Бившият депутат Ахмед Юсеин призова изселниците в Турция масово да подкрепят ДПС на изборите на 5 октомври. „36 депутатски места не стигат, не сме силни", апелира той за по-мощна подкрепа.
„Животът в България е труден. Турците не ги обичат. Много тежки критики понасяме в социалните мрежи. Младите изселници четат тези критики и се влияят доста от тях. Води се черна пропаганда срещу нас. Изселилите се от България в Турция преживяха тежък период, но ние също страдахме в България. Ние работим много, но не сме разбрани от хората. Всички турци в България разчитат на депутатите от ДПС, но ние сме малцниство. 36 депутати не стигат, не сме силни", заявил момчилгпрадчанинът на срещата с ръководството на „Балгьоч" в Измир. Това съобщиха от самата изселническа организация.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

66 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/8/14 16:31

    Нагъл и прост националист.никога няма да ви обичат турците в България докато имате такива лидери които ви отцепват от българите защото те имат интерес за да бъдат избирани и да живуркат,да ядат пият и е---т.а Вие останалата рая мизерувайте и гладувайте

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/8/14 16:35

    Животът в Момчилград е много по-тежък за българите, отколкото за турците. Така че трябва да се гласува не за ДПС, а за другите партии. Анадъм му?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/8/14 16:37

    Най-много ГЕРБ мрази турците. От първо до трето място в Кърджали няма нито един турчин. Те понеже ще спечелят 4-5 мандата, може и на четвърто място да е.
    Бай Ахмед говори истината.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/8/14 16:38

    Този човек - депутат в българския парламент и член на българската партия ДПС счита ДПС за партия на турците, за да говори така и се изживява като говорител на всички турци в България.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/8/14 16:44

    До 16:37 - а в листата на ДПС за Кърджали няма нито един българин. И понеже ще спечелят 4-5 мандата, българин от Кърджали няма да има в парламанета от ДПС. Бай Ахмед говори абсолютната истина - "всички турци разчитат на ДПС".

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/8/14 16:48

    Човека е прав, но ДПС не е даже временно решение. За съжаление на българина все някой му е виновен. ДПС е създадена от самите тях не от турците. Обърнете внимание на ключовите фигури в нея, всички са доносници. Герб си изгърмя патроните. Не може Цвета да говори за пъстра група, а в листата са само бивши недоохранени директори, в областа млади кадърни хора ли няма?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/8/14 16:58

    А ти защо знайки, че са доносници на ДС им се кланяш на Сава и Павел ?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/8/14 17:00

    Да живее само и само ДПС......

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/8/14 17:01

    Докато турците не осъзнаят,че ДПС е само средство за забогатяване на определен брой хора,ей такива бабаити като тоя ще си говорят простотиите като дори някои ще му повярва

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/8/14 17:06

    какво ми ги ми говорите тия ДПС вие турците всички сте изселници всички турци са в чужбина какво ви донесе ДПС та той ви докара до този хал да оставите жените и децата си да емигрирате в чужбина за какво гласуване говорите кой ще ви иска като българия е била под турско робство стегнете се турци пълните гушите на местан и неговите хора а вие сте обречени на страдание какво печелите вие само страдание какво ви дават в българия като гласуваш затова ли сте 4 милиона в чужбина защото подкрепяте ДПС БЪЛГАРИЯ никога няма да се оправи.....!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/8/14 17:10

    до 16:58 прителю, човека е прав не защото е от ДПС или ни най-малко аз. Прав е защото наистина все още се гледа на БЪЛГАРИТЕ С ТУРСКИ ПРОИЗХОД се гледа не като на българин, а като на чужденец. пример: "аа верно ли при вас в Кърджали само на турски можеш да се оправиш и, че биели българите". Този въпрос ми бе зададен от колега в софийски туроператор. Нормално мислене ли е? Обърнете внимане на компаниите в Област Кърджали с държавна намеса от кой етнос са. Не съм ДуПеСар, но там поне имам някой роднина, както се вика "белким" на него ще му е добре. Затова ще гласувам за по малкото зло, тъй като всички партии са един дол дренки. Ал сана Бареков- вчера журналист днес политик, от къде пари :)

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен29/8/14 17:18

    За тарикатите, мързеливците и безделниците които пишат срещу ДПС или някоя друга партия, защо си мислите че сте толкова компетентни , че чак давате акъл на другите дали гласуват правилно или не ВСЕКИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛ САМ РЕШАВА това е негово право. Сигурен съм че повечето от вас „ЯДАТ” пенсиите на родителите си или на бабите и дядовците си.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен29/8/14 17:21

    29/8/14 17:06
    Няма ли някоя запетая-точка-въпросителна.......за да се схване смисъла на коментара Ви?

