След 15 септември Кърджали ще бъде градът с най-евтините лекарства в Южна България, прогнозират фармацевтите в града край Арда. Конкуренцията в бранша в последните месеци е довела до намаляване на цените, като през септември ще бъдат открити още два обекта на верига „Меаца".
Основни играчи на пазара на лекарствата в Кърджали са столична верига и местната „Народни Аптеки Меаца". Очаква се най-сетне в областния град да заработи и денонощна аптека.
С откриването на поредната аптека от веригата си, Народни Аптеки Меаца се утвърждават като властелин във фармацевтичния отрасъл на територията на Кърджали и областта. Следващият обект за фармацевтични продукти на народни цени ще бъде открит на 15 септември. Аптека №3 ще се намира до „старото аптечно", в близост до сладкарница „Виена".
Припомняме, че наскоро отвори врати Аптека №9, която носи късметлийското число поради факта, че ще работи в денонощен режим.
Общо седем са планираните народни аптеки, които ще обслужват клиентите в Кърджали. Следващите обекти, които ще отворят врати, също ще са в центъра на областния град. Бизнес-планът на „Меаца" пък е Народна аптека да има във всяка община в област Кърджали.
Над 5000 промо карти са раздали на свои клиенти от дружеството до момента. Те включват преференциални отстъпки за всички обекти на „Меаца", а именно 2% за лекарствени продукти, 5% за козметични продукти, 10% за строителство и дограми, 10% за хотел и ресторант.
Вече дори има запитвания от други фармацевтични обекти в града, които искат да носят марката „Народни аптеки", разкриха от „Меаца".
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/8/14 12:32

    ще направим сравнение с друг град и тогава ще ви пиша, колко по-ниски са. ако е вярно ще ви благодарим, защото ходим в други градове да си купуваме лекарства. редно е да са по-евтини, защото хората ги купуват с пъти по-евтини от Турция.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/8/14 15:59

    Нещо сте объркали най скъпите лекарства в Европа. Лъжа ли е

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/8/14 12:27

    А заплатите не са ли два три пъти по-ниски от другите градове?! Само питам,може пък да не съм прав!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.