Кандидатите за народни представители от ДПС за 9 МИР-Кърджали Салиха Емин и Байрам Байрам подариха столове и маси на пенсионерски клуб в областния град. Инициативата е по идея на общинската структура на Младежко ДПС по случай Международния ден на възрастните хора. Кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис похвали идеята на младите хора от Движението и отбеляза, че със своите инициативи младежката структура е пример за всички за толерантно отношение към различните групи в обществото.
„Кърджали е благословен от Бога, от Аллах, от Всевишния, защото мюсюлмани и християни винаги отбелязват заедно своите празници", каза кметът на Кърджали. Той подчерта, че възрастните хора са истинският коректив на всяко едно управление – и в местната, и в централната власт, а също така и за самите политици.
„Нашата цел е да гарантираме по-спокоен и по-добър живот за хората от златната трета възраст. Позволете ми да изразя своите благодарности към вас за неуморния труд, който сте полагали през годините и продължавате да полагате за светлото бъдеще на Кърджали", сподели кандидатът за народен представител Салиха Емин.
„Вашият опит и борбеност ни зареждат нас младите с енергия и сила, за да преодоляваме по-лесно предизвикателствата, пред които сме изправени. Искам да Ви поднеса най-сърдечните си пожелания за здраве, късмет и вяра в доброто", сподели Байрам Байрам, кандидат-депутат и областен лидер на Младежко ДПС.
Председателят на младежите Кадир Мустафов призова за подкрепа на предстоящите избори на 5 октомври, защото листата е съставена от млади и можещи експерти, доказали се в различни сфери.
Пенсионерите споделиха своето възхищение от дейността на кметa инж. Хасан Азис, който винаги се отзовава на техните проблеми и очаквания.
Кандидатите за народни представители отговаряха на въпроси на възрастните хора, свързани с програмата за бъдещо управление на ДПС.
С дарените от Движението за права и свободи нови маси и столове в пенсионерския клуб вече ще има достатъчно място за многото хора, които се събират в него.

Купуването и продаването на гласове е престъпление
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. СТЕФАНИЯ АНГЕЛАКОВА2/10/14 21:19

    БРАВО!НО,ЗА ДА ВИ Е ПЪЛЕН ХАИРА,НАРЕДЕТЕ ТЕЗИ МАСИ С ДОСТАТЪЧНО КОЛИЧЕСТВО ХРАНА И НАПИТКИ,ЧЕ ДА ВЪЗКЛИКНАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ-"КАНЪН ДЖАГАДЪР/КАНДИСАХ ОТ ЯДЕНЕ!"/

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.