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен29/8/14 17:27

    И все пак - в листата на ДПС от Кърджали няма нито един българин

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен29/8/14 17:31

    а специално за момчилград господина тежко е за българите а за турците не е ли тежко те, къде са всички са в чужбина нали защото ни управлява ДПС само ви обещават и ви лъжат а вие им вярвате лъжат ви за две кебапчета ...

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен29/8/14 17:31

    Българин от Кърджали да се искал да стане член на ДПС и да му е отказано? После да говорим за листи :)

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен29/8/14 17:35

    в кърджалийския регион ни управлява ДПС какво сториха те за младите къде са работните места хората гладуват а за пътища и строене има пари перат се вашите пари осъзнайте се няма ДПС няма ГЕРБ всички са мафия те живеят а народа гладува !

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен29/8/14 17:48

    ......и днес и йощ Балканът щом избори зафаща спомня тоз ден изборен от урна на урна и от век на век...от даржава на даржава ...от робство на робство...аман от комплексари
    непрокопсали!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен29/8/14 17:53

    до 17:27 както беше казал един турски певец - В Урфа е имало Оксфорд и аз ли не съм учил там :). така и с въпроса ти приятелю имало е българин(по произход) и ДПС ли не е го взел :)

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен29/8/14 17:58

    Нека да не забравяме че точно червения башибозук мачкаше, сменяше имената и тикаше в затвора невинните турци.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен29/8/14 18:19

    Кажете пак че ДПС не е етническа партия!

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен29/8/14 18:26

    ПИТАИТЕ ГО ОТ КАДЕ Е ТОЗИ,ЧЕ ГОВОРИ ЗА ТУРЦИ.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен29/8/14 18:28

    До 17:31 и 17:53 - Има достатъчно етнически българи членове на ДПС в Кърджали. Въпросът е - защо нито един от тях не е включен в кандидат-депутатската листа?

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен29/8/14 19:09

    BOYKO,DAY IM SCHUTA NA DPS.

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен29/8/14 19:18

    Kakvoto shte da stava AZ I moeto semeystvo vinagi shte glasuvame za DPS.Zashtoto tur4ina si e tur4in! Kvo o obesnqvate po gore che kakvo e napravil DPS za turcite za mladite ako shte nishto da ne pravi da si palni gushata AZ Sam TURCIN dragi priqteli kolegi.

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен29/8/14 19:43

    Язик на вас налисте много кадирни хора защо вкарвате националистически мисли на хората. Преди възродителния процес вие същите хораги топихте на ДС и същите хора заради вас избягаха там. Ако имат малко акил трава дави ритат честе причинили това на хората. Просто колко хора загинаха по горите да бягат и дасе крият от комунистите и доносниците на ДС ако имате малко разум отърветесе от ДПС

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен29/8/14 19:50

    A ot DPS koy shte spasi turcite Ahmet aga predi ni ma4kashe BKP sega ni ma4ka DPS ,VSI4KI DEPESARI STANAHTE MILIONERI A HORATA NQMA KVO DA YADAT,

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен29/8/14 20:22

    Тия дето защитават ДПС толкова яростно, кажете ми 3 неща които са направили за вас турците?! Не твърдя, че някоя партия въобще е направила нещо добро за България, но кажете ДПС какво направи за вас и как това, че ДПС ще спечели не 36 а 106 места ще ви помогне? И поддържате ли мнението на въпросния господин, че не сте обичани, каквото и да означава това и дали в Турция сте по-добре приети ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. zafer erturk-zdravko serbezov30/8/14 18:29

      Napraviha
      1. Vzeha parite
      2. Vzeha imotite
      3. Prevarnaha v robi

      Изтриване
  29. Анонимен29/8/14 21:05

    А бе още ли има хора които ще гласуват на тези избори ? Народ който избира за управници крадци,лъжци,предатели и родоотстъпници не е жертва, той е съучастник.

