В навечерието на 21 октомври, в гостната на кърджалийския градоначалник инж. Хасан Азис и по негова покана, за пореден път се състоя станалата традиционна среща на бившите и настоящия кмет на община Кърджали. Този път на поканата на кмета се отзоваха неговите колеги през различни периоди от най-новата ни демократична история Милан Миланов, Расим Муса и Румен Димитров.
По време на разговорите всички те се обединиха около констатацията, че Кърджали се развива към по-добро, че става все по-красив и привлекателен, че се прави всичко възможно за неговото благоустрояване.
В разговорите стана дума и за трудния път, който е извървян през последните 25 години, което е ставало и благодарение на общинските ръководства, и на толерантността между хората от различните етноси, живеещи в общината, на стремежа към търсенето и постигането на консенсус при трудните решения от страна на местните власти.
Кметовете констатираха и още нещо – че все повече се загърбва конфронтационния модел във взаимоотношенията между местните власти.
Пред мен бе предизвикателството да бъда кмет на Кърджали преди приемането ни в ЕС и след това, подчерта инж. Азис. Той очерта пред колегите си съвременната визия на Кърджали, с реализираните проекти, с вложените инвестиции за благоустрояването на града и общината, с намеренията за развитието й през следващите години.
Кметът инж. Азис благодари на колегите си за всичко, което те са направили за Кърджали през годините и подчерта, че и той, както и останалите градоначалници през цялото време са се старали да спазват принципа на приемствеността в името на добруването на хората в общината.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/10/14 22:57

    Не виждам Исмет Саралийски!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/10/14 00:51

    Bravo, pozdravleniya gospoda.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/10/14 14:34

    Jenite socialiski kadesa negi vijdame nikade sled izborite se skriha

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/10/14 14:59

    Лъжи да те мажи!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/10/14 16:37

    Много добре си отчитате постигнатото до сега за града.А може би трябва да си изкарате и кирливите ризи за непостигнатото.Какво например направихте до сега за да се подмени подземната инфраструктора на града /канализация и електро кабели/ за да може един ден да се асфалтират улиците и малките улички в кварталите?Да не говорим за тротоарите.Сега се подменят плочите пред общината,а малките тротоари в кварталите.Ееееех кмете защо не дойдете и не обиколите например кв.Ст.кладенец,но пеша ,за да почувствате как се върви по крайно изкривените плочи на тротоарите.А ако дойдете с колата си и я карате по надупчените улички,тогава ще трябва да отделите от собствения си бюджет, за да я ремонтирате.Ако за толкова години /трети мандат/отделяхте по една сериозна сума за това ,сега нямаше да ви критикуваме.А вие си живеете в собствения ореол на славата,гарниран с високото ви ЕГО и не виждате и не чувате проблемите на редовия гражданин на града.Това е лошо,много лошо КМЕТЕ.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/10/14 18:38

    Кмете,само с паркове които на първия месец ще се разбият от избирателите ти не става.Разходи се из града няма една хубава улица без дупки ,тротоарите са разбити навсякъде дори и в централната част на града,за мръсотията и мизерията да не говорим.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.