Голям телевизор подари водачът на листата на БСП-Лява България Милко Багдасаров на пенсионерите от клуб „Млади сърца" в Кърджали. Поводът бе Международния ден на възрастните хора. Над 60 пенсионери присъстваха на тържеството. Те аплодираха бурно Милко Багдасаров, който н веднъж е засвидетелствал своето уважение към хората от третата възраст. „Държава без пенсионери е като дърво без корен", припомни в приветствените си думи председателят на клуба Илинка Василева. Тя благодари на социалистите от сърце за новата придобивка. „Желанието ни е всички да можем като вас да съхраним сърцата си, доверието си и младежкият трепет, който вие притежавате. Пожелавам ви да бъдете все така усмихнати и все така с трепет и вдъхновение да ни посрещате като гости", бяха само част от добрите и топли думи на Милко Багдасаров към празнуващите.
В България пенсионерите са над 2 милиона души, а празникът е обявен за Международен ден на възрастните хора с решение на Общото събрание на ООН от 14 декември 1990 г.

Купуването и продаването на гласове е престъпление
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/10/14 18:03

    Милко,то ясно че друга детска в възрожденци няма да направите,ама поне вземете на тези две градини които има в квартала,обновете им двора вземете им някакви занимавки,стига сте цедяли родителите,пари за всичко се иска,а вие се гордеете с една плазма за пенсионерите,ноо вярно те децата нямат право да гласуват нямате сметка от тях,а тези подаръци ще им сруват солено ако вземете властта...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/10/14 18:29

    golqm ama ot nay evtiniq :)

    ОтговорИзтриване
  3. Мария Милушева1/10/14 21:43

    Ами поне да се бяха разпределили по различни клубове и домове за стари хора да си раздавате подаръците! Срам ,че се сещате за възрастните хора само в предизборна кампания! Даже се и снимате ! Ако толкова сте загрижени за възрастните хора и вие от БСП и вие от ДПС и всички вие ,които участвахте в управлението на страната цели 25 години щяхте да помислите за пенсиите им ,за безплатни лекарства ,за различни социални преференции! Не се снимайте с телевизорите и с масите ,които им подарявате! Как ви е удобно ,вие нямате срам ,нямате съвест!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/10/14 22:31

    Голям за да могат да видят пенсионерите номера бюлетината

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/10/14 07:44

    Милко е малкото с власт в Кърджали, който не забравя възрастните хора! Затова където и да отиде го поздравяват и уважават вече толкова години.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/10/14 11:02

    Багдасаров, ще го запомним с хубаво. Той направи много за децата ни, които учеха в училището, където беше директор. Никога няма да го забравят. Много от тях учат на запад, а и в бг. В бг не всички се реализираха тук. Нека разкаже повече Цвета. Тя обърка много неща в тоя град......, за което никога няма да й простим. По-добре да си бяха останали предишните, отколкото герб и самата тя. Искахме промяна от ГЕРБ, но уви тя беше по-жестока и от всички предишни партии, с изключение на Иван Костов,...Излъга ни цвета, излъга и то жестока. По форумите говориш, че са обиколили навсякъде да търсят работа. Какво очакваш, да са като твоят зет. Без образование...Нека МВР провери всичко за Цвета и излезе наяве всичко. Най-много ни боли, че ни обидихте децата. Човек като завърши висше нали трябва да си потърси работа, както е нашият случай. Какво лошо видяхте. Не си права цвета, Господ вижда всичко и рано или късно, както казва понякога за други работи(не се отнася за теб) всичко се връща на този свят. Децата ни са с пъти по-умни от теб. Макар, че са с пъти по-млади от теб. Всеки си харесва децата, но така е. Ако те изберат теб, ще чакаме още четири години. Идват неговите приятели от чужбина, завършиха там висше образование. Тогава ще си говорим кой, какво има в празната глава. От игла до конец знаем всичко за теб. Колкото и велика да се правиш. Бойко е съвсем друг. Харесваме го много, но няма как...пътищата ни се разминават. Ако искаш да се защитиш пиши всичко за младите в прав текст. Може би ние родителите много неща не знаем за децата си, аз също много работи ще пиша за теб. Всичко, всичко...Чакам да пишеш това, което знаеш за нашите деца. Очакваме те. Велика си за някои, но не и за гласоподавателите, с изключение на тези, които уреди на работа??????????????????????????????????????

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.