    ОтговорИзтриване
  30. Анонимен29/8/14 21:09

    Какви са тези глупости. Кой не ви обича турците бе. Нямате капка срам. Всички партии и от ляво и от дясно и в центъра си уредихте децата на хубави служби. Имате всички грях на този свят-БКП-ДС,БСП,ДПС,СДС,НДСВ,Герб...Жалко за нас обикновените хора, които никога не сме членували в никоя партия. Аз съм християнка - 6 години бях без работа, с тежка онкологична операция ме изгониха от фирмата. Синът ми завърши висше образование и той от 7 години не е на работа. За каква омраза говорите бе аркадаши. Ние българите в Кърджали сме малцинство. Всички фирми, работни места са от ваши хора. Какво негодувате. От вашите турци ги надъхвате, както този горе Ахмед. Вие сте наивни, а и много простички...и вярвате всичко, каквото ви кажат дпс. Когато ни обслужвате нямам думи. Държите се с нас невъзпитано. Пререждат ни вашите хора, ние мълчим. Виждаме много неща, но си кротуваме. Българите не обичали турците. Не е ли обратното. Вие сте фанатици. Точно вие не ни обичате, а и много от вас са ограничени. Гледате телевизия турска...и много български думи не са ви ясни...И въпреки всичко не ви мразя, но се нервирам, когато отгоре пускат какви ли не слухове и те горките наплашени им вярват. Ние нямаме никаква вина за нищо. Нито сме от ДС, нито сме били членове на дадена партия. Съвестта ни е чиста, а този горе нека си говори глупости. Има Бог, Аллах, нека накаже неверниците. Който добро прави, добро го спохожда. Спрете се бе ДПС. Имаме приятели, приятелки турци, а вие с тези ваши писаници по този начин ги надъхвате да ни мразят. Дори понякога си казваме на децата, че ако харесат туркинче или турчин , ако се харесате нямаме нищо напротив. Да, нашите деца ходят с мюсюлманки в Гърция, Турция, Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив, Хасково, Димитровград...Не ни разделяйте дпс - с турците, това ни е апелът към вас. Дори този господин ще го поканя на сватбата. Смесен брак турчин с българка и обратно туркиня с българин. Нищо лошо не виждам, виждам лошотията в някои мюсюлмани. То в Англия ...покойната катастрофира с мюсюлманин, Мадона от християнка стана мюсюлманка. Алоооу много си изостанал бре. Хората вървят напред, а ти ги връщаш в 16 век, е дано има от турците съвестни и разбрани да не вярват на дпс. Любовта е сляпо нещо другарю Ахмед...Не ни разделяйте децата. Много приятелки имам, които дъщерите им ходят и се обичат с християни. Мюсюлманката е съгласна, а и младите са съгласни..........Простотия до шия. Трябва да бягаме от този град...Може би точно това е целта на дпс. то самите турци ни казват, че тази партия дпс е националистическа. И това са турци-интелигенцията. Много свестни хора, възпитани, интелигентни турци не мислят като този горе, но простолюбието от селата те са с дпс...

    ОтговорИзтриване
  31. Анонимен29/8/14 21:21

    Като един турчин който живее в България спокойно мога да кажа ,че ДПС нее турска партия.Винаги на избори съм гласувал за ДПС.Аз бях член на ДПС без членска карта .Искаха ми членска такса ночленска карта не ми даваха .Веднъж за малко и бой щяха да ми теглят така ,че празните си приказки си запазете за себеси.Аз вече на три избори подрет не гласувам за ДПС.Хайде мен ме оставет ЕРДОГАН АГАТА когато беше на посещение в БГ защо ви подмина щом сте турска партия.Вие сте фалшиви праваджии ,вие сте хора посветени на личната изгода.Вие сте доносници.Вие имате болно Сталинистко съзнание.Siz var ya siz ,siz yalanci uckyatcisiniz.Siz hasta ruhlu Stalinist beyinlisinz.Sahsi menfat icin turk milletini satarsiniz ,harcarsiniz.Turk milletinin izdirap cekmesinden en cok siz zevk aliyosunuz.ERDOGAN BG deldiginde neden pas gecti lan sizi? O da mi bulgar? Yikilan lan karsimdan .

    ОтговорИзтриване
  32. Анонимен29/8/14 21:33

    ,,Mnogo e tejak jivota v Balgaria,, kaza Ahmed I sedna da se napluska na sofrata.

