Мократа пътна настилка и високата скорост станаха причина за челен сблъсък на пътя между селата Добромирци и Бенковски, община Кирково.
„Тежката катастрофа стана на остър завой на главния път Кърджали – Златоград. Една от колите с бясна скорост навлезе в насрещното и последва силен челен удар. Има ранени, като един от водачите е в тежко състояние, но от дошлия медицински екип казаха, че няма опасност за живота на никого", поясниха пред 24rodopi.com очевидци на инцидента.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/9/14 20:56

    Въххххх

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/9/14 21:28

    този път става все по опасен сложете камери

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен26/9/14 22:40

    И какво като има камера нямада карат бясно ли? Полицията не си върши работата

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен26/9/14 23:18

    Sami taka brat,polizaite sami si pivkat po verme na posta si,nyamat verme za kontrol na pitistata

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/9/14 01:02

    a be tia do v4era upravliavaha muleta a sega po 100 i pove4e konia, kvo o4akvate?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/9/14 12:08

      Ot tiq stote konya da ne se e vozila i mama ti

      Изтриване
  6. Анонимен27/9/14 11:07

    iskam dase obirna kim nacalnika na policiyata v s.kirkovo gospodin nacalnik vzemigistegni tiyatvoyi cengeta dasigledat rabotata adene zasap vsickite policayi v bg spat deninost koga sesigledat rabotatatezi policayiw yaniyakoy dagi stegne idagi kontrolira ce niyamadastane sis spane smenete nacalnika na RPU.kirkovo

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/9/14 11:20

    Hayvani takiva.kide leti6..a sega..pesh..hahaha)))

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/9/14 12:05

    Пътят е мокър,гумите летни,а скоростта е в повече.
    Нормална катастрофа.
    Кола се кара с мозък,а като липсва такъв няма как да се помогне.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/9/14 13:46

    Да бе,вие карайте като ненормални,и после полицаите са ви виновни...пфф аман от простотий!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/9/14 14:04

    Стига сте обиждали като пещерняци , идете се погледнете веднъж в огледалото тогова говорете , колата изобщо не е от тоя край ае Софийска недейте говори само лоши работи за този край! Бенковски , Кирково си е супер място!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/9/14 17:46

    Каква простотия,бе?Що го слушаш оня от 11.07.Че софиянеца караше като луд нали бях там и видях как стана.Сета ,ако бяхме нормална държава,тоя тарикат трябва да то тикнат зад решетките че като излезе да знае как да кара.ще изтрепе хората.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/9/14 18:21

    Tozi ucastik e mnogo opasen, tryabva da se slagat povece znaci, a nay dobre e da se slojat legnali policaii.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен27/9/14 20:34

    Aloo,umnicite.....molete se da ne vi se sluchva che togava shte vi pitam na kolko magareta ste se karali i s kolko konq ste gi smenili.....Hm interesno toz ''lud''sofiqnec kakvo li pravi v sobstvenoto si platno i dori e izleznal izvan putq?Moje bi e iskal da dade predimstvo na idvashtiq-tozi koito go e udaril chelno.....A sega sus zdrave ''umnici''-golemite razbirachi!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен27/9/14 21:14

    Lud shop nachi da si kara v platnoto i da chaka nasreshta si ... A we aide ne mi se komentira..

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен27/9/14 22:20

    20.34
    Не знам другите като ги наричаш умници в кавички,себе си за глупак ли смяташ,ама явно е точно така..Софиянеца не даде никакво предимство.Тръгна да изпреварва.Тогава се натресе на другия.Ама и другия не караше ептен бавно............На снимката не се вижда,ама шопа бая го избутаха назад.Иначе всичко стана по средата на пътя.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен27/9/14 23:57

    Chengetata kva vina imat we prosti, ne 4e sum chenge prosto sum edin neizvesten grajdanin.. no za kvo vsi4ki ne razbirate 4e taq Durjava ne chengeta ne politicite a naroda shte go opravi a>? vs Politicite vsi4ki se nasirame a vs chengetata vsi4ki reveme i opravdaniq... Edin politik vi pravi Proekti stroi ne6to a va6te detsa o6te vtoriq den 4upi i capa naselenoto mqsto kak da se opravi durjavata ? da nqma durjavata da vi remontira va6te bokluci ? purvo sami si go opravete sobstvenite si problemi oligofreni :)) nauchete se ve4e disciplinata i vuspitanieto sprete s tiq aggressi mafiotski fantazi i tapizmi i gangsterski narkomanski uli4ni ciganski mizeren jivot. zemete se stegnete vsi4ki.. kvo mi karate silno kat ste sustezateli otivaite i se registriraite za sustezanie i se otrepvaite sled tva .. kat ste boici idete i se biite na ringa ne na ulica i sled tva se vurnete s 4upen nos ili 4upen vrat ili smurt koga 6te se nau4ite da jiveete izob6to pitam vas ?

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен28/9/14 17:18

    Do 20.34 oчевидеца, бе анонимен очевидецо ти къв си го търсил на завоя в дъжда??? И защо се покрива яко информация за тази катастрофа??? Май някой политически "покриван" мушморок е нацапал гащите в тая катастрофа.... Намирисва на случая от миналата година със синчето на местния лидер на ДПС- Хаджихюсеин...дето уби човек на другия завой в Добромирци, пак ли....ма той Аллах си знае работата и изравнява всякакви сметки, колкото и "покрити" да са...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.