Категорично няма втори случай на изнасилване в района на село Калоянци, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Това е доказано от работата на криминалистите на брега на яз. „Студен кладенец", където психичноболният Осман изнасили 8-годишната Джансер. Нямало и подаден сигнал за втори случай. Разпитан е и самият Осман.
Версията за още едно момиченце, насилено от изверга Осман, плъзна в селата Калоянци и Перперек, след изявление на бащата на Джансер – Искрен Банков.
Както първи 24rodopi.com разкри, на 2 октомври тази година село Калоянци беше потресено от историята за 8-годишната Джансер, намерена захвърлена в безпомощно състояние в гората, на 300-400 метра от селото. Детето е било брутално изнасилено от местен жител, комшия на семейството.
Малко по-късно стана ясно, че това е 40-годишният Осман. Той беше арестуван същата вечер, след като дал насоки къде е оставил момиченцето. Извергът се гаврел с детето между 18.00 и 20.00 часа. За тези часове той е разкъсал аналния сфинктер и влагалищната стена на детето, пише агенция „Блиц".
Малката Джансер разказала на баща си, че се „направила на умряла", за да може Осман да я остави на мира. Детето споделя още, че докато я е насилвал, изродът опрял нож в гърлото й.
„Осман яде баничка, пи айран и спа непробудно до сутринта. Каза, че сега няма да се наложи да работи. Мислеше, че ще бъде пратен в затвора в Стара Загора", разказаха за 24rodopi.com запознати с престоя на Осман в ареста. Той бил пазач в съседното село Перперек и недоволствал, че се налагало да работи по 12 часа.
В момента Осман е в психиатрията в Кърджали. Срещу извършителя е образувано досъдебно производство, но големите опасения на семейството на пострадалото дете са, че насилникът ще бъде изкаран луд и няма да понесе адекватно наказание.
На местопрестъплението, където са намерени чехлите на Джансер, са били заровени още един чифт детски обувчици, твърди пред „Лентата" бащата на малката Джансер – Искрен Банков. „Бели, лачени обувки, на момиченце около 10-11-годишна възраст", разказва Искрен.
Дознателката не е намерила обувки, както твърди бащата, заявиха от полицията.
24rodopi.com
На снимката: Родителите на Джансер
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/10/14 18:43

    Tози Искрен /Исмет/ трябва да спре да говори, защото дори не е припознал детето Джансер, а му се пише за баща. Детето е било даже три години в Дом ''Майка и дете'', защото нито той, нито майка му Мария са искали да го отглеждат. Този човек май има нужда от психиатър. Използва нещастието на детето, за да стане известен и да му се дават пари от телевизии, вестници, разни служби, кметства и т.н. Този човек трябва да бъде озаптен или принуден наистина да се прибере в къщи и заедно със съжителката си Мария да се грижат за детето!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/10/14 22:10

    Този изверг трябва да бъде съден като пияница ,а не като психопат,както искат да го искарат.Заради 8 годишно дететрябва да сложат поне 20годинкии то в ПАЗАРДЖИШКИЯ,зада разбере какво е усетило това невръстно дете.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/10/14 06:33

    da tarka nara do jivot!!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/10/14 08:10

    Осман е познавал много добре семейството на Джансевер и затова е имал кураж да посегне на безачитно дете.Този човек не е психично болен,той рецидивис които не заслужава да лежи в затвора и да го хранят както той самия иска.Може да му се случи някои инцидент и тои повече никога да не е заплаха за обществото.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/12/15 12:41