    ОтговорИзтриване
  33. Анонимен29/8/14 21:36

    Гледайте и българска телевизия. Ще ви разкажа един пример: Миналата седмица имаше турска сватба. Попитах бащата на момчето (учили са заедно с моят син до седми клас) поканил ли си ...една туркиня, която му е комшийка...А той ми вика, защо питаш. казах му питам, защото ти е комшийка...помълча, помълча и ми вика: ти си луда. Направа изтрещях. Аз му говоря едно, а той явно не се е сетил какво искам да му кажа...и от там казвам, че някои са прости, по-прости, и най-прости. Но и аз какво ми трябваше на баир лозе. И аз имам вина хахахах, но не знаех, че така ще ми отговори. Жена му е супен, от Големанци е. Уж казват къзълбашите, че са лоши хора,много са по-добри, познавам много къзълбаши, но защо такава им е славата не зная. А този немам думи "ти си луда" хахахха Алоу какво му има този да го манипулира дпс, а към християните внимавайте какво говорите с тях, че не всичко разбират на български и да не ядете големия х`й. Препоръчвам ви, ако видите съмнителен човек т.е. лош човек не го питайте нищо хахахаха отговорът може да е същият "ти си луда". добре че това са научили на български, така е гледат само турска телевизия и не знаят на български език много думи....Малко се посмях, да са живи и здрави всички мюсюлмани по света, но нашите тука в Кърджали нямат нищо общо с Туркия, с Германия, с Англия, със западните страни, където живеят мюсюлмани, а що не и с Хасково. Хората не напразно казват от Хасково нататък е съвсем друго. Този горе на снимката чок селям на Туркие, приятелките ми са там, в Истанбул, Бурса, Измир. Страшно много се разбираме и обичаме. Чакам ги на Коч Байрама, те са от интелигенцията. Страхотни са. Но не можаха да се омъжат в Турция. В Кърджали, от квартал "Боровец" са. Туркинчета са. Скромни бяха тук, скромни там и си останаха неженени. Мели, Фахрие, Калбие, Сание, ако ме четете Целувам ви и искрено ви обичам, а този горе с писаниците не му вярвайте. Тук турци, българи, помаци, цигани, арменци, гагаузи...се обичаме. Нищо вярно няма, това което е написал. А за гласуването си е ваш проблема. Вие си знаете най-добре, за кого трябва да пуснете бюлетината...Живи и здрави до 5 октомври т.е.

    ОтговорИзтриване
  34. Анонимен29/8/14 21:40

    A viv veselcane ot gerp ne yadohteli kebapceta aaa ...obvinyavate mastanlii

    ОтговорИзтриване
  35. Анонимен29/8/14 22:13

    Зафер/Здравко пиши нещо конкретно по случая, че много се ядосвам на неверни работи. Днес забравих да пиша. Видях на една моя позната съпруга й. Той е турчин, а тя е българка. Имат три деца. Млади са. Жена му е на 25 г., но това са подробности. Видяхме се на пазара със съпруга й и стана въпрос за София. Миналата година работеше в строителството, но от него разбрах, че не работи там. Каза ми следното: Не работя в София, защото като разберат, че съм турчин и ми дават малко пари-40 лева на ден... Сега разбирам уловката каква е. Той явно е научил нещичко и това ми каза и той-българите ни мразят нас турците...Сега чатнах ...Той е от селата, жена му също живее на село. Тя е софиянка...Запознали са се на строежа в столицата. В София взела, че ударила полицай и трябвало да я съдят и тогава решава да се омъжи за ХХХХ. Идва на село и й се разминава случая. Ражда три деца. Много е доволна от съпруга си, но от свекърва си не. Карала я да носи шалвари, кърпа на главата и да спазва техните обичаи..да не говори с мъже и т.н. и т.н.идваше до паспортна служба до франгаджията, писателя-Станчев, има заведение и там си казваше мъката, а съпругът й работеше тогава в столицата. Много готина мацка-две момичета и третото е момче. Още ще има да й прави деца. Той е много по-възрастен от нея. Тя е като кукличка...Ало Амет, кой кого мрази в случая...????, я отговори, ако не можеш нека отговори
    интелигенцията Зафер/Здравко/..../Сербезов....Зафере не се прави на две и половина. Драсни някой ред. Прочетох, че си писал, че си в майчинство хахахаха
    Айде много хора те четат, защото си истински, искрен, без задни мисли....от бабата

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. zafer erturk-zdravko serbezov29/8/14 22:56

