Р. Р. показа как е убил 25-годишната жена в село Бенковски. Следственият експеримент се проведе в голямото кирковско село в следобедните часове днес, видя репортер на 24rodopi.com.
„Това е къщата на страха, така я наричаме. Тук често има скандали и насилие", коментираха съседите.
Както вече 24rodopi.com писа, криминалисти от РУ-Кирково разкриха за часове убийство, извършено в село Бенковски. Сигналът, че 25-годишна жена е намерена мъртва в постройка, където живеела, е подаден снощи около 20 часа. В хода на започналото разследване полицаите стигнали до мъжа, с когото починалата съжителствала. Р.Р./27/ (от фамилията на Валентин Калъна - б. р.) е задържан в полицейското управление в 23.00 часа.
По първоначални данни той нанесъл побой на жената, вследствие на което последвала смърт. Тялото е транспортирано за аутопсия в кърджалийската болница. Образувано е досъдебно производство и работата по изясняване на случая продължава.
„Фамилията е много голяма. Затова около къщата се появиха няколко пристройки. В някои има складирани дърва за огрев и багаж. В някои обаче живеят хора", поясниха съседите.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/10/14 20:26

    Коя е жената, ми неговата си бе, на тоя черен орки Калъна

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/10/14 20:43

    da sa vidite kvo predstavliavate i mangovcite i tr

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/10/14 22:27

    хубава работа ама циганска няма оправия в тва село ако не от турци то от цигани ...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/10/14 23:57

    ... Тъжно... На фона на трагедията някои говорят с езика на омразата и противопоставянето... Политиците постигнаха целта си, създадоха лесно манипулируеми, не мислещи един за друг същества, които се отдалечиха от човешката си същност, без да зная в имета на какво... Тъжно... Почти толкова, колкото и трагедията в новината...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/10/14 10:24

    Я престанете да пишете глупости като разберете истината тогава коментирайте

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.