    Може би от мъжете (под 50-60 годишна възраст) мнозинството са (или в някакъв момент от последните около 20 години -са станали) имп-отентни или г-ей (тоест без физическо и т.н влечение към жени и без физическа възможност да получат ерекция с жена). Имам чувството, че от последните около 20 години мъжете които правят с-екс с жени (и имат физическа възможност да получат ере-кция с жена)- станаха изключение- както и здравите семейства без развод, хората със стабилна и постоянна работа и прочие...друго лошо според мен днес е, че може би основата от мъжете под 40-50 (при някои и под 60) години са имп.отентни или г.ей- а мъжете с по- тъмни кожи, оцеляват от г.ей про.ституция.....А работни места останаха главно в сферите на търговията, туризма и услугите- понеже заводите и т.н бяха затворени. Един мъж ми каза, че днес (може би) мъже (от поколенията под 48-50 годишна възраст) са отраснали в семейства на гей двойки (като майките им (тоест мъже представящи се за такива) са били мъже травестити и т.н).Един хетеросексуален мъж-а това съм чувал и от други хетеросексуални мъже (роден в края на 40-те години на 20 век) ми каза (но аз не знам дали това е вярно), че според него хете-росексуален мъж рядко (ако има такива случаи) би правил с-екс с жена (без да е влюбен в нея). И аз мисля, че най-нередовните хора на света са хората с по-тъмна кожа и гейовете (независимо от цвета на кожата) и гейовете педофили и т.н (ако наистина има такива). Аз не знам дали казаното в книга Битие в глава 9 от стих 20 - до края (а също и за потомството на Хам в глава глава 10 в книга Битие)- дали тъмния или черния цвят на кожата (ако Хам и потомците му са придобили такъв)- не е било наказанието за греха на Хам (видял голотата на баща си), а израза "Проклет да е Ханаан; Слуга на слуги ще бъде на братята си"- аз не знам дали това не е наказание за него и неговите потомци с тъмен или черен цвят на кожата (ако в английската и други уикипедии и т.н на тема "Hamitic" - не правилно броят араби, евреи, бербери и т.н към техните потомци- а ако те само са се появили и на тези територии, а след това хората с тъмен (мургав) и черен цвят на кожата - да са се разселили по-навътре в Африка, а дравидите с тъмен (мургав) и черен цвят на кожата- в Етиопия, Сомалия, Индия, Бангладеш и Шри Ланка). Но аз не знам дали тази хипотеза е вярна. Аз се съмнявам да съществуват роми (цигани) от бялата или монголоидната раси - освен ако някой не се преструва (за пари, от глупост и т.н) на такъв.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/12/15 12:42

    Допълвам и-Мисля, че повечето анални изнасилвания (ако наистина е имало или има- такива) в затвори, в семейството и т.н- се извършват над роми....предполагам, че ако има наистина жени, които да правят (или да са правили) анален и/или орален секс- то те са най-вероятно жени с по-тъмна кожа от ромски произход (и/или с по-тъмен цвят на кожата)- от какъвто е и вероятно основата от гей проституцията (и при деца- ако наистина е имало или има- такива) и т.н в Европа и т.н..... Чел съм, че още преди 15 години (но не знам дали това е вярно), че в негърските държави (може би и при мургавите в Индия и т.н) болните от СПИН са над 50% от населението- и кой знае дали и 20% от мургавите цигани (и мургавите индийци и т.н), негри и т.н доживяват до 25 годишна възраст, а по-възрастните до 70 годишна възраст, а децата до 10 годишна възраст - а и ако от деца правят анален и орален секс и т.н- то дори останалите живи (включително деца) от тях (а не знам колко от починалите от тях имат шанс да влязат в рая) могат да са по-зле (с анално кървене, сифилис, рак, СПИН и т.н) и от болните бели и монголоидни хора.... Може би е възможно хората с по-тъмен цвят на кожите от деца да са принуждавани (от родител, роднина и т.н) да правят анален и/или орален секс и/или т.н извръщения, а понякога като големи- и в затворите (а за тази цел да са наемани роми или други хора с по-тъмна кожа като надзиратели- специално за хората с по-тъмна кожа в затвори, домовете за изоставени деца и т.н), домовете за изоставени деца и т.н- с хората с по-тъмен цвят на кожите да се прави това- понякога и между самите тях.На едно място в Интернет на английски език (преди около един месец) аз прочетох (но аз не знам дали в написаното там има нещо вярно), че лекарските грешки (на лекарите в САЩ - но ако това е вярно, то вероятно (е така) и по света при хората от бялата и монголоидните раси) са третата причина за смъртни случаи на хора.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/7/16 13:11

    I write from abroad

    And I think need : peace on Earth and good among people

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.