      Predi mnogo godini moje bi okolo 15/17 .
      Nie v kafe laki v momchilgrad sedim i si piem kafeto.
      Na masata sme Az , Otcheto-Popa, sobstvenika na kafeto i nikoi drug.
      Sobstvenika pusna TV i gledame govori niakakav si a.huseyin deputat, beshe predi izbori.
      Lumpenat kazva Vav kardjaliisko ima etnichesko naprajenie.
      Abe kreten kade ima etnichesko naprejenie, nie na masata sme mirni hora, sasedi mejdu nas ima uvajenie
      Ottogava mrazia tozi Esek suratli chovekopodoben.
      Po rano otne hliaba na tatko, biah svidetel kak donasia i to po vreme na demokratsiat, no ne go namrazih za tova.
      Jivotat na vsichki e tejak zashtoto izbirat i viarvat na Choveko podobni kato nego.
      Az sam bolen, a v nedelia imam rojden den, tova znachi pak piene, pak cheverme . Truden mie jivotat i to mnogo truden.

      Изтриване
  36. Анонимен29/8/14 22:20

    ПРОСТА ПАЧА !

    ОтговорИзтриване
  37. Анонимен29/8/14 22:41

    по статията пиша трети коментар, защото виждам, че пак преди изборите нажежават един към друг. скъпи ми съграждани бъдете преди всичко хора, бял или черен, богат или беден, вярващ или не вярващ всички сме хора защо се делим, защо са тези етноси тези религии, като знаем, че всички майка ни е раждала и всички хляб ядем. Обидно ми е когато всеки ръси глупости и както бях писал все някой ни е виновен. Дори и аз за съжаление противорича на същината си влияееки се от не красивите слова на хората, защото за мен лично важното е да си човек. имам една турска поговорка: Змия която не ме хапи 1000 години да живее. Госпожата с чаршафените коментари: още утре съм готов на онлайн тест по български език да се съревновавам с вас макар и сега да ползвам повече руския. Това ви го предлагам, ща разберете, че с подценяване не се печели нищо. С уважение Алпер

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. sunay donmez29/8/14 23:28

      Alper kardes haklisin.
      Fakat bu yaratik pislin teki.
      Bunun gibilerini hapiste deyil, bakirkoyde tutmak lazim.

      Изтриване
  38. sunay donmez29/8/14 23:04

    Amett ALLAH belani versin.
    Seni tanidimiz gunden beri serefsilikte hep 1 numarasin.

    ОтговорИзтриване
  39. Анонимен29/8/14 23:19

    BQGAQTE BALGARI IDVA NOVATA OSMANSKA IMPERIQ S 4ETATA NA IMPERATORA ERDOGAN,NO ZA VAS E LESNO PAK 6TE SVAQTE GA6TI KAKTO STE PRAVILI PREDI

    ОтговорИзтриване
  40. Анонимен29/8/14 23:21

    TURSITE SA VELIKA NATSQ, NESA PREDATELI KAT BALGARITE,VIJTE V ISTORIQTA

    ОтговорИзтриване
  41. Анонимен29/8/14 23:26

    Просто нямам думи. Спорите за простотиите на хора, които са избраните от народа. Който и да мине на власт България няма да се оправи, това е положението. За това пък, че турците живеят дискриминирани си е съвсем отделен въпрос.

    ОтговорИзтриване
  42. Анонимен29/8/14 23:59

    Колко турци от кърджалийските села познават хората в която и да било листа на политическите партии? Обаче на избори кротко и на сто процента с личните карти са нарадени да гласуват за ДПС.Щото ако не се явят, не се знае какво ще им се случи. А така и магаре да сложиш в листата, и него ще изберат. За играчите - важното е да се намърдаш в листата по-напред. За това и в Кърджали няма българи в листата на ДПС.

    ОтговорИзтриване
  43. Анонимен30/8/14 00:39

    ДПС е създадена от ДС за да държи турците под контрол.ДПС по волята на ДС не допусна никакви инвестиции осигуряващи работни места със цел регулиране популацията на турците , но това се отрази и на българите. На последните парламентарни избори турските гласове наполовина намаляха и се опитаха да наваксат с купените цигански гласове.Краят на ДПС идва.

