Има кандидат за народен представител от Кирковско, който е водач на листа. Това е Димо Каменов и той е под №1 в листата на „Република БГ".
Това обяви председателят на предизборния щаб на партията Валентин Манев по повод писмото на жители на Кирково, което публикува 24rodopi. Припомняме, че в него недоволни граждани се обърнаха към всички политически формации, които ще се борят на 5 октомври за доверието на гласоподавателите в Кърджалийско. „Ние само гласоподаватели ли сме? Електорат ли сме? Защо партиите искат само гласовете ни, но не дават мандат на Кирково? Защо търсят резерви при нас – ние да не сме запасняци и да гласуваме под строй, а командирът да ни е спуснат отгоре? ", посочиха недоволните кирковчани в писмото.
„37-годишният Димо Каменов (на снимката) е единственият водач на листа на политическа партия, който е от Кирковския край и по всяко време може да бъде тук. Той е млад човек, който е израснал с всички проблеми в региона и неговата единствена цел е тяхното решаване", заяви Валентин Манев.
Каменов е от село Тихомир. Той е икономист по образование. Последните шест години е ръководил местните клонове на две банкови институции.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/9/14 21:38

    Успех на партията, но засега нямате шансове. Първо трябва да узреете, демек работа, работа пак работа.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/9/14 21:59

    Dobre de Lyutvi Mestan ne e li ot Kirkovska obshtina?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/9/14 22:47

    Лютви Местан е роден в Чорбаджийско. И само толкова. Сто на сто е напуснал селото като 15 годишен и след това се е вясвал колкото да посети родителите си. Той не се брои за кирковчанин. И освен това явно хората говорят за човек от самото село Кирково, а не от общината.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/9/14 00:45

    Че тоя е от с. Тихомир майче.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/9/14 07:58

    naparavo go naparavete Minister na BG,i problema ste bide resen.

    ОтговорИзтриване
  6. Зюмбил20/9/14 08:31

    Манев -Президент

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/9/14 20:57

    5 takiva depotata ,i BG ste stane kato Svecariya

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.