Вежди Рашидов вложил парите си в Корпоративна търговска банка (КТБ) само 6 месеца преди БНБ да я затвори. Това съобщи самият скулптор в сутрешния блок на Бтв.
Както вече 24rodopi.com писа, почетният гражданин на Кърджали има в трезора на беглеца Цветан Василев към 2,5 млн. лева.
Рашидов продал къща за 1 млн. евро в квартал „Драгалевци" в София и решил да ги държи „не под дюшека в страната с висока битова престъпност", а в КТБ.
На въпроса защо е избрал „банката на мафията", Рашидов посочи, че макар да не разбирал от пари, следвал логиката.
„Всички казваха, че в КТБ са парите на държавата. В света няма логика най-стабилната банка да не е тази, в която са парите на държавата", каза Рашидов. Той признава, че е постъпил като наивен човек, като се доверил само на една банка.
Цялата държава е мафия и това ще спре да е така, когато спрем да обслужваме олигархията, смята Рашидов.
„За съжаление отново Бойко Борисов трябва да дойде и да реши проблема. Жалко, че няма други мъжкари", твърди Рашидов.
На въпрос защо по времето на правителството на Бойко Борисов КТБ е достигнала възхода си, Рашидов отговори:
„И по негово време, това е точният израз. Борисов си взе поуките".
"Вече не искам да плащам данъци", каза още Рашидов.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

24 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/9/14 08:53

    Банката беше на Цветан Василев и Делян Пеевски, а Бойко Борисов заповядваше всички сметки на държавата да са в тази банка. Вежди е прав - ТАЗИ ДЪРЖАВА Е МАФИЯ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/9/14 09:07

    А га ядохте кюфтетета , вие ли бяхте най умните
    Сега си пийнете по една студена водичка

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/9/14 09:08

    Каква е тази къща за 1 мил ЕВРО?? позлатена нещо

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/9/14 09:11

    Банката изцяло обслужваше интересите на ДПС,чрез Пеевски и Василев,а те се съобразяваха единственно с КОЙ....Доган!ЧЕСТИТО!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/9/14 09:26

    Как бе дебелокожи крадци народа ще плаща вашите депозити и лихви.риска си е на всеки поотделно -или печелиш или губиш. какъв е бойко да обещава на моя гръб да плаща чужди пари.народе докога ще спиш взеха г.ти кожата от гърба. ако това стане ще има ..........................

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/9/14 09:41

    Slushaite go nagleca,Boiko pak tryabvalo da doide.Koi si ti be,kradec takav,che ste pravish predskazaniya.Spete budali,takav zaspal narod po svera vtori edva li ste se nameri.Ide mi ey tiya vsichkite ...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/9/14 10:01

    Само малко власт да му се даде на червения башибозук и видяхме резултата. Никога повече БСП

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/9/14 10:06

    ЧЕ С ТАЗИ СДЕЛКА ВЕЖДИ И ЖЕНА МУ ТРЯБВА ДА СА РЕГИСТРИРАНИ, КАТО ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА ПО ДДС И ОТ ТУК НАТАТЪК ВСИЧКИ ПРОДАЖБИ НА СКУЛПТУРА ВЕЖДИ ТРЯБВА ДА СА С ДДС КОЕТО ДА СЕ ВНАСЯ В ДЪРЖАВАТА. НАП, КЪДЕ СТЕ?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/9/14 10:12

    И НИЕ СИ ВЗЕХМЕ ПОУКИТЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ! Стига му толкова управление - сега да гледа и да се учи!

    ОтговорИзтриване
  10. Наджие18/9/14 10:59

    Вежди ага, чок бюк сакалан ва ба.Хер гюн йъкъйормусун сакаланъ, чок сарармъшлада.Унлара инат устра пъчанан сакаланъ кърк.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/9/14 12:42

    Орешарски зад които стоят Станишев и БСП носят пълна отговорност за краха на КТБ. За пореден път комундетата ограбиха собствения си народ.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен18/9/14 12:44

    Някакъв малоумник тук свързва КТБ и ББ. Алоооо аланколо, вземи си календара и виж под чие управление БСП окраде парите на вложителите в КТБ

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен18/9/14 14:34

    a po vreme na koga imashe darjavni firmi nay golemi vlogove tam.....aloooo ya nedey manupulira horata... zashto gerb 4 godini ne e izteglil vsichki pari na darjavnite drujestva ot taz banka do stotinka.... a koy dade zlatnata akstsiya na viva kom ???? stiga ste lagali istinata e che vsichki yadoha ot taz banka... a ahmatsite deto nese sabudiha rano sega dasi piyt po edna studena voda....

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен18/9/14 16:44

    Вежди агаааа във психиятрията имаме свободно място...заповядай...но без пурии.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен18/9/14 22:39

    Vejdiiii.
    Lakom gaz krav sere

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен18/9/14 23:22

    държавата била мафия,а ГЕРБ какви са ???

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен19/9/14 05:18

    darjavata e mafia ati ne bese li v sastata taia mafia kato ministar!!!!sega piü stydena voda dati doüde akal v glavata,niama bezplaten obiad g-n Rasidov

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен19/9/14 14:03

    КТБ е акционерно дааружество, след като парите на хората липсват, да тарсят източници,в т.ч. и банкови кредити, за да покрият липсите, а наказателните органи да тарсят причините за липсите. В момента те разчитат на публични средства от бюджета на даржавата или пак ограбване на хората.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен19/9/14 15:46

    МАФИЯ не е Бойко!, а 25 г., които бяха на власт те са...то да е само КТБ, лихвоточките от 1971 г. още не сме ги получили. Тогава сме внесли 13 хил.лева(за онова време са били много), а сега ни изчислиха... същите сума..,това не е ли ограбване..А, когато долара стана 3 хил.лева пак Бойко..,може някой наивник да ви се върже, но не и аз. Много ви здраве от Господ! Всичко се връща на този свят...

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен20/9/14 06:50

    Реджеб от с. Лисиците обича Наджие.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен20/9/14 12:39

    А патриотката Ирина пък обича АМЕТ от с.Зимзелен, общ.Кърджали !

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен20/9/14 15:04

    Аз пък обичам Ирина, но се притеснявам да й го кажа.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.