    ОтговорИзтриване
  44. Анонимен30/8/14 06:57

    do vsi4ki komentari istinata e slednata,vidisli tyr4in balgarin reji my glavata da jiveüt mangalite!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  45. Ангелина Димова30/8/14 09:54

    ДО:
    анонимен 29/8/14 22:41!!!
    Г-н анонимен, Аз съм израснала в квартал с турци, цигани, помаци, арменци,евреи. Така, че не ме винете. Зная им кътните зъби, така и те моите. Сравнявам града, където съм родена и израснала и града, където съм омъжена...Да, живеехме в къща, там съм се родила. Но след това се наложи да отидем да живеем на друго място. В блока, който живея имаме депутат от дпс, всички сме българи, само те са турци и отлично се разбираме.Относно турците-не ви мразя. Не претендирам, че съм умна, въпреки че познавам много хора без образование, а са с пъти по-добри, човечни, усмихнати,... от образованите. Важното е да си добър, а не да се хилиш пред човека и зад гърба му да копаеш гроб. Казвам си всичко право в очите куме. Може би затова първа бях от съкратените(,но и нямах връзки, гелме ...) След един месец пенсионираха съпруга ми на 50 г.. Синът ми беше в 10 клас. Добре, че материално бяхме добре, имахме наследство от родителите си, а и съпругът ми имаше спестени пари, продаваше животни и сина ни го издържахме криво ляво, Ходеше в Англия на студентска бригада, земеделска работа, работеше на ягодите... завърши висшО.
    7 години е без работа. Развълнувах се снощи, когато прочетох, че българите мразят турците. Не е вярно. Майка ми е родена в село,половината село е било населено с турци, другата половина-с християни(долна и горна махала). На ваканциите винаги ходех на село...Хората се делят на - добри и лоши. Който е добър към мен, го уважавам, който е зъл прав му път. Имахме майстори в къщи. Бяхме оставили плочите на първия етаж. Майсторът ми вика: много ви завиждат..., който завижда, да не вижда. Всичко сме си постигнали с честен труд, с много лишения, ядем хляб и лук през лятото, не е шега, аз ям хляб и домати..не пушим, не пием, не знаем вкуса на сладоледа, бирата,...Хайде със здраве на всички...От прост човек бе анонимен 22:41, какъв он лай тест по български език искаш от мен. Не претендирам, че съм умна. Нито съм умна, нито съм образована. По точно съм ощетена от живота-аз и детето ми, независимо от кои - българи, турци, българомохамедани...

    ОтговорИзтриване
  46. Анонимен30/8/14 10:30

    Няма защо да се хленчим,всички се печем в един тиган,който е по-голям тарикат грабва кокала,напразно чакаме да я изпусне!!!

    ОтговорИзтриване
  47. Анонимен30/8/14 11:47

    Чудя се кой ли има интерес да вкарва напрежение между българи и турци, въобще между етносите в смесените райони?

    ОтговорИзтриване
  48. Анонимен30/8/14 11:52

    До 10:30ІІІ Аз не хленча, а си казвам мъката. Завърши во и се мъчеше четири години да започне работа и като не успя се отзова на Терминал-2. Синът ми от три години е в Англия. Там работи, къде има работа, къде няма, но поне не е гладен. То за хляб да има, а да спестява сме му казали да не се притеснява. Имаме три апартамента. Стоят заключени, а ние със съпруга ми двамата....Изход има, който има здрави ръце, а и ум трябва(английски език), за да се оправиш по улиците, в банки, ....всичко това се случва на запад. Който е излязъл от бг трудно се връща в родната стряха. От лошо на хубаво бързо се свиква...към завършващите млади висшисти, ако до една година не си намерите работа, няма смисъл да чакате, най-доброто решение е Терминал-2. Те депутатите си назначават техните хора и е излишно да си губите времето, а и годините летят. Схемата на депутатите е следната: Техните близки от Университета и веднага започват работа, а вторият случай е следния: Завършват 12 клас и веднага почват в банки, полиция...и след това работят и учат задочно. Това е схемата на депутатите-ляво,дясно,център. А има депутати, които ги финансират на запад и след като завършат и веднага ги избират за депутати, па макар и да нямат опит, да са на 25 г. и т.н. и т.н.
    Нема такава държава...айайайай
    P.S.Сербезов, още не съм тръгнала при животните, чакам мъжът ми да се върне от пазара. Отиде да купува кокошки и петел, затова ако си на линия драсни и ти някой ред. Жената на Добри от Дядовско, бивша герберка

    ОтговорИзтриване
  49. Анонимен30/8/14 12:21

    До 11.52: Точно в десятката,точен коментар,аферим!!! А пък Добри,пак се връща без кокошки и петел!!!

    ОтговорИзтриване
  50. Анонимен30/8/14 12:27

    ДО 12:21! Няма лъжа, няма измама. Добри дойде, купил е малко петелче.

    ОтговорИзтриване
  51. Анонимен30/8/14 12:38

    ОТИВАМ ПРИ ЖИВОТНИТЕ, НО ДОБРИ ЩЕ МЕ ИЗЧАКА МАЛКО.
    ОМРАЗАТА ИДВА ОТ НЕДОИМЪКА, А НЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ И ТУРЦИТЕ.
    хората не искат зрелища, а искат работа!!!
    До довечера. Сербезов вечерта ще искам да ни драснеш някои поучителен ред.
    Ако имаш възможност разбира се. Жена ти да не вземе да ревнува. Аз съм стара, няма страшно. С Добри сме сами, синът ни е в бг, но обикаля Гърция, българските градове, където има забележителности, църкви...А днес е на сватба във Варна. Съученикът му завърши в Германия ВО и там работят със съпругата си. Тя е завършила архитектура, а той е компютърен специалист. Редното е сватбата да е в Кърджали, момчето е от Кърджали, но с тия нагнетявания българи-турци...,но това са подробности. По същество: Кажи на съпругата ти да не ни се сърди. Айде със здраве от Добри и съпругата му, от Дядовско, бивши герберисти! Чок селям

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. zafer erturk-zdravko serbezov30/8/14 18:33

      Kakvo da pisha.
      Gadi mi se ot takiva kato amet husein.

      Изтриване
  52. Анонимен30/8/14 14:38

    Дайте да разграничим ДПС и турците, първите са ДС-агенти, мошеници, крадци,лизачи и т.н..А турците са честни, трудолюбиви и достойни граждани. ДПС не помага на турците, а ги използва 25 години.

    ОтговорИзтриване
  53. Анонимен30/8/14 21:09

    ОТ 1989 ГОДИНА НАСАМ В ЛИСТАТА НА ДПС ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НИКОГА, АМА НИКОГА НЕ Е ИМАЛО БЪЛГАРИН!
    В СЪЩОТО ВРЕМЕ БЪЛГАРИТЕ ДОКАЗАХА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ТОЛЕРАНТНОСТТА СИ ГЛАСУВАЙКИ ЗА РАШИДОВ. САМИ СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ, АКО ИМАТЕ УМ В ГЛАВАТА. БАГДАСАРОВ ДА КОМЕНТИРА ИЗЯВЛЕНИЕТО НА ВЪПРОСНИЯ, ЗАЩОТО 1 ГОДИНА "УПРАВЛЯВАХА" ЗАЕДНО. ДПС Е ТОЛКОВА ДАЛЕЧЕ ОТ ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА, ЧЕ ЧАК В АНАДОЛА РАЗБРАХА.

    ОтговорИзтриване
  54. Анонимен31/8/14 15:03

    Каквото и да си пишем ще е губене на време. Само да ви светна, че нищо не зависи от нас докато си пишем тук под разни провокативни статии. Докато не излезем на протест да чупим да влезем в общината, парламента няма да се оправи България.
    Относно господина Юсеин мога само да кажа, че ако някой е повярвал на думите му вече да се чувства глупак. Този човек е гаден манипулатор, поставено лице с цел. Това са действията на ДПС. ДПС само ограбва турците и ги заблуждава с празни обещания. От няколко дни обикалям в районите заселени с турци и мога да ви кажа, че е пълна мизерия ако не са хората сами да си правят живота по-лесен и да се справят с проблемите няма кой от ДПС да ги погледне. Има едно нещо което турците не разбират, че ДПС работи само за пари и власт. Добре, че преди няколко години ББ направи пътя към Маказа, че това лято да ходим до Гърция. Помислете добре на изборите за кой ще гласувате, драги турци.

    ОтговорИзтриване
  55. Анонимен31/8/14 19:41

    ey Gospodine tili 6te im kaje6 koy na kogo da glasuva.Boko mu e nanravil pitya kim Makaza a toy hodil v Girtsiya tozi tvoy izraz e tolkova glupavo kolkoto teb. pityat kim Makaza e proektirano ot 25 godini na sam v Isto4nite Rodopi imali nyakoy edin sivessten 4ovek da kaje 4e Asvalt pasata e nay dobriyat v rayona na Isto4nite Rodopi i 4e samo Asvalt Pasata sigo stroil piti6tata za bedniyat Rodopski narod.a slu4ayit e takiv 4e Pityat e Proektirano iUtvirdeno s Pari4ni sredstva dadena ot ES A Bilgarskiyat narod ne yade asvat a iska pravdaRabotni mesta za i prehrana na detsata si a tvoyat bate Boyko si misli da preglitne vsi4ko narodno tiy 4e nee za mnogo lubezno obi4an ot genialno ot naroda.yasnoliti .

