Независимият общински съветник в Кърджали Марин Мухтаров преброи 212 рекламни съоръжения по оживеното трасе от „Детелината" на северния вход на Кърджали, през булевард „Беломорски" до кръговото движение пред автогара „21 век" и по улица „Първи май" до изхода на града в посока Момчилград.
На следващото заседание на Общинския съвет той ще поиска по-сериозен контрол на този вид рекламна дейност и за санкциониране на нарушителите на Наредбата за рекламна дейност на територията на община Кърджали.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/10/14 14:22

    Д-р Мухтаров,в името на здравето на хората,внесете искане за забрана на тежкотоварни коли по бул.БЕЛОМОРСКИ.Спрете тази лудница.Останалите общ.съветници са глухи.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/10/14 15:23

    Необходимостта от информационно-рекламни табели отдавна е отпаднала.Кърджали не е голям град и всеки знае къде се намира търсения от него обект.А гостите на града използват по модерни начини за търсене като GPS например.
    Мисля,че тези безразборно поставени табели трябва да бъдат премахнати и да не се допуска занапред да поставянето им.Така града ни ще изглежда по-красив,освен това и вниманието на водачите на МПС няма да бъде намалено.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/10/14 15:49

    Чаушевввввв е виновен

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/10/14 17:58

    Д-р Мухтаров да тръгне по улиците на кв.Байкал,СТ.Кладенец,Веселчане и др. и да види по какви тратоари се движим.Вечер в допълнение с липсата на осветление падаме като алкохолици.И тъй като вече години чакам да го направи му заявявам , че повече няма да гласувам за него,а това бяха обещанията му!!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/10/14 20:19

    Няма ли да кажете нещо за лисицата от село реджеб

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/10/14 20:26

    А има ли кой да преброи незаконно поставените табели "служебен паркинг" из града? Дори да са взели разрешение от Общината, за което силно се съмнявам, че плащат по 40лв на месец :
    1. Нямат право да запазват мястото извън работно време и в почивни дни т.е. мястото е запазено за тях само от 8 до 17ч в работни дни. - табелите стоят там денонощно с вериги и катинари.
    2. Нямат право да поставят метални ограничителни съоръжения за запазване на мястото с катинар на самата улица на асфалта - това пък го няма никъде по света!?
    3. Нямат право да заграждат цели улици и достъпа до тях да е само за тях

    Това, че имаш магазин или апартамент в близост до някоя ОБЩЕСТВЕНА улица, не ти дава никакво право върху нея!
    Но общината не само, че губи пари от тези които не плащат, а просто нехае за подобни проблеми

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/10/14 20:51

    ПАРКИНГИТЕ ГИ ДЪРЖИ СИНЪТ НА РАСИМ МУСА. НЕ МОЖЕ ДА СЕ БАРАТ.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/10/14 21:08

    Aza jenite socialiski nishto ne kazvate

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/10/14 22:16

    Какво значи да поиска повече контрол?Нека просто да поиска уволнението на хората,които получават заплати,за да контролират това!!!целият град е осеян с всевъзможни табели,плакати,листовки и др-напишете името на слепия чантаджия-поне да излезе от анонимност.Ако нещо му пречи да си върше работата-да напусне-може пък друг да се справи!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/10/14 23:02

    Да живее лисицата от с. Реджебово!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/10/14 09:09

    От табелите и билбордовете няма никаква полза за бизнеса, ама това кърджалийските бизнесмени не го разбраха. Шофьорите виждат пред табелите - разберете го веднъж завинаги. Голите дупета ги гледат, ама никой не си задава въпроса за надписите отстрани. Бъдете сигурни.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен21/10/14 09:16

    Плаща се за реклама -на кв. метър-да видим тогава кой колко табели ще си сложи.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен21/10/14 15:34

    Толкова проблеми има общината но се говори само за новите паркове които се правят и се бият по гърдите с гордост направихме паркове

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен21/10/14 20:21

    Ами тези от ВСИЧКО ПО-ЛЕВЧЕ,да вземат да си приберат кофите и легените от тротоарите,каква е това безобразие и грозна гледка,да не се намират на пазара.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.