Снежната покривка в района на Паничково изненада много водачи на МПС. Катастрофа затрудни движението през планинския участък днес по обед.
Никак малко не бяха и онези, които бяха тръгнали през планината с автомобили с летни гуми.
24rodopi.com
Снимка: Гюлер Халил
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/10/14 13:44

    В Европа едва ли има по-загубени хора от тези, които живеят в България. Имат претенции за всичко и все държавата или общината са виновни, ама две трети още карат със зимни гуми. Че като седнат на маса и се хвалят.
    Както е казал поетът - българският народ си..ми ще стане народ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/10/14 13:55

    Nikoi ne iska da harci pari za oborudvane na avtomobila si no pri takiv slu4ai se plashta troino...!

    ОтговорИзтриване
  3. толерантен 'биричет26/10/14 14:09

    Бе какво оборудване какви 5 лева бе? В европа почти никой не кара сьс зимни гуми! като падне сняг,снегорините шетат един до друг и един след друг. И сьс зимни гуми да си,като се напьлнят грайферите с киша!?!?,каква ти е ползата,когато не са почистени пьтните настилки? Да не живеем в Сибир случайно или в Арктика? Като завалят дьждове,тогава кво,да си копуваме и лодки ли,че пьтните платна са като реки,и от шахтите бликат фонтани...
    Докато не са чисти пьтните платна,и докато не са опесачени,нито зимни гуми ,нито никакви ще помогнат!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/10/14 14:19

    Ти си сложи зимни гуми артик и се научи да караш в зимни условия и тогава търси вината в другите.Това е все едно да ревеш че ти е студено когато си с къс панталон зимата.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/10/14 14:39

    Още малко и ще кажете,че народа в България е беден защото не са си сложили зимни гуми.Всеки който е бил в чужбина вижда голямата разлика между България и другите европейски държави.Чок селям на политиците.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/10/14 16:53

    Gledaite evropeicite karaite s letni gumi i si potrushavaite kolite, ednata guma e tvirda drugata meka vse pak ima razlika ama vseki sam si poema riska... Az sim si slojil zimnite gumi i preparati za zimni usloviq...!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/10/14 18:55

    до б Анонимен
    26/10/14 14:39

    абе многознайко! ела и ми купи тогава 4 зимни гуми? ха? 400лв от къде? за ток ли?за отровната вода ли? за детето ли ?за семействоти ли за какво по напред?длъжни да чистят пътя ден и нощ..за какво си плащаме за винетки и тем подобни глупости?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен26/10/14 20:49

    До 14:09 Напълно си прав приятелю. Както викаше Борисов: Ако трябва снежинките ще ги ловите във въздуха

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/10/14 06:20

    do 18:55 kato nimas pari niama da karas kakvo si se razreval kato malko dete!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.