    ОтговорИзтриване
  56. EL TURCO1/9/14 01:33

    Направих си труда и прочетох коментарите по горе.
    Кои може да ме увери че Ахмет Хюсен не казва истината ? Ама и вие. сънародници - българи, свилваите вече с мисълта, че Българя не е само на българите

    ОтговорИзтриване
  57. Анонимен1/9/14 11:08

    Абе, бг турци неправилно разбирате някои работи. Защо мислите, че българите защитават само българите. Аз съм българка и съм на обратното мнение. Защитавам тези, които са: интелигентни, можещи, знаещи по няколко езика, не са били членове на бКП-ДС, и пр. и пр. А има и много смесени бракове между турци и българки и обратно между българи и туркини. Не хули неоснователно. А тези, които пишат това са кандидат българи за депутати. Много ясно, за да успеят хулят и обиждат турците. Обиждат турците докато вземат властта(напр.Цвета), а след това хахо хихи всички се хващат заедно на хорото и го изгарят цели 4 години, а ние да си му мислим. По-добре млади неопетнени хора, отколкото крадливи калинки. Омразна ни да ни лъжат 25 г., а нищо чудно и след 5/10/14 старата песен да продължи наново. Всичко зависи от народа, но ако предварително всичко е направено така, че да се знае, кой, кой за къде е, тогава и да гласуваме е безсмислено...Всичко е за очакване в тази бг, нищо чудно и да е така-картите вече да са подредени. То затова Цвета се ежи и пъчи. ББ и ЦЦ са зад нея. Тя до сега хулеше турците, а след изборите ще я видиш коренно различна, тогава ще е обратното, ща загърби българите, защото тя няма сметка от тях, а ще държи от турците. Много работи от личен опит зная за нея, но няма смисъл да ви обременявам...Мнението си е ваше гласувайте, за когото си искате. Но наивници и от бг и от турци дал Господ, Аллах...Покрай тези наивници, които гласуват за не качествени хора след това страдат най-вече младите образованите, можещите, знаещите...

    ОтговорИзтриване
  58. Анонимен1/9/14 13:28

    Искам да кажа нещо и аз на работливите изселници, които сигурност там в Турция на заведение, дискотека или ресторант на година ходят веднъж и се оглеждат и възклицават-Вай бе LAS VEGAS вармиш. И не ни мислете назе турците в БГ на които ни е толкова много трудно, че всяка вечер с приятелите си българи сме по заведенията и гледаме Лудогорец как бие насред Европата всички подред! Та нас политика не ни интересува.Кой щял да е на власт Кой е в листата!ВСички кроиме планове да заминеме за Европата там е рахата.Бачкаш има мъни.Тук бачкаш yok para!Така че призовавам изселниците да гласуват за техен представител от Турция и той да се наяеде ,че нашите толкова се наядоха и изпуснаха изпражненията си в Боровица.От тогаз водата ни е става само за ....Всъшност откакто почнах да мия колата си с новата кърджалийска вода всичката ръжда се изчисти.Колата лъсна.Браво!Мислим от изпражненията ще да е! Така че елате да гласувате за нови изпражнения!

    ОтговорИзтриване
  59. Анонимен2/9/14 10:25

    КАКВА ДИСКРИМИНАЦИЯ ТЕ ТУРЦИТЕ СА С НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРАВА В БЪЛГАРИЯ.ВСИЧКИ ДВОЙНИ ГРАЖДАНИ ГИ ПЕНСИОНИРАТ ПО ВТОРИЯ НАЧИН С ТЕЛК РЕШЕНИЕ,ВСИЧКИ ВЗЕМАТ ПОМОЩИ ЕДИН КОРЕН ДОМАТ НЕ СЛАГАТ В ГРАДИНИТЕ ПИЯТ ПО ЦЯЛ ДЕН МАСТИКА.

    ОтговорИзтриване
  60. Анонимен2/9/14 16:03

    turci i bylgari mevdu tqh ima lajnari

    ОтговорИзтриване
  61. Анонимен18/11/14 21:52

    tipite bilgari mnogo ste tipi eeeeeyy se stani pak boy turzite vinagisa otpred uraaa

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.