да протестирам с думи и начин на поведение. Защото искам да живея в една мирна и без етническа омраза България. Искам децата ми да имат приятели българи, турци, помаци, роми и т.н. Искам те да не се страхуват за бъдещето си. Искам всеки свободно да изказва мнението си, без да се страхува, че ще остане без работа. Искам честността, човещината и достойнството да не отстъпват пред арогантността, алчността и духовната нищета...Не знам дали в моя земен живот ще мога да видя всичко това. Но ми се иска да вярвам, че децата ни ще живеят в общество, в което няма да има протестиращи...'

Гюлшен АХМЕДОВА
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/10/14 15:47

    Обичаме те!Прекрасна си!Искаме те за областен управител,а догодина и за кмет на Момчилград!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/10/14 16:19

    Да си жива и здрава Гюлшен.
    Allah sana ve ailene uzun ömürler versin...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/10/14 16:21

    Bravo de da byahame vsicki kato teb....

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/10/14 16:29

    kakyv kmet, be! Tq e gramotna i ne krade!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/10/14 16:44

    15:47 А ние искаме от чешмите боза и бира да тече , а догодина може и вино, че тази година реколтата от лозята беше слаба. Статията е хубава и много точно написана. Пожелаваме на народните избраници да са живи и здрави, да ходят на работа като европейци и да са много рентабилни.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/10/14 17:28

    Много чистосърдечно е написаното от г - жа Ахмедова, но искам да я уверя, че българи и турци не се мразят, защото живеем къща до къща от години. Хората мразят политиците, особено от ДПС, които живеят в лукс, а обикновените турци едвам преживяват. Вашият кмет направи колко добри неща за града и за него една лоша дума не се е чуло. Като си разбран и добър човек и ръководител няма никакво значение какъв си.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/10/14 17:32

    Радвам се, че има хора като нея в този тежък момент на ДУХОВНА криза. надявам се, че авторката на статията да е учителка!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/10/14 18:06

    Айде като туркиня кажи:"Майната им на ДПС и Местан".Имаш ли куража?Както аз като българин казвам Майната на Сидеров,Бойко и Станишев... Или просто се "продаваш-предлагаш" на електората???Докажи,че не си поредния популист.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/10/14 18:12

    Няма кой да те чуе Гюлшен,ти продължавай да си мечтаеш!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/10/14 18:24

    Протестирам, че съм българин, и не мога да взема нито една обществена поръчка. Искам да съм турчин, и да заживея малко по нормално в Кърджалийска област. Защото да си българин тук, е тежка диагноза госпожо Гюлшен АХМЕДОВА. И ти дълбоко в себе си знаеш, че е така.
    Не ми пробутвай една от точките ти за протест:
    "Протестирам срещу това да се втълпява на обикновения българин, който няма контакт с обикновения турчин, че аз, след като съм туркиня, съм неграмотна, проста и ходеща по клоните на дърветата."

    1-во Никога не е имало обикновен българин! Българина е велик човек и който се чувства тук чужд, никой не го задържа насила.

    2-ро Никога не се е втълпявало на българите, че сте прости. Вие сами си го втълпихте. Или по-точно вашите бейове от ДПС ви го набиха в главите, за да може да гласувате за тях. Дори и да умирате от глад, и ДПС да са виновни за това, пак за тях да гласувате. Това е една гола истина, която политиците с години премълчават. И може би по молба на ръководството на вашето ДПС (БКП).

    Останалите точки по които протестираш, може да ги каже и 7 (седем) годишната ми дъщеря.

    Поздравления за това, че излизате с името си!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/10/14 18:25

    Turskia narod da se sabudi patia kam dobria jivot I evropeiskoto im razvitie ne minava prez prostotiata na nasite politici a prez savremenoto I moderno mislene

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен24/10/14 18:39

    Мила, Гюлче, много от нас протестират като теб на маса, но само ти имаш смелостта да го кажеш гласно! Поздравявам те!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен24/10/14 19:04

    БРАВО ГОСПОЖО

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен24/10/14 19:35

    браво ви казвам... Протестирам, че нашите политици ходят на работа в Народното събрание със служебни коли, а не със собствените си велосипеди(колела)...-(Амет

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен24/10/14 20:42

    До 18:44

    Ало българинът, минаха времената на тато, когато беше лесно да си българин.
    Какво още искате?
    Да си българин и гарантирана работа в общината ли?
    Какво още трябва да си нормален?
    Аман от такива като теб.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен24/10/14 22:54

    ГЮЛШЕН МИНАЛАТА ГОДИНА ФИРМА ДПС ОСВОБОДИ 43 ЕКСПЕРТИ И ТО ВСЕ ТУРЦИ И ПОМАЦИ ОТ ОД ЗЕМЕДЕЛИЕ КЖ, ТОГАВА ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАШЕ.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/10/14 02:43

      A ТИ ЗAЩО НЕ ПРОТЕСТИРA? ИЛИ ТОГAВA НЕ ТИ СЕ ПРОТЕСТИРAШЕ, A СЕГA СЕ СЕТИ ДA ПИТAШ?

      Изтриване
  17. Анонимен25/10/14 02:04

    Явно 18:24 сериозно се е притеснил, че не може дa се добере до общественa поръчкa. До толковa, че кaто ,,велик" бългaрин е ,,зaбрaвил" дa си нaпише името. От цялото му излияние и седем годишният ми син рaзбрa, че гроздето е много кисело. Нaписaното от Гюлшен Aхмедовa е истинa до последнaтa думa и aз нaпълно я подкрепям. Дa нaпишеш подобно нещо и дa го подпишеш се искa курaж. Товa липсвa нa всични коментирaщи до този момент. Зaщо ли?

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен25/10/14 06:28

    До 22.54 - аз познавам Гюлшен лично и мога да ти кажа е тя винаги протестира срещу всяка неправда. Може би тя е единствената която не се страхува да казва мнението си. Рискувала е работата си за да защитава колегите си. Така че мога само да кажа- поклон пред смелоста ти Гюлшен. Ти си за пример в града ни. Обичаме те.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен25/10/14 06:34

    Който не я познава- тя беше учителка по математика и физика. Сега е директор на бюрото по труда в Момчилград.На мен ми беше учителка по математика.Много добра и човечна.Поздрави от Испания мила госпожо.Бъди все така добра и смела. Родния ми град има нужда от такива като теб.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен25/10/14 07:24

    Гюлшен пак разлая кучетата. Евалла, момиче! Каквото и е сърцето, това и е на устата.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен25/10/14 11:23

    Гюлшен,протестиращи имало и много преди нас,и ще ги има и много след нас,човекът е особено същество парите го променят до неузнаваемост,а за властта да не говорим,всъщност и народите приличат на човека!!!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен25/10/14 23:00

    не познавам тази жена ,но напълно споделям написаното от нея

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.