Нахапаното от куче 8-годишно момче вече говори с родителите си, но сънува кошмари след страшния инцидент. „Умут се събуди сутринта и стреснат ми каза, че сънувал как кучето му се нахвърля отново", заяви за 24rodopi майката на детето Айнур Шевкет. Тя допълни, че все още не е намерен песът, който нападна момчето, при нея пък са идвали и полицаи, разследващи случая. Все още на детето се правят инжекции и раната се лекува, а до дни ще бъде и зашита. „В понеделник или вторник ще го изпишат", допълни майката. Тя отново заяви, че кучето е собственост на животновъда от съседното село Велишане Сезгин. Това й потвърдили и други деца от училището, където учи синът й.
Припомняме, че инцидентът стана във вторник около 15.30 часа пред училището в кърджалийското село Бойно. Кучето, порода кангал, се нахвърля върху второкласника. Момчето е с рана на врата.
Ден след инцидента Умут отказваше да говори с когото и да било след преживяния стрес. Кимнал утвърдително само когато му показали снимка от мобилен телефон с куче от тази порода. Майката на детето пък заяви, че Умут няколко дни преди инцидента предупреждавал за голямо куче, което влиза в училищния двор.
"Собственикът на кангала, нападнал момчето е от съседното село Велишане. Казва се Сезгин. Животновъд е, има много крави и телета. Кангалът е бял на цвят", убедени са местни жители.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/10/14 20:54

    PRAZNIK NA VAMPIRITE V BOINO

    ОтговорИзтриване
  2. Сега трябва един хубав бой на простака, който е собственик на това куче.

    ОтговорИзтриване
  3. Али сега един хубав бой на стопанина на кучето е сега сме в 21 век госодине бойът забранен вместо бой има толкова строги закони санкции и сурова глоба конфискация на имущесрво и дори И затвор но ако се Практикуват съобразно Законите Без корупция разбирасе.

    ОтговорИзтриване
  4. Братко Апти, простака само от бой разбира.Много добре е знаел, че рано или късно това куче ще нападне някой, но не е взел никакви мерки.Най-вероятно ще се размине с някаква глоба.За това му трябва един хубав бой на този чобанин.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/10/14 19:47

    Хубав бой щото ще плати глобата той е парал
    ия и пак кучето ще е на свобода

    ОтговорИзтриване
  6. Наджие1/11/14 06:14

    Този чобанин трябва да се върже с едно здраво въже на стълб в центъра на селото и всички ергени да му се